Followers

Thursday, August 11, 2011

August 11, 2011

Tell me... Is this a Panda that looks like a Bear, or a Bear that looks like a Panda...?

119 comments:

  1. i think it's a bear on kindergarten's wall. hehe

    ReplyDelete
  2. errr

    kacuk bear + panda

    "orang lukis bear @ panda ini tidak pandai lukis bear dan panda"

    ReplyDelete
  3. unclee...(nada manja) haha~~

    doodle saya pun nak begambar dengan uncle gak...bolehhh???

    ReplyDelete
  4. haha...uncle ni pagi2 da buat saya tergelak...=D

    ReplyDelete
  5. beruang lebam mata kena tumbuk.

    ReplyDelete
  6. err....kepala dah pening pakcik...hehe..

    ReplyDelete
  7. ok sah org nie dah buat kita pun confius sama.... bebulu panda.. bermata bear.... aummmmm

    ReplyDelete
  8. Tengok mata panda tu - kakcik teringat pulak kat cerita Home Alone 3 yang ditayang di TV2 semalam. :)

    ReplyDelete
  9. ermmmmm... panda looks like a bear kot?

    ReplyDelete
  10. Bear yg calit eyeliner kat mata...

    ReplyDelete
  11. panda looks like a bear...

    tapi bila tengok telinga sebelah kanan tu.. macam tanduk le plak!
    ekekekeke

    ReplyDelete
  12. look like fox or wolves..
    maybe fox+wolves+panda+bear..
    how to pronounce it?

    ReplyDelete
  13. dukacita dimaklumkan tidak dibenarkan memberikan jawapan...hehe...I tak tahu U!

    ReplyDelete
  14. dah di kacukt tu pakcik.. tu yang 2 dalm 1

    ReplyDelete
  15. bear looks like a panda..sebb beso sgt :p

    ReplyDelete
  16. bear mcm panda..
    kacuk tang mata je uncle..

    ReplyDelete
  17. hmm..org tu yg confuse..ni mesti bear kawen ngan panda..hahaha..

    ReplyDelete
  18. beruang yang menyerupai panda..

    ReplyDelete
  19. pakcik looks like bear...hahahhaahahaha....just kidding...senyum le skit ....

    ReplyDelete
  20. a bear looks like s panda...kot..:)

    ReplyDelete
  21. yang penting, jgn pulak uncle yg nampak mcm bear/panda.. hehehe

    ReplyDelete
  22. ni orang yang tak reti melukih panda!!
    ehh.. bear!
    panda!
    bear!

    ReplyDelete
  23. kening Uncle terangkat sebelah,mcm Ziana Zain la pulak, heheh

    ReplyDelete
  24. rasa nya tu beruang kacukan dengan panda..hihi

    ReplyDelete
  25. anda seorang yg pemarah?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

    ReplyDelete
  26. maaf bro, lu takde misai ni nampak lain macam. gua terpaksa gelak walaupun sedih.

    ReplyDelete
  27. Beruang spesis mark Of Zorro...

    ReplyDelete
  28. @eLL

    dorang ni main tangkap muat je!

    ReplyDelete
  29. @Anum

    lebih kurang dude looks like a lady la ni?

    ReplyDelete
  30. @DoodleLicious

    Ha!

    gud idea!

    tapi macam mana?

    bagi cadangan kat (endegedek@gmail.com)

    ReplyDelete
  31. @CaDLyNN

    tang besar tu kacuk dengan gajah!

    ReplyDelete
  32. @h4ni3

    uncle nampak macam Bat..!

    batman!

    ReplyDelete
  33. @cek chun

    pelukis ni patotnya tukar profession!

    ReplyDelete
  34. @suk

    Haha!

    kena tunggu bulan mengambang!

    ReplyDelete
  35. @vampire's lovex

    kacuk?

    apasal dorang tak kaco dengan ayam ke...?

    kan?

    ReplyDelete
  36. @Eye_nee

    haha!

    ataupon beruang pakai ray ban?

    ReplyDelete
  37. yg penting uncle dgn pandabearwhatever tu tak sama spesis.

    ReplyDelete
  38. siapa yang tak pandai lukis tu heheheh

    ReplyDelete
  39. combination ni..

    err..cam dog pun ada gak kan?
    ekekke...

    sorry uncle...tgh tahan ngantuk ni.. mamai le ni

    ReplyDelete
  40. @Aunty Yan

    Haa.. entah la...

    upah la I lukis, kan?

    ReplyDelete
  41. @PUTUBAMBU

    Tu la...

    dinding ki kat tadika....

    kelirukan budak2 je!

    Jangan mamai.... tido!

    ReplyDelete