Followers

Friday, August 12, 2011

August 12, 2011

Sumpah! Uncle 'terlalu' je kat sini... Bukan niat nak tapau pun puasa-puasa, ni...!

133 comments:

  1. hyepp....yeke TERlalu je..:)
    drive thru bley tp jgn benti..:P

    ReplyDelete
  2. iyolah uncle, sya percaya...

    cuma pelik napa lak bersunglasses tu?

    macam ada sheshuatu jek...hahahaha

    ReplyDelete
  3. lihat pada mata boleh tahu kejujurannya.. hihihi.. gurauan 12Ramadhan.. MAAF

    ReplyDelete
  4. Setakat nak tapau, apa salahnya. Bukan nak makan di siang hari pun, kan? :)

    ReplyDelete
  5. haha..tapau utk berbuka nanti eh uncle? hehee

    ReplyDelete
  6. lau kat benda ni takpe..jgn sampai ke dapur sudah

    ReplyDelete
  7. kirim double gcb.
    tg malim tak ada mekdi.

    ReplyDelete
  8. oooo ye ke....baguslah tu..smlm mama sahur kat mc d.anak2 suka la tu

    ReplyDelete
  9. haaaaaaaaa...ye ke lalu! hehehehee

    ReplyDelete
  10. takpe tapau tapi makan bila masuknya waktu berbuka nanti, ye dak?

    ReplyDelete
  11. Uncle!!!!!! AHAHAHA~~~~~~~~









    panggil van jenazah kanggg~~~~

    ReplyDelete
  12. ehem ehem..

    sharing is caring tau ^__^

    ReplyDelete
  13. nasib bek 'terlalu' haha,uncle tapau buat buka pose mlm nnt xpe kot hik3x :P

    ReplyDelete
  14. musti uncle tertarik dgn panggilan GCB ni... hehehe...

    ReplyDelete
  15. cer uncle cakap betul2, uncle order GCB single ke double??

    ReplyDelete
  16. salam uncle,

    selalu tgk nama uncle kat blog cik ina,Ratu kebaya,bujal =)

    sempat lg uncle posing kat situ walaupun 'ter'lalu hehe

    ReplyDelete
  17. yer ker terlalu ni uncle???? muka mcm artis wat salah jer kai spek itam tuh kihkihkih

    ReplyDelete
  18. huhuhuhu....pakcik tapaukan Mc Chicken utk HKL bole...keh...keh...keh...

    ReplyDelete
  19. 'terlalu'... tak salah pun... he he

    ReplyDelete
  20. Selalu juga kesini bang tapi bawa penumpang...penumpang I yang selalu ambil order I dengar je....hehe!

    ReplyDelete
  21. yer ker uncle, tu bibir ada tepung ayam md.. hahahahha

    ReplyDelete
  22. lama tak menjenguk di sini.. wahhh tengok2 kawan kita TERlalu di sini?? ahhahaha

    ReplyDelete
  23. uncle....haishh.... tu untuk anak kucing ke anak cacing tu...? guna drive trhu cober mukalah tu...?

    ReplyDelete
  24. tapau utk saya ye uncle..Double GCB!

    ReplyDelete
  25. dah terang lagi bersuluh ni uncle...hehehe

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Yob Gedek,
    Takpa, takpa...we trust U!

    ReplyDelete
  27. uncle, tambah suspicious dengan spek mata hitam tu. HAHA

    ReplyDelete
  28. tak baik taww main sumpah2 ni...
    ekekekekek

    ReplyDelete
  29. memang tak drive thru,tapi tapau sambil jalan kaki kan...

    ReplyDelete
  30. mulut pakcik amat akward.ada fries dalam eh? keh keh~~

    ReplyDelete
  31. macam mana boleh terlalu pulak ni.

    ReplyDelete
  32. kitorg tak kata apa pun uncle..

    :P


    .

    ReplyDelete
  33. oooooo...

    ini la yg uncle dok suap tadi yer???
    haha.. kantoi!

    ReplyDelete
  34. tapau pun ok.. tapau utk bukak pose nanti kan ??

    ReplyDelete
  35. next time kalo Uncle terlalu kat situ lg, tapaukan sekali ye...
    hahaha...

    ReplyDelete
  36. Aikkk... belum ada dakwaan dah bersumpah ni? .... ehemmmm

    ReplyDelete
  37. kwang kwang kwang..

    patut la dalam pic ni uncle nampak segar.. huhu

    ReplyDelete
  38. hahaha..sambil lalu tapau2 la..

    buat berbuka puasa.hihihik

    ReplyDelete
  39. ehehehhehehehe

    sambil lalu tangkap ape uncle. GBC?

    ReplyDelete
  40. pehhhhhhhhh, sekali unce tapau kat saya

    kita mkn senyap senyap

    ReplyDelete
  41. gedek jangan sampai kena junjung burger udah.............. sedap plak bila ingat burger dah lah bulan puasa ni.

    ReplyDelete
  42. Pakcik, I LIKE ur blog la. So creative and innovative especially on the 'caption' u put in. Keep on blogging SIR!!

    ReplyDelete
  43. salam dek,
    kalu demo lalu kawe caya... tapi ada kawan kita yang kalu dia lalu kawe tak berapa nak percaya...

    ReplyDelete
  44. ingatkan Uncle G jadi maskot baru McD, m'gantikan bro kasut merah beso tu...

    Uncle, 13/8 gmbr ape la ye.. ;)

    ReplyDelete
  45. bedek laa..... mesti masuk tu.... kita nampak la....

    ReplyDelete
  46. @Cahaya_Kebahag!aan

    Sebab tu uncle pakai shades... takot nampak mata!

    haha!

    ReplyDelete
  47. @kakcik

    tapi kalau petang dah lemau...!

    haha!

    ReplyDelete
  48. @Cikli

    Serious bro!

    Gua gelak sampai berbunyi!

    ReplyDelete
  49. @eLL

    kalau time berbuka nanti cair la sunday strawberry uncle ni..

    haha!

    ReplyDelete
  50. @James Alexander

    Huuuu...!

    Iklan dia merangsang kan, ek?

    ReplyDelete
  51. @~izan~

    hai Izan...

    Uncle sebenarnya ketagih dengan belog dorang tu...!

    (mestilah sempat)

    ReplyDelete
  52. @Hantu Kak Limah

    Haha...!

    Panggilan HKL pon cool jugak kan?

    ReplyDelete
  53. @Bigdaddyz

    tau la...

    lu pilot untok 3 penumpang manis, kan..?

    ReplyDelete
  54. @Citarasa Rinduan

    kamu tambah tambah ni...

    uncle dah lap la tepong tu...

    ReplyDelete
  55. @monologtinism

    macam macam ok...

    jangan matcham matcham!

    ReplyDelete
  56. @Dee

    kamu mempunyai citarasa yang rakus!

    haha!

    ReplyDelete
  57. @Freaky

    ish ish...

    dah lah tudoh... jerit pulak tu!

    ReplyDelete
  58. @pembaris

    haha..!

    ada ke orang buat macam tu?

    ReplyDelete
  59. @Pena Marhaen

    tidak bersalah kecuali mahkamah dapati bersalah tau!

    ReplyDelete
  60. @PUTUBAMBU

    boleh...

    tak percaya belah lah Big Mc ni....

    eh...?

    ReplyDelete
  61. @tasekM

    nampak no, bersalah kan...?

    cheh!

    ReplyDelete
  62. @cek chun

    memang tak cakap...

    tapi akal bercakap..!

    ReplyDelete
  63. @delarocha

    hoi...!

    kamu hanya memburuk kan keadaan..!

    ReplyDelete
  64. @Yuyu Musa

    kalau kamu nak kirim, bak la duit...

    kias-kias pulak...

    Haha!

    ReplyDelete
  65. @abang ensem

    Terima kaseh Abang Ensem...

    jom big mac?

    haha!

    ReplyDelete
  66. @abah aman

    Haha!

    Boss..! lama demo menghilang?

    selamat berpuasa...!

    ReplyDelete
  67. @MULAN

    Haha...!

    lama tak guna perkataan 'bedek'

    kamu pon makan kat situ?

    ReplyDelete
  68. Lalu dan terus mengambil gambar? That's alot of work...hehehehe..


    (line clear tak kat situ? hehehe)

    ReplyDelete
  69. huhuhu uncle tido lagi ye!sahur tak?alah kenapa lambat update ni..tulah kang kata uncle tua uncle marah hehehe...update cepatttttt!

    owh nti nak saja2 jelah lalu kat drive thru mcd hehehehe...

    ReplyDelete
  70. @Irwan

    Sini line tak clear, bro..!

    Hahaha!

    ReplyDelete