Followers

Sunday, July 3, 2011

July 3, 2011

"You jump, I jump"

70 comments:

  1. alahaii comelnya budak nak melompat tu. haha

    ReplyDelete
  2. dah macam titanic pulak...heheheee

    ReplyDelete
  3. shuib, hehe XD

    uncle pon layan sepah ke? :P

    ReplyDelete
  4. uncle kat dlm kolam ke or kat tepi je...kering je rambut tu...he

    -Yok mampir diluk = ”al-kisah nasib anak-anak lorong haji taib..

    ReplyDelete
  5. hahaha. kat mana la pulak uncle nak berenang ni.

    ReplyDelete
  6. dah lame x mandi swimming pooooolllll

    ReplyDelete
  7. isk kalau uncle jump...habis air tu...kihkih..:)

    ReplyDelete
  8. mananya pic geek jump...takut dah jump tk mau naik2...

    ReplyDelete
  9. uncle pakai tshirt dgn apa tu....? :p

    ReplyDelete
  10. haha saya tak reti berenang le uncle

    ReplyDelete
  11. cerita cinta yang nice waktu itu.

    ReplyDelete
  12. cik suha setia ngn uncle,tak pndang pon laki kt blkg tu..tengok pic uncle je lalala

    psst uncle kenal x laki yg nk terjun tu?~ngee (^_^)

    ReplyDelete
  13. jump uncle...saya blh berenang tp saya tak pandai naik bila dah tenggelam kat dasar..pelik je kan?sbb saya berenang kampung je kot

    ReplyDelete
  14. giler arrrhh Uncle....kt swimming pool pn masih boleh reaksi "ketat bersahaja"






    ekeke!

    ReplyDelete
  15. muka seperti di reka khas untuk statik begitu...hehe

    ReplyDelete
  16. "You jump, I jump"
    "You die, i'm not"

    ReplyDelete
  17. uncle tak join sekali ke? tak amek gambar dalam air? haha

    ReplyDelete
  18. ok.. jom jump sama2.. heheheh!!~




    ^^

    ReplyDelete
  19. you jump dulu, kalau okey baru I jump.

    ReplyDelete
  20. but.. i can't swim.. help me.. help me.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  21. @kocix!

    kamu berenag sambik cuci mata kan...?

    uncle tahu!

    ReplyDelete
  22. @lieynanilaz

    habis setengah air kolam uncle telan!

    ReplyDelete
  23. @suha

    Kamu memang muahhh!

    Eh kenal lah!... ~ uncle tipu!

    ReplyDelete
  24. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Berenang kampung?

    Ada ke?

    BAndar kan la dia....!

    ReplyDelete
  25. @Bella Bell

    jump sama-sama?

    itu main skipping...!

    ReplyDelete
  26. @aizamia3

    Heellllpppp...!


    blub

    blub

    bluuuu....

    ...........

    ReplyDelete
  27. Ayu tak pandai melompat mahupun berenang..
    takut lemas

    ReplyDelete
  28. @EZAN IDMA


    air mana?

    Air nescafe ais kaw boleh?

    ReplyDelete
  29. bro, penyakit self-absorbed lu dah berjangkit dengan jayanya kepada gua....

    kat akuskizo jer dah dua gambar kepala gua menghiasai latest entry. Gua gusar...

    ReplyDelete
  30. @MasZuber

    Uncle Jack Skellington...

    kenal tak?

    ReplyDelete
  31. @Irwan

    Bro...

    Akuskizo tu dah resap lu punya touched.

    ReplyDelete
  32. apa kata amik gambar dalam air pulak?

    ReplyDelete
  33. @eLL

    Dalam air?

    Kamu ingat uncle ni spongebob, ke?

    ReplyDelete