Followers

Wednesday, August 10, 2011

August 10, 2011

ADOI...!!!

(Cuba teka, tangan siapa tu...? Tangan ini ada di mana-mana seluruh Malaysia)



Ha ha...!



Semalam BB@40 ni menerima tetamu yang sangat ramai! Terima kasih semua! Dan Uncle baru tahu uncle di gelar #pakcikcamwhore di dalam Twitter! ~ Cool jugak tu...!

134 comments:

  1. hah?

    korek telinga ker? batal pose tuh

    sangat tidak sopan gelaran tersebut

    ReplyDelete
  2. haha .. model terkemuka yg boleh didapati di mane2 shell stesen minyak ! wah dpt gelaran lam tweet2 fitu , cayalah uncle !

    ReplyDelete
  3. #pakcikcamwhoreeeeee !
    hahahaha serious cool nak add nak add nak follow nak follow !

    hahaha

    ReplyDelete
  4. ika baru nak teka uncle dah bg jawapan cmne ni hehe,wah2 pakcik camwhore lg,hebat :)

    ReplyDelete
  5. uncle.............
    ayu tak ada twiter

    ReplyDelete
  6. kemaren uncle adalah hot topic d twitter..sekian! hehe

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kalau dpt join kat twitter kan? Tak reti main la..

    =(

    ReplyDelete
  8. tangan tu korek telinga ke fungsi dia
    hahaha

    ReplyDelete
  9. hehehe... baru nak teka.. lebih glemer lagi selepas make over ni ye..

    ReplyDelete
  10. uncle kian dikenali diseluruh pelusuk dunia. tahniah... hehehe....

    ReplyDelete
  11. kena letak muka pakcik kat empunya tangan tu..baru gempak.ahaha

    ReplyDelete
  12. kat sini takde pun tangan tuu...

    ReplyDelete
  13. tahniah....
    jgn ingat Otai mcm kita ni tkde peminat...betul tak Gedek...

    ReplyDelete
  14. hehehehe...ingatkan uncle kena tarik telinga ngan auntie!!

    ReplyDelete
  15. ahaha...manjenye name baru uncle..
    pakcikcamwhore :)

    ReplyDelete
  16. uncle paling pemes kat dunia blog..hehe...

    ReplyDelete
  17. #pakcikcamwhoreyangmenangisteresakesak.

    keh keh~~semalam trafik saya naik 3 kali ganda tahu!

    ReplyDelete
  18. jari tu tolong korekkan telinga. haha!

    ReplyDelete
  19. korek telinga di bulan puasa...

    ReplyDelete
  20. ooo igt kn ada org nk tolong korekkan telinga td...

    ReplyDelete
  21. hehehehhe
    kelakar la uncle nie

    ReplyDelete
  22. kahkahkah..dee baca gak pasal pakcikcamwhore..kelakar..apapun uncle best..uncle cool..agak2 leh dpt tak duit raya?

    ReplyDelete
  23. uh..uncle ada twitter jugak ker..kesiannya sy..masih muda tp x reti main twitter

    ReplyDelete
  24. kah kah kah sempat lg bergambar ngn duta shell tu keh keh..dapat minyk free ke pe? bak segelen

    ReplyDelete
  25. hA ha ha.

    tu lah pasal. gua tengok news feed fesbuk pun banyak pulak muncul BB@40 ni semalam.

    peh, boleh buat makan-makan dah ni.

    ReplyDelete
  26. mne pegi misai tu...@ sy yg bru pasan??huhu... cool la gmba tu...

    ReplyDelete
  27. heheee

    ade otai blogger buat review pasal uncle tue :)

    ReplyDelete
  28. haha...ingatkan tangan sape la tadi..

    by the way, first time bagi komen kat blog ni...lagipun tahu pasal blog ni kat twitter semalam.. :)

    salam perkenalan.. (^_^)

    http://azrulhisham.com

    ReplyDelete
  29. hahaha tangan patung model rupanya.. pakcikcamwhore ? haa ok la tu uncle. ade gak gelaran

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. batal puasa korek telinga....hahha

    ReplyDelete
  32. sy kenal uncle from the trending #! haha keep it up uncle! :)

    ReplyDelete
  33. #pakcikcamwhore..hahaha, xleh bla toi nme tu uncle oii....but lawak plak..hahaha...n tgn tu mmg popular, mne2 pun ade...^^

    ReplyDelete
  34. pakcikcamwhore????

    cool seyyy...

    haha, patutnya org minyak kena hitam kan... ni putih melepak lak dia... ekeke

    ReplyDelete
  35. lahh, Uncle ke yg diorg panggil #pakcikcamwhore... saya lupa nak tanya kawan2 twitter saya, meh la join twitter :)

    ReplyDelete
  36. Salam Pakcikcam...., mana gi misai? Tapi nampak lebih muda wooo!

    ReplyDelete
  37. Uncle makin femes skrg !~


    http://ariffshah.com/blog-self-portrait-pertama-malaysia/

    ReplyDelete
  38. heheh..camwhore ngn gmbaq sdri..hehehheokay la tu uncle..^^"
    seb bek tgn tu x korek telinga..kalau x batal posa..=)

    ReplyDelete
  39. adeh...uncle2...tangan tu pun ada kat tempat saya gak..=P

    ReplyDelete
  40. uncle..ade twitter x? nak add..hehe

    ReplyDelete
  41. APESAL TAK FOLLOW SAYA?? MARILAH FOLLOW SAYA RAMAI2 BRO! BTW, NICE BLOG! COOL POST! EVERY SINGLE POST CAN MAKE ME SMILE! (^.^)v http://mazeermohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. gua tak terpedaya dgn brother ni, lalu gua ke petronas

    ReplyDelete
  43. rasa nak luruskan tangan dia je la uncle! hehehehe....

    ReplyDelete
  44. wah wahh uncle~ kemainn

    :)

    jangan dekat tangan tu uncle!
    tangan x basuh!

    :p

    ReplyDelete
  45. ada orang pandang2 n senyum2 kat uncle tak time amik gambar ni??

    ReplyDelete
  46. amboi semenjak hilang misai ni.... makin macho... hehehehehe

    ReplyDelete
  47. amboi semakin maju nampak. jari dia bengkok.

    ReplyDelete
  48. kalau letak macam orang minyak hitam.. takut tak laku pulak minyak tu nanti..

    ReplyDelete
  49. siapa tak gelak baca dan tengok entri ni dia tak normal..

    hhahahahaha

    terbaik la uncle

    ReplyDelete
  50. @nizamsani

    Alamakkk

    sampai dah boleh agak, kan?

    ReplyDelete
  51. @eLL

    Haha!

    Ingatkan dapat gelaran Datuk, ke...?

    ReplyDelete
  52. @UNA budak BAEQ

    Uncle ada akaun twitter... tapi bukan nama tu !

    haha!

    ReplyDelete
  53. @Lina

    Haha! Tu la... uncle pon ada baca... (malu)

    ReplyDelete
  54. @alien

    Haha!

    untok orang gatal telinga!

    ReplyDelete
  55. @HaniCheLat

    Make over?

    nasib baik buka Mat Over!

    ReplyDelete
  56. @H.J

    Ha ah, kan?

    Kang kena jahanamkan benda alah tu!

    ReplyDelete
  57. @bujal X

    Pakcik yang tompang glamer kamu!

    haha!

    ReplyDelete
  58. @KhaiRin

    Kalau ada orang nak tolong, nak suroh dia korek tabong!

    ReplyDelete
  59. @Dee

    Tengks

    Duit raya mintak kat Nuff..!

    ReplyDelete
  60. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Uncle semua nya ada...

    yang takdde, duit je...!

    haha!

    ReplyDelete
  61. @Waqheh

    kalau dorang bagi free... hari2 uncle begambar kat situ!

    ReplyDelete
  62. @PK

    makan-makan?

    Posa lah... Haha!

    TQVM

    ReplyDelete
  63. @JIJI YU

    Belom masok lagi tu...

    baru intro!

    ReplyDelete
  64. @Syahir Ramli

    misai telah diminta untok berihat sebentar...

    ReplyDelete
  65. @Azrul Hisham

    Hai azrul...

    Terima kaseh pada Twitter!

    ReplyDelete
  66. @Freaky

    Tu la...

    ingat kan dapat gelaran tan sri ke....?

    ReplyDelete
  67. @Epul Azimi

    Eh... tak kena....

    sipi je... sipi je...

    ReplyDelete
  68. @Iliana

    Hai Illina ....

    terima kaseh twitter...

    ReplyDelete
  69. @MOH KEMBARA

    Pakcikcam.... je?

    ada dot dot dot..?

    ReplyDelete
  70. @senyumSOYA

    TQVM....

    Sebenarnya nak suroh dia garu kepala sekali...

    ReplyDelete
  71. @Chee Ching

    No no...

    TWO thums up on your Comic!

    Nice!

    ReplyDelete
  72. @Anonymous

    Ada.. cari 'endegedek'

    taoi jarang active pon...

    ReplyDelete
  73. @mazeermohamad

    TQVM....

    nanti uncle singgah belog kamu!

    ReplyDelete
  74. @Cikli

    gua tahu...

    lu sangat patrotik..!

    ReplyDelete
  75. @eMMe

    Haha...

    sakit mata kan tengok jari dia..?

    ReplyDelete
  76. @catherine-

    kemain?

    haha! makin tua makin lupa diri?

    ReplyDelete
  77. @Pekerja Kontrak

    Macho?

    perot boroi tak sesuai macho!

    haha!

    ReplyDelete
  78. @aizamia3

    Orang minyak hitam untok jual minyak hitam!

    ReplyDelete
  79. @Ujang9897

    ab-normal juga kadang2 baik!

    haha!

    Tengkiu Jang!

    ReplyDelete
  80. @cadlynn

    uncle memang manja...!

    (ok, sila muntah)

    ReplyDelete
  81. uncle dah femes. saya rasa tersisih di sudut ruang tamu. sobs sobs!

    ReplyDelete
  82. @gadisBunga

    Haha

    GB sinis ke?

    Uncle peminat setia Gadis Bunga tau.... jangan dok kat ruang tau je... kamu ada all access! Living room, kitchen, balcony even toilet!

    muah!

    ReplyDelete
  83. #pakcikcamwhore epic kan =) bukan satu kutukan pun habis dorang debatkan =.=" ngok tul dorang yang pikir kutuk tu. kalau name tak catchy sape nak layan tweet tu so bile dah name cam tu habis semua nak amik tau so terhasil la pakcikcamwhore yang sempoi! terbaik!

    ReplyDelete
  84. @gedek!

    tak, saya cuma nak privilege dari uncle. ngade-ngade kan? hahaha!!!

    yey, sekarang saya boleh berada di mana-mana sahaja. dapur, bilik air, laman. oh heaven nye! hihi~

    ReplyDelete