Followers

Tuesday, July 5, 2011

July 5, 2011

Oink - oink..!

121 comments:

  1. aku keliru ....siapakah?


    yang berbunyi itu...keh3!

    ReplyDelete
  2. sekali pandang macam ye je.. nasib baik pandang berkali2..

    ReplyDelete
  3. uish...terkejut tgk makhluk tu bersantai kat blkg..hahaha

    ReplyDelete
  4. hahahaha. kat mana la pulak ni ada menatang nih.haha

    ReplyDelete
  5. oinkk oinkk tu katik kn.....ehehe

    ReplyDelete
  6. jange nebeng uncle..x pasal2 keno samak pulok

    ReplyDelete
  7. Heh... gedek jaga-jaga kena sondol tak balik modal

    ReplyDelete
  8. ni kat mines kn uncle..
    now i know la,uncle ske dating kt mines...yeayyyyy....

    ReplyDelete
  9. uncle kool lah....eh! badan sama warna !

    ReplyDelete
  10. binatang apa tu? cam tak pernah sebelum ni

    ReplyDelete
  11. jaga2 uncle...dia sondol kang!!

    ReplyDelete
  12. huhu..kena samak nnt uncle kalu kena sondol..=B!

    ReplyDelete
  13. nasib baik palsu.. ye tak
    kalau betul xdenye uncel nak duk situ kan

    ReplyDelete
  14. uncle jauh lebih kiut dari yang belakang tu....yek2...

    ReplyDelete
  15. uitt...gtu ek bunyiknyer uncle??hehe

    ReplyDelete
  16. ingat ori tadi.. macam ori je.. hehee!!~



    ^^

    ReplyDelete
  17. keh keh keh...cukup simbolik

    ReplyDelete
  18. i dont think you are desperate for a babe bro...

    ReplyDelete
  19. sekali lagi cik suha nyatakan, cik suha hnya pndg uncle (^_^)


    psst anak laki uncle umo bape?haha

    ReplyDelete
  20. jangan lupa samak ye Uncle...
    hahaha...

    ReplyDelete
  21. Tak faham. Satu gambar dan text oink2 pun boleh dapat 30++ komen?

    ReplyDelete
  22. mancungnye idungbnda sebelah tu heheheeh

    ReplyDelete
  23. darurat ...buleh masak lemak ciliapi.. kata member rasa macam udang galah

    ReplyDelete
  24. terbaekkk lah uncle, wat bunyik tu agy skali uncle ! hehe

    ReplyDelete
  25. agak2 kalau yg real,
    berani x nak bercamwhore cegitu?






    oh uncle. haha.

    ReplyDelete
  26. saya rabun,sekali pandang macam lembu.2 kali pandang oink..oink..

    ReplyDelete
  27. handsome gila yang belakang=..=

    ReplyDelete
  28. ms g kale kubo dlu ada jupo... slamba rock aje dia ank branak mlenggang atas jln raya

    ReplyDelete
  29. Betul ckp Sis eYe Nee, bro pandai amik gambar sendiri, heeeee~

    ReplyDelete
  30. uiks...sib baik bukan khinzir albino hu hu hu.

    ReplyDelete
  31. Air Tanah nnt jangan lupa ambil....makchik peratikan dia nampak cam tak real..tp naper muka uncle cuak..

    ReplyDelete
  32. @RepublicAku

    weh!

    kamu pernah telan laptop tak..?

    haha!

    ReplyDelete
  33. @monologtinism

    Kat bangunan Heritage, sebelah The Mines

    ReplyDelete
  34. @Ieqa Rahim

    NI kat bangunan Heritage kat sebelah the mines tu....

    kamu selalu ke sana? Uncle ada meeting je kat situ...

    (sebenarnya dating)

    ReplyDelete
  35. @Starcapricorn

    badan sama warna,

    status lain lain...

    ReplyDelete
  36. @JIJI YU

    Alaaa...

    buat buat tak pandai la pulak...

    ReplyDelete
  37. @solomolo

    sekarang dah ada sabon samak tu!

    dah cuba?

    ReplyDelete
  38. @emeera asnary

    sekali lagi?

    Bayar...!

    Yg tadi tu 'tester' je...

    ReplyDelete
  39. @Eye_nee

    cuak sebab dia tak real...!

    haha!

    ReplyDelete
  40. @Daddy Ziyyad

    kat bangunan heritage, sebelah The mines

    ReplyDelete
  41. eh, ori ke palsu tu? sangar BESAR....

    ReplyDelete
  42. ada uncle.saya pun baru tgk masa pi thailand baru2 ni huhuhu...

    ReplyDelete