Followers

Friday, July 8, 2011

July 8, 2011

I wonder... what's on the menu? 'Sup pintu ajaib?'

105 comments:

  1. ehehe..taruk kipas atas kepala

    ReplyDelete
  2. mesti giant jadik tukang masak, nobita cashier dan sizuka waitress. sunyo?

    ReplyDelete
  3. air buloh terbang 1!!! hehehe

    ReplyDelete
  4. agaknya tauke dia Nobita uncle. haha

    ReplyDelete
  5. sup muncung suneo!

    haha~~kat mana?

    ReplyDelete
  6. ada gak nama restoran camni!

    hahahahahaha...betullah uncle, mesti sup pintu ajaib punya!

    ReplyDelete
  7. dorayaki uncle... kat tempat gua ni nama kedai 'restoran labi2'.. dengar cerita labi2 3 rasa die sedap

    ReplyDelete
  8. kat mana tu? alah restoran tu cam tak doreamon.

    ReplyDelete
  9. pintu ajaib nak gie mana jumaat jumaat nie??

    ReplyDelete
  10. hahaha...

    try la masuk bang.
    tgk apa ada.

    :)



    .

    ReplyDelete
  11. mesti menu yang dimakan oleh doremon ada dijual disitu..


    psstt: ada kipas kecik boleh terbang tu tak.. kalau ada wah.. best tu..

    ReplyDelete
  12. hahahaha

    ini restoran ni mesti tak ada tikus ni. restoran doremon la katakan.

    haha

    ReplyDelete
  13. sup masa depan maybe.

    kat mana nih boleh p nak pinjam mesin masa ngan pintu ajaib. heheh

    ReplyDelete
  14. macam mana tergamaknya letak nama doremon....ok ke tidak ownernya?

    ReplyDelete
  15. haha....nama die best.... =)

    ReplyDelete
  16. hehe.. restoran sin chan takde ke uncle?

    ReplyDelete
  17. lari sampai kesini Doremon cari makan ...sejak berlaku kejadian gempa bumi...keh3!

    ReplyDelete
  18. doremon bg saya sup ekor kenyang 2 tahun..

    ReplyDelete
  19. mungkin pelayan nya nobita dan gaint..
    hehhehe

    ReplyDelete
  20. Kalau anak nampak ni,mesti ajak singgah ni..hehe

    ReplyDelete
  21. ada jugak nama restoran yg unik...

    ReplyDelete
  22. haha.. uncle.. buat suara doremon sekali la.. hehehe!~




    ^^

    ReplyDelete
  23. pelayan2 sume ada kipas kt kpala uncle..kakaka

    ReplyDelete
  24. sup pintu ajaib??ekeke..pakcik,kenapa muka pakcik serius je manjang? ce senyum gok sikit..heeeeee

    ReplyDelete
  25. kuih dorayaki mst menu utama..betul la..nk tgk gak uncle senyum..hehe

    ReplyDelete
  26. Kreatif owner restoran itu nak menarik minat pelanggan...

    ReplyDelete
  27. huhuuh..nak p la..pintu suka hati ada jual x?? heheh

    ReplyDelete
  28. Hello brother.
    The translator failed. What does' Pintu Ajaib Sup?'
    A great day for you (I'm still praying for the health of your mother).

    ReplyDelete
  29. uncle y serius ala2 bergaya gitu=)

    ReplyDelete
  30. @syaimz

    nobita paling 'smart' jaga duit!

    ReplyDelete
  31. @cek chun

    peminat doremon atao peminat dorayaki ni?

    ReplyDelete
  32. @aizamia3

    kalau ada kipas tu pon, sure tak leh terbang!

    ReplyDelete
  33. @Lelord

    masakan atau kedai yg terbaik?

    ReplyDelete
  34. @Waqheh

    2 tahon? itu sup ekor kangaru!

    ReplyDelete
  35. @ariana's

    jangan... rasanya tak halal tu!

    ReplyDelete
  36. @Bella Bell

    suara doraemon menjengkelkan lah!

    ReplyDelete
  37. @Mrs.Yie

    serious nampak garang sikit...!

    haha! (gelak pon serious tau)

    ReplyDelete
  38. @tupaimerah

    Kat bukit cheras la.... melompat la kesana...!

    ReplyDelete
  39. @Kakzakie

    Ada peluang ada restoran zakie?

    ReplyDelete
  40. @Carlos Ribeiro

    Haha! Sup Pintu Ajaib means Magical Door Soup... Sounds weird, eh?

    It's kinda hard to explain... but... ever heard of Doraemon cartoon?

    ReplyDelete
  41. @munira hashim

    serious tu uncle faham...

    Bergaya? Haha! tak tepat kot?

    Hai!

    ReplyDelete
  42. restoran doremon?
    hahahahahahahaa!!!
    jangan kata nobita yang handle kedai tu, konpem kedai tu tak jalan!

    ReplyDelete
  43. hahaha mesti kedai tu pasang lagu2 nyanyian Giant kan..ekeke

    ReplyDelete
  44. klu Nobita dan Sizuka jadi pelayan dlm tu, confirm ramai serbu kan... heheheh

    p/s - daddytwinz dah bls kat blog dia tu...hoho, jaga2

    ReplyDelete