Followers

Saturday, August 13, 2011

August 13, 2011

You say cheese... I'd rather eat the cheese...!

105 comments:

  1. u kenot eat the cheese coz u tgh pose hehehehe...apa la uncle ni org suh cheese tu senyum ler :p hehehe

    ReplyDelete
  2. nak eat cheese tu pun tunggu buka dulu k... hihi

    ReplyDelete
  3. u should smile when u say cheese.

    ReplyDelete
  4. makan beger if takdak cheese mmg tak sedap

    ReplyDelete
  5. muka selenga sebab tak bole makan cheese..:)

    ReplyDelete
  6. x boleh makan uncle. sekarang puasa.. say is better :P

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Yob Gedek,
    Kalau gemor makan cheese, buleh datang Istanbul!

    ReplyDelete
  8. love cheese very much! heheheeee

    ReplyDelete
  9. hahaha... lawok r uncle nih!!
    say cheese pon muke tak berubah.. :D

    ReplyDelete
  10. paling dengki dengan uncle...post entry sempoi sahaja...eee!

    ReplyDelete
  11. uncle, simpan untuk bukak pose. tak lama dah ni, hehe :P

    ReplyDelete
  12. lepas makan cheese cakap peace!!! hik3~

    ReplyDelete
  13. lek uncle..berbuka ngn cheese not bad idea actually

    ReplyDelete
  14. saya suka cheese cake.. hehhehe~~

    ReplyDelete
  15. kalau nak makan cheese tu, ingat2 lah saya ye... hehehe...

    ReplyDelete
  16. hahaha...me also prefer eating cheese rather than saying the word 'cheese'...cis!

    ReplyDelete
  17. ayu singgah sini sambil kata.. cheese

    ReplyDelete
  18. Dah lepas waktu berbuka. Bleh ratah cheese!

    ReplyDelete
  19. makan cheese kentoot anda jd wangee. yeah.

    ReplyDelete
  20. jeles..jeles..menci..menci...kenapa pergi je mana2 blog mesti jumpa blog uncle dlm bloglist diorg!tak mau 'say cheese' lah.nak makan cheese je hehe..

    so creative, "A picture is worth a thousand words"!

    ReplyDelete
  21. dah berapa hari uncle tinggal puasa nih??

    (saya sungguh2 kena cari alphardtihah kalau berterusan begini! heheh)

    ReplyDelete
  22. "tgh cuba say cheese tanpa buka mulut..??"

    ReplyDelete
  23. aney, itu cheese mau kasi taruk dalam itu roti nan jugaa kaa???

    You posa ke tak ni aneyy?? ciitt

    ReplyDelete
  24. haish... time puasa nie unclenya entry semua pasal makan aja... haish....

    ReplyDelete
  25. Baru tahu akan kewujudan blog ini :)

    ReplyDelete
  26. Uncle G sebut KEJU dalam hati. ai dengar telepati. hhhhhmmmmm...

    ReplyDelete
  27. say cheese, not ciss....
    patutlah lu masam je.
    jangan pula jawab cehh bro..haha

    ReplyDelete
  28. cheeeeeeeseeeeeeeeeeee . .

    AUMMMM ! =D

    ReplyDelete
  29. uncle sebut dlm hati yer hehe..

    ReplyDelete
  30. Cheese!!!!
    Tak senyum pun???
    choi!

    ReplyDelete
  31. suruh cakap cheese time-time posa,
    haruslah uncle tak senyum kan?
    apa la depa nih.

    ReplyDelete
  32. haha bro ni kelakar betoi ..tiap kali masuk blog ni mesti tersengih je ..

    ReplyDelete
  33. remind me... pizza waaaaargghhhh

    ReplyDelete
  34. gedek suka cheese ke? nanti ye tunggu masa buka.

    ReplyDelete
  35. @Jiejah Gorjes

    Oh ye ke...?

    mana uncle tau.... orang tua la kata kan...

    ReplyDelete
  36. @che sakinah

    perkataan cheese pon tak lot lah..!

    haha!

    ReplyDelete
  37. @RepublicAku

    uncle pon dengki dengan kamu...!

    haha!

    ReplyDelete
  38. @mohd iznan

    Good idea kan?

    eh...? 'lek' tu rilex kan?

    ReplyDelete
  39. @Mommy Fara

    ratah cheese kraf yang ketol tu sangat mengasyikkan!

    ReplyDelete
  40. @||aLeaSaRa||

    Kita sama!

    Thanks babe, tapi jangan la menci...

    huhuhu

    ReplyDelete
  41. @h4ni3

    Pastikan Alphardtihah hitam ye...?

    haha!

    ReplyDelete
  42. @Yuyu Musa

    Kamu sengih pon cun...

    belom senyum!

    ReplyDelete
  43. @KhaiRin

    ye lah...!

    yang cair time panas tu...

    hui!

    ReplyDelete
  44. saya suka cheese

    nyum-nyum-tembam

    ReplyDelete
  45. fakta yang saya ingin dengar - makan keju boleh menguruskan badan. heheh~

    ReplyDelete
  46. camne nak 'say cheese' sebab dalam mulut penuh cheese.. kihkihkih..

    psstt: amat suka dengan cheese.. sedap..

    ReplyDelete
  47. @miloais

    wah wah wah...

    sangat detail permintaan tu!

    ReplyDelete
  48. @eLL

    tang tembab tu bukan uncle yang sebot, eh?

    ReplyDelete