Followers

Saturday, July 23, 2011

July 23, 2011

Lost in Jalan Masjid India.... Nak makan kat mana ni, weh?!
(OK... uncle takde idea nak tulis apa... copy & paste yang semalam je... haha)

48 comments:

  1. Ammar baru je pergi 2-3 hari lepas kat Jalan Masjid India. Tak jumpa pun Uncle

    ReplyDelete
  2. jom tengok bola :P

    p/s : takyah tengok takpe, sedih tol

    ReplyDelete
  3. asyik lost je uncle ni...
    pakai GPRS lah! hehehehee

    ReplyDelete
  4. uncle tak cakap pon org dah tahu ayat copy paste yg putrajaya . hikhik

    cer makan kat kedai india baru ada feel jln masjid india XD

    ReplyDelete
  5. dah brp kali entry asyik cari tempat makan jek...hihi, ciannn....

    ReplyDelete
  6. saya pun lost gak last week kat sana..pening dgn baju2 & tudung2..he he

    ReplyDelete
  7. Uncle... Lost lagi???
    Kat masjid India kan?
    Sembahyang istikharah lah... Minta petunjuk
    :) Gurau ja...

    ReplyDelete
  8. lah semalam sesat kat putrajaya, hari ni kat masjid india plak. kat situ banyak kedai mamak, pekena nasi kandarlah.

    ReplyDelete
  9. uncle belanjalah kami makan boleh? haha

    ReplyDelete
  10. sah! dah tua......asyik tersesat jer ....ini bermakna sudah hampir dengan tarikh tamat...haha!

    ReplyDelete
  11. jom , saya belanja ?

    *macam iklan kat tv .

    ReplyDelete
  12. haha..yela..bukan itu dialog kat putrajaya ke? :p

    ReplyDelete
  13. sesat di putrajaya sampai masjid india kes nak cari tempat makan jer ish3..

    ReplyDelete
  14. hhiii...x pernah lg jejakkan kaki ke sne... :P

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Yob Gedek, cam ner buleh lost kat KL yg sekangkang kera tu? Try restoran Pakistan ada menu Moghul, sedaaap!

    ReplyDelete
  16. @AMMAR YASIR

    dah nama nya pon 2-3 hari lepas....

    ReplyDelete
  17. @NaeBlog

    La... gurau ke?

    Uncle dah siap ambik wuduk ni...

    ReplyDelete
  18. @Bigdaddyz

    HAhaha! Bukan tarikh tamat!

    Tarikh luput!

    ReplyDelete
  19. @ORLANDO AHMAD

    kedai mamak bersepah kat situ, kan?

    ReplyDelete
  20. @CaDLyNN

    uncle takde modal ni...

    DAh dua tahon setengah hari-hari buat kerja ni...!

    ReplyDelete
  21. @MOH KEMBARA

    Memang banyak! Teringat Biryani la pulak!

    ReplyDelete
  22. Aik? Bukan ada pasar malam Jln TAR ke kat situ mlm ahad? Dpn mata je kan?????

    ReplyDelete