Followers

Monday, July 25, 2011

July 25, 2011

Guest #31

This Jiseok Oh. He is from Korea. He's gonna be my son for three days... Uncle pun K-Pop juga, tau!

(Jiseok Oh ialah dari program pertukaran pelajar / projek anak angkat di antara Sekolah Songwha Elementary School, Korea Selatan dan Sekolah Kebangsaan Cheras Indah, Malaysia)

101 comments:

  1. Mula2 kakcik baca - three years! Boleh fasih BM budak tu kalau 3 tahun. :)

    ReplyDelete
  2. kalau ada lg anak angkat camtu uncle bg gua sorang, tapi mau stok rupa maria ozawa or sora aou

    ReplyDelete
  3. bestnya uncle...K-Pop terus!
    comel je dia, cam iras2 muka uncle je..hehehehe

    ReplyDelete
  4. cayalah K.Pop!!! shaweii shaweii....*smbil shuffle

    ReplyDelete
  5. seronok la dapat anak angkat org korea.. :)

    ReplyDelete
  6. Ah, sudah....pas nie ramai yg merisik abg Gedek bertanyekan anak angkat k-pop tu! Wahahahahahaha!

    Err, lelaki ke pompuan tu? X dpt nak beza. Sebab bentuk matanya sama.

    =D

    ReplyDelete
  7. wah..uncle bestnyaaa ada anak angkat! lps ni leh tukar style rambut ala k-pop..hahaha

    ReplyDelete
  8. Mesti bangga dia dapat adopted father ranggi!!

    ReplyDelete
  9. tu dia...
    nak jadi anak angkat uncel jugak..

    ReplyDelete
  10. wah,pasni boleh lah uncle belajar tarian k pop.anneyong haseyo!:p
    nak satu plisss!hahahha

    ReplyDelete
  11. K.PoP tuuuu...musti pakchik Die hard Fan.. Wonder Girls ni....hihi..makchik suka Rain...jgn bgtau org lain makchik malu...

    ReplyDelete
  12. jangan lupa ajar si Jiseok tu makan budu....



    budu tau bukan berudu..hehee..

    ReplyDelete
  13. kasi die makan sambal belacan la pakcik.. makan tempoyak, budu, cencalok, petai, jering, durian..
    sumbat je..

    ReplyDelete
  14. Pasni buat video pakcik nyanyi yer

    ReplyDelete
  15. wahhhhh kpop le lepas nih . rambut kena bagi sama ngan ank angkat tu uncle baru kpop namanya . haha

    ReplyDelete
  16. ramai awek gile K-POP dtg umah kang

    ReplyDelete
  17. dapat anak angkat obersi ... bestnya ...

    ReplyDelete
  18. wah..jiwa korea la pulak pas ni..he he

    ReplyDelete
  19. wah. cute. apa nama dia uncle?

    ReplyDelete
  20. peh! ada peluang tambah kilang jenis korea ni nanti...hahaha!

    ReplyDelete
  21. waw !! ada anak korea.... nak jugak hahaha

    ReplyDelete
  22. uncle k-pop ke m-pop? haha

    ReplyDelete
  23. baru jumpa beberapa orang korea.tapi baya makcik2..

    ReplyDelete
  24. jangan pengaruhi dia ya .... ~


    =)

    ReplyDelete
  25. uncle, orang cakap kalau ambil anak angkat, dari kecillah...lama kelamaan rupa anak angkat itu akan ada juga iras2 rupa ibubapa angkatnya...

    tapi, kalau ambil yang sudah 'gedek' rupa bapa angkat pula akan ada iras2 anak angkatnya...ha ha
    bayangkan mata uncle seiras Jiseok Oh

    ReplyDelete
  26. sila spare satu lagi katil.ada sorang lagi budak nak jadi anak angkat pakcik~tapi dia T pop (tamil pop)

    boleh?haha~~

    ReplyDelete
  27. wahhh.

    eh uncle k pop. nk sign.

    heee

    ReplyDelete
  28. 안녕하세요!
    몇살 이니??
    우리는 친구가 될 수있다?

    tolong sampaikan ye bro k-pop! :D

    ReplyDelete
  29. wah anak angkat tu, nasib baik mata tak serupa.ekekek

    ReplyDelete
  30. menarik.. ;)
    tapi tang mata dia.. lagi dia senyum makin keciklah mata dia.. ;) tapi tetap comel..

    ReplyDelete
  31. hahahaha..k pop pun boleh la uncle..jangan kopok dah ler..ekekeke :P kelakar la uncle nih. lawak2..buat turun rambut sikit sampai dahi..k pop rock..hehe

    ReplyDelete
  32. uncle suh die kirim salam kat seong seung hun bila balik korea nanti, sebut nama saya tau..

    ReplyDelete
  33. shud have G-pop version pulak lah lepas ni...

    ReplyDelete
  34. wah..bolehlah uncle nyanyi2 lagu k-pop dgn anak baru uncle ni :P

    ReplyDelete
  35. kalau cemtu rambut kene kasi tukar la uncle~

    ReplyDelete
  36. Salam terjah...:)
    Ohh kalo anak sedara Ate tahu ada program pertukaran pelajar cam ni, mesti dia gesa mok pok dia amik budak korea tu..

    Kegilaan K Pop mmg bkn menyerang para remaja sahaja kalo tak percaya cuba singgah umah miloais..berkumandang lagu korea :)

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum Yob, ada peluang jadi bakal menantu miker dak?

    ReplyDelete
  38. uncle tak cukup k-pop...rambut kasi oter...hehe..

    ReplyDelete
  39. @sergeant keroro

    Memang bes la...

    suroh ayah kamu cari anak siam sorang!

    ReplyDelete
  40. @kakcik

    Budak ni tau yes - no je....

    percaya tak?

    ReplyDelete
  41. @sha a.s

    uncle kalau shuffle, patah pinggang!

    ReplyDelete
  42. @Anum

    kalau kamu jadi uncle maru kamu tau bes ke tak!

    haha!

    ReplyDelete
  43. @Citarasa Rinduan

    Boleh, tapi uncle garang tau?

    Ggrrrrrrr

    ReplyDelete
  44. @ct shah

    Wah?

    Ada permintaan orang dapor?

    ReplyDelete
  45. @Taiko Chengs

    Budu?

    Dodol pon dia muntah! Serious!

    ReplyDelete
  46. @UNA budak BAEQ

    Rambot jangan sentoh eh....?

    Mahkota mat rock tau!

    ReplyDelete
  47. @norh

    uncle memang K pop...!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  48. @Hazwani

    Uncle nak panggil dia Mamat., bolehaaa?

    ReplyDelete
  49. @NaeBlog

    Mata takpe....

    jangan rambot!

    Nooooooooo!

    ReplyDelete
  50. @bujal X

    T pop?

    Melampau kamu!

    Botol simpan eh?

    ReplyDelete
  51. @Fyqa

    Haaaa!

    Ada jugak peminat!


    Muah!

    ReplyDelete
  52. @miloais

    Haha!

    Dia gelak dan anggok-anggok!

    ReplyDelete
  53. @Ayuraza

    Mana ada Kpop rock!

    rambot jangan main, eh?

    ReplyDelete
  54. @Amalina

    wah wah wah....

    tompang sekaki juga.?

    ReplyDelete
  55. @Ann Huda (Ate)

    Hai....

    Lagu2 belog Miloais tu memang macam masok shopping kompleks!

    ReplyDelete
  56. jangan lupa tahun ni kasut raya azri kasut supra.. (apa kena mengena dengan Kpop, korea n anak angkat).. tak de kene mengene.. saja jek cakap hahahhaha

    ReplyDelete