Followers

Thursday, July 28, 2011

July 28, 2011

A = Deserve a kiss. B = Deserve a slap.

84 comments:

  1. kalau nak kene kiss sila ikat rambut sebijik macam A. :D

    ReplyDelete
  2. deserve a slap. hahaha adooii

    ReplyDelete
  3. baru kali ni gua berasan..byk2 gambor uncle xde satu pun yg pose senyum..cuba senyum sekali

    ReplyDelete
  4. Kenapa lak nak kena lempang? :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,

    Yob ni asyik gi gedung mainan jer. Ni mesti tak puas main toys dulu!

    ReplyDelete
  6. keh2
    ce pakcik ikat rambut camtu
    amacam?

    ReplyDelete
  7. ehh?? patung apekah itu?
    knp sangat comel?

    secomel sy semasa kecik

    kikiikiki~

    ReplyDelete
  8. nk join "slap" secara bkumpulan boleyh???

    ReplyDelete
  9. Hahahahaha!

    Ada je idea kan?

    Tapi lawak okeh!

    ReplyDelete
  10. yang A = bukan setakat deserve a kiss tapi a huge jugak but uncle.. aaa... eeemm...

    ReplyDelete
  11. hihi..muke tak bersalah uncle mmg deserve a slap :p

    ReplyDelete
  12. alaaaaa...uncle pun deserve a kiss gak! tapi oleh auntie lah...heheeee

    ReplyDelete
  13. haha kalo nak kis yg B tu ok tak

    ReplyDelete
  14. hahaha
    kelakar la caption uncle :D

    ReplyDelete
  15. uncle..

    kena tak toncang rambut mcm patung tu>

    ReplyDelete
  16. oh ternyata tidak 1st... hehehehehe... tak tahunak komen apa. tgh belajar baca entry uncle gedek...

    p/s: tungguuu

    ReplyDelete
  17. hehehehe...xsampai hati nk bg slap...kte bg punch softly bleh?hehehehe....

    ReplyDelete
  18. a tu sapa ek..rasa nak penampo gak..hahah..

    ReplyDelete
  19. B should give A a kiss and A should give B a slap...

    ReplyDelete
  20. wakakaka... not a slap laaa...
    B deserve a nice hug n sweet smile sbb blog yg best ni...

    ReplyDelete
  21. sama tapi tak serupa heheheheh

    ReplyDelete
  22. no..no..no... kiss
    nanti kena tampo :P

    ReplyDelete
  23. @Waqheh

    Senyom?

    Hahaha... dalam mimpi je!

    ReplyDelete
  24. @eLL

    no idea lah....

    tak 'tinjau' pon

    ReplyDelete
  25. @catherine-

    kamu dah besar pon comel...

    uncle dah tengok muka kamu sebenar....

    ReplyDelete
  26. @tasekM

    Haaaa!

    Akhirnya... komen yang bernas!

    ReplyDelete
  27. @sha a.s

    wah wah wah....

    ambik kesempatan nampak?

    ReplyDelete
  28. @Bidadari Syurga

    Sla lah baca.... tapi tak masok dalm peperiksaan....

    ReplyDelete
  29. @mamaNoriz sini..

    Alalalala....

    Terima kaseh... kamu sangat sweet!

    ReplyDelete
  30. @Chik Att

    macam kembar tak seiras a ni...?

    ReplyDelete
  31. @miss nina

    Tak nak kiss....

    bagi flying kiss je la....

    ReplyDelete
  32. uncleee!!!

    biar betul?` *bingung

    mana dapat??

    tipuu niiiii~ haa~ jangan buat pasall...

    ReplyDelete
  33. @catherine-

    Kamu kan ada tahi lalat di bawah mata?

    kan?

    ReplyDelete
  34. hahahaha... kisslap dua2!! XP

    ReplyDelete