Followers

Thursday, July 7, 2011

July 7, 2011

Scary, kan?

96 comments:

  1. hahaha.
    cara halus?
    scary gilak! syirik.syirik.

    ReplyDelete
  2. Iye, mmg scary. Nak-nak bila diorang gunakan khidmata cara halus. Adehh! Ade yg kena santau lak kang. Takde g "potong itu kaparra!"

    ReplyDelete
  3. takoottt...ni ahlong..bukan mahu tolong..

    ReplyDelete
  4. cara halus??
    erkkkk...mmg scarylah!

    ReplyDelete
  5. saya suka cara ganas.aum!!

    *wink wink~

    ReplyDelete
  6. hohhh? akottt nyerrrrr....










    nk pulak tgk muke seriyuss Uncle...lagi la akottt nyerrrrr.....hihi

    ReplyDelete
  7. kalo tengok muke pakcik camni..gerenti kalo kutip utang, org sure bayar nyer....hehhehehehehe....

    ReplyDelete
  8. peh
    cara kasat nampak ganas
    cara halus sopan tapi ganas kot

    ReplyDelete
  9. memang agak skeri nie uncle,

    ReplyDelete
  10. cara halus?? bomoh ke? memang scary

    ReplyDelete
  11. Ini style guna makhluk halus ni, tak bayar hutang je kena santau...

    ReplyDelete
  12. confirm malam tak lena tidur dah.. asyik kena ganggu.. 'pulangkan.. pulangkan.. ' kihkihkih..

    ReplyDelete
  13. very the scary

    macam kak yah bomoh siam

    ReplyDelete
  14. ada gaya taiko haha (^_^)


    cik suha last blog hari ni..nnti lambat lagi nk online

    uncle jaga diri tau..gonna miss u


    kalo rajin,join la contest cik suha..take ur time

    http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/07/contest-cerita-ini-cerita-katak.html

    ReplyDelete
  15. ada syaratnya tu...
    kena jutaan ringgit punya hutang aja!

    ~haha

    ReplyDelete
  16. wah ! ni musti siap berjampi serapah... hehehe...

    ReplyDelete
  17. uncle..

    agak2 uncle boleh tolong ayu tak???
    uncle kan uncle along....
    hahahhahah

    mmg scary!!

    ReplyDelete
  18. kutip hutang cara halus tu camana?

    ReplyDelete
  19. kena ada tattoo kalau nak buat kerja ni..kasi takut..

    ReplyDelete
  20. tahniah uncle...





    dapat botol air dari bujal encem tu
    *__*

    ReplyDelete
  21. cara halus..??

    pakai bomoh ke..
    bahaya..bahaya..

    ReplyDelete
  22. Guna cara Halusinasi ker Pakchik...hebat mu ni...

    ReplyDelete
  23. cara halus tu mcm bisik-bisik eh? heheheh

    ReplyDelete
  24. kutipkan hutang saya juga -..-"

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yob Gedek, ni nak gi bayor utang ke kutip utang ke...gi nyerah diri kat Along?

    ReplyDelete
  26. cara halus?pukau nih..syirik

    ReplyDelete
  27. scary sangat....dia tulis cara haluss tu lagi scary..akekkekeke banyak kali nampak iklan ni tepi jln kecik2...huhuhu

    ReplyDelete
  28. adoi secara halus yer ...pakai jin ke ni?

    ReplyDelete
  29. @Mommy Fara

    santau boleh berubat...

    potong kapara teros bye bye

    ReplyDelete
  30. @mas saari

    boleh repair kereta cara halus tak?

    ReplyDelete
  31. @sha a.s

    muka serious tu lakonan semata-mata...!

    haha!

    ReplyDelete
  32. @gadisBunga

    tok moh pon ada promosi atas bunting!

    ReplyDelete
  33. @JONY AL BUAYAK

    patotnya suroh ejar penghutang ptptn, kan?

    ReplyDelete
  34. @eLL

    bomoh siam yg dalam cerita hantu kak limah tu?

    ReplyDelete
  35. @suha

    Eh?

    Apa last-last ni? wat hepen?

    tak rock la...!

    ReplyDelete
  36. @Chereta Chenta

    uncle tak yah pakai cara halus... tengok muka uncle orang dah takot...!

    ReplyDelete
  37. @Citarasa Rinduan

    berapa banyak orang hutang kamu? Ratos2 tak main tau... mesti juta!

    haha!

    ReplyDelete
  38. @zarazueyin

    agaknya dia miantak dengan cakap cara 'berhalus'

    ReplyDelete
  39. @pembaris

    tatoo tulis logo satu malaysia ok?

    ReplyDelete
  40. @Amiey White

    atau kamu yang ada hutang orang...?

    ReplyDelete
  41. @ieda

    memang X ok...

    jangan call tau!

    ReplyDelete
  42. @intan.maisarah

    jin tanah, jin air, jin api...!

    puuuhhhh!

    ReplyDelete
  43. @senyumSOYA

    bahaya kalau guna perkhidmatan tu!

    ReplyDelete
  44. gedek ada tak hilangkan hutang cara halus?kalau ada cik ina nak.

    ReplyDelete
  45. dia guna cara pujukan manja kot

    ReplyDelete
  46. ehehe..ini entri dengan yang sebelumnya berkaitan ke? hehe..

    ReplyDelete
  47. uishhh ngeri agak2 kena santau ke ape tu kan

    ReplyDelete
  48. @EZAN IDMA

    haluuuuuuusssss macam buih nescafe?

    ReplyDelete
  49. wa bukan along wa cuma nak tolong..hehe

    ReplyDelete