Followers

Tuesday, July 26, 2011

July 26, 2011

All alone in the office... Jangan salah kan uncle kalau uncle 'ter' tidur....!

100 comments:

  1. mana org lain? diaorg x keje ke?

    ReplyDelete
  2. TER itu perbuatan tidak sengaja (dan boleh dimaafkan!). :)

    ReplyDelete
  3. pasang ayat kursi.

    iblis syaitan suka mengganggu anak adam yang berambut panjang~haha~~

    ReplyDelete
  4. hehe rin dh lama x kesini

    rindu tgk rambut uncle

    komen bujal kemainnnnnnnnnnn~

    ;p

    ReplyDelete
  5. yang lain sudah jadi zombie ke uncle..

    ReplyDelete
  6. tertidur amat indah sebenarnya apatah lagi dalam waktu kerja..hehe

    ReplyDelete
  7. saya sorang2 kat opis...bos takde, pi outstation! rasa nak tidur je dlm bilik bos...hehehehee

    ReplyDelete
  8. uncle x tdo punyer sbb uncle nk ber-blogging!!!! hehehe

    ReplyDelete
  9. sunyi sepi opis...
    semua turun lunch awal ke

    ReplyDelete
  10. kat pejabat ni ramaiiii

    tapi ramai macam tak ada orangggg



    SEMUA DIAM MENGADAP PC

    ReplyDelete
  11. tidolah ankel idak ankel akan nyesal...

    ReplyDelete
  12. memang,waktu kerja paling best tido..dok umah idok pulak..

    ReplyDelete
  13. yeke?? main game la uncle, farmville ade :P

    ReplyDelete
  14. Orang takde ni sure bosan kan uncle??

    ReplyDelete
  15. apa kabo pakcik?harap baik2 saja..

    ReplyDelete
  16. eh, salah kot ayat atas tu..
    'jangan salahkan uncle dah tetido tadi'...he he he

    ReplyDelete
  17. memangler uncle tinggal sorang.. semua pergi makan kat luar nu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  18. sila main games....
    hehehehhe

    ReplyDelete
  19. tidur tu berdengkur bolehlah kuat sikit..

    ReplyDelete
  20. tidur tu berdengkur bolehlah kuat sikit..

    ReplyDelete
  21. forever alone uncle di office ;(

    ReplyDelete
  22. gua yg ngajar sekolah ni pon selalu terlelap...

    ReplyDelete
  23. sebenarnya uncle memang suka tido kan?

    ReplyDelete
  24. Kalau tidur pun siapa nak tahu. Kata sendirian:)

    ReplyDelete
  25. wahhhhhh bessss...like heaven..haha :P

    ReplyDelete
  26. wahhhhhh bessss...like heaven..haha :P

    ReplyDelete
  27. i can't imagine how my office table will look like after two month leave.....

    ReplyDelete
  28. alahai buat macam biasa...bukan hari ini jer kan....tidur...


    selalu pun....hahaha!

    ReplyDelete
  29. gedek orang tak delah sesuai tuk tidur.la la la

    ReplyDelete
  30. peluang uncle untuk curi tulang. hehe.

    ReplyDelete
  31. eh kejap, ape yg samar2 kat belakang tue uncle..?

    ReplyDelete
  32. hii
    uncel nak cempaka bancuhkan kopi ?
    cempaka reti juga bancuh kopi ni

    ReplyDelete
  33. Gambar2 tuan memang terbaik....

    ReplyDelete
  34. kemasnya meja uncle
    mmg mcm xde keja






    :D

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum Yob Gedek,

    mana gi orang lain? kalau ngantuk tu tengok Youtube orang memasak, gerenti tak ngantuk!

    ReplyDelete
  36. tidur? huhuhu... sunyi sepi. mata plak time tu kuyu semcam. welcomelah gamaknya...

    ReplyDelete
  37. @eLL

    Bawak meja uncle penoh kotak!

    haha!

    ReplyDelete
  38. @Faeez

    Dorang tinggal kan uncle...!

    huhuhu

    ReplyDelete
  39. @kakcik

    Haaa!

    Sebab tu 'ter' tu penting di highlight kat situ!

    ReplyDelete
  40. @mas saari

    Jangan!

    Boss banyak rahsia dalam bilik!

    ReplyDelete
  41. @pB

    Mengadap PC tapi main game, tu!

    ReplyDelete
  42. @sergeant keroro

    Uncle tak layan game la....

    tak pandai...

    ReplyDelete
  43. @suk

    sayang tinggal-tinggal kan...

    ReplyDelete
  44. @Ayuraza

    heaven ni bersifat sementara je...!

    ReplyDelete
  45. @Ayuraza

    heaven ni bersifat sementara je...!

    ReplyDelete
  46. @lily abd ghafar

    Agaknya ada jin dah pindah dudok...!

    haha

    ReplyDelete
  47. @Bigdaddyz

    Shhyyyyy....!

    Jangan cakap kuat kuat!

    ReplyDelete
  48. @Cik Ina Do do Cheng

    Tu la....

    macam siap boleh pasang obat nyamok!

    ReplyDelete
  49. @Amar Alis

    Sudah curi pon....!

    nak kena hantar balik tak?

    ReplyDelete
  50. @Cempaka R.Minta

    Kopi tidak menghalang uncle dari tido!

    ReplyDelete
  51. @MOH KEMBARA

    Orang memasak...?

    Yang lain lagi banyak!

    ReplyDelete
  52. sering salahkan lantai kalau tak pandai menari....

    ReplyDelete
  53. uncle ttdo pun xsiapa berani kejut...hahaha...

    ReplyDelete
  54. @Ieqa Rahim

    apasal ? muka uncle garang ke?

    huhuhu

    ReplyDelete