Followers

Friday, July 29, 2011

July 29, 2011


Remember my 'anak angkat' from South Korea? Dengar apa dia komen tentang BB@40. Uncle tak ajar apa-apa, tahu..?! Hahaha... Underneath is the same old me...


101 comments:

  1. ni mimpi apa entri buat pagi2 ni? keh keh~~


    *pakcik rasuah jiseok oh.saya tahu!haha~~

    ReplyDelete
  2. Pakcik tak masok opis dah 3 hari... attend bengkel kat hotel somewhere kat bukit bintang....

    Jiseok Oh tu ugut dia tak bagi makan je...! Haha!

    ReplyDelete
  3. Awalnya buat entry... Wah, anak angkat pun enteframe..

    ReplyDelete
  4. @SYANI

    kejap lagi dah sebok...

    tu yang update cepat... Haha!

    Comel kan Jiseok Oh tu..?

    ReplyDelete
  5. macam video bersih versi polis je gua tengok...

    cool bro.

    ReplyDelete
  6. eeeeeeeeeee... tak baik paksa k-pop jambu cengini tau... eeeeeeee....

    p/s: pipi gebu...

    ReplyDelete
  7. Sesekali update pagi. Anak angkat sampai bila tu?...

    ReplyDelete
  8. heheh..tak ajarrr kononnnnn..

    ReplyDelete
  9. anak angkat ...

    leh buat menantu lak

    ada tak anak yg sebaya :)

    ReplyDelete
  10. cool..
    hhaaa.. uncle ugut dia apa..?

    ReplyDelete
  11. dia comel!





    Uncle.......................


    hurmmm hurmmm hurmmmm....speechless! ekekek

    ReplyDelete
  12. muke macam terpaksa cakap je
    pakcik pegang senapang ke parang depan dia tu

    ReplyDelete
  13. BW waktu2 pagi... bile agaknya uncle leh senyum luas2 dalam pic ek?

    ;D

    ReplyDelete
  14. uncle dah manderam budak ni ke..ehehe

    ReplyDelete
  15. muahaha... nyampahhhh!
    berapa kasi dia bribe? ekeke

    ReplyDelete
  16. suara u sexy la uncle...i like....hua hua hua....

    ReplyDelete
  17. alololo..comel je dia..

    sy syak uncle rasuah dia..kehkehkeh

    ReplyDelete
  18. Nanti saya tengok dalam FB uncle.
    Rasuah Jiseok Oh ekkkk

    ReplyDelete
  19. cutelah anak angkat uncle..uncle cute ke tak eh? jap pikir...hmmmm....xleh bagi jawapan lah..kena pikir lagi....hmmmm....xmoh pikirlah..

    ReplyDelete
  20. Miahahahhaa...

    Eh, ni anak korea mana pakcik colek ni???

    ReplyDelete
  21. anak angkat uncle ni takot ngan muke uncle kot... hahaha... ganas tapi macho...

    ReplyDelete
  22. alahai.. tak dapat nak tgklah.. tapi memang awallah n3 pakcik hari ni

    ReplyDelete
  23. hahaha...mcm kne pakse je jiseok tu...tp blog uncle mmg very good pon...:)

    ReplyDelete
  24. Tak boleh tgk sbb opis block Youtube. Sgt sedih!

    ReplyDelete
  25. ada ajar dia makan petai tak uncle?

    ReplyDelete
  26. anak angkat yg mane plak nie uncle..?

    ReplyDelete
  27. Suara latar tu datang dari mana yer?

    nak jadi anak angkat jugak lah camni

    ReplyDelete
  28. Keciknya mata anak angkat!hensem tapi pak angkat dia lagi hensem!

    ReplyDelete
  29. bila ada anak angkat maknanya dah berumur...keh keh keh

    ReplyDelete
  30. choii tak ajar la sgt . habes suara sapa kt blakang ? doreomon ? kehkeh bagi ckp melayu baru rare uncle . haha

    ReplyDelete
  31. hahaha... dan2 je uncle tak ajar dia.. XD

    ReplyDelete
  32. hahahah..
    sah2 ada suara di situ,.
    uncle ajar dia makan sambal belacan ya

    ReplyDelete
  33. tak aci la ada orang ajar dia cakap camtu..

    next video pliss! hehehe

    ReplyDelete
  34. ada orang di sebalik tabir ni...
    haha comeeeeey nya dia walau sedang 'diajar' bercakap oleh uncle...
    Uncle macam cikgu disiplin!!!

    ReplyDelete
  35. anak Korea ni nanti puasa tak? ekeke

    ReplyDelete
  36. nk min tak autograph ank angkat pakcik boley takkk....hehehehheehhe......
    NAMPAK SANGAT MMG BUKAN PAKCIK YG AJAR .....:)

    ReplyDelete
  37. wakakaka...tipah tertipu!
    anak korea tu pun gelak bila dia ikut je apa yg uncle cakap tuh :p

    ReplyDelete
  38. ini dah kes paksaan ni. ko bagi dia ayam KFC ye.

    ReplyDelete
  39. @Kakzakie

    Sekejap je....

    tak sempat bulan puasa pon....

    rugi

    ReplyDelete
  40. @sha a.s

    Speechless...?

    Diam tanda setuju!

    ReplyDelete
  41. @JIJI YU

    Oooo...

    macam tu ke eja 'manderam'..?

    ReplyDelete
  42. @eLL

    mana boleh rasuah...!

    SPRM marah

    ReplyDelete
  43. @Dee

    Alahhhh...

    buat buat pikir panjang la pulak!

    ReplyDelete
  44. @Daddy Ziyyad

    Hahaha...

    progran studen xcange lah....

    ReplyDelete
  45. @Mommy Fara

    Blok utube?

    Pindah kerja lain lah...

    ReplyDelete
  46. @MasZuber

    projek xchange studen ni...

    uncle terpilih

    ReplyDelete
  47. @DoodleLicious


    Cakap la suara beakang tu lemak merdu....

    haha

    ReplyDelete
  48. @UNA budak BAEQ

    Haha!

    Lamam tak dengar 'choi'

    Dia panggil uncle 'Ayah' tau...

    ReplyDelete
  49. @mamaNoriz sini..

    Dia dah balik korea dah...

    tak sempat puasa...

    huhuhu

    ReplyDelete
  50. @Azira Mohamad

    Hahaha!

    Budak tu pon tak pandai nak cover cover...

    ReplyDelete
  51. uncle punya suara yg lunak. bila nak greng2 sambil nyanyi nih.. ngeeeeeeee

    ReplyDelete
  52. @cek chun

    greng greng tu bunyi main gitar ke bunyi bawak boto?

    haha

    ReplyDelete
  53. uncle kreatif and inovatiflah your blog like3!!!

    ReplyDelete