Followers

Saturday, July 2, 2011

July 2, 2011

Guest #29

Look who's in my blog today... Dato' Sri Ong Tee Keat lah! ...and YES, I wore green today...

(Kepada KELLA, Uncle rasa macam nak bersara berbelog bila tengok belog kamu semalam... Tapi uncle SUKA..!)

78 comments:

  1. hai Uncle...terus ade model kt sebelah??? nk celen Cik Suami sy la tu...hehh!

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaa...senyum gembira aje dato'...hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah.. dah bergambar dgn org besar dah... tak lame uncle naik pangkat la ni...hehe

    -Yok mampir diluk = ”siapa mak ayah saya”...

    ReplyDelete
  4. bukan kuning ekh uncle.hehehhehe

    ReplyDelete
  5. Uncle pendek !!!

    okay kita serupa -..-

    ReplyDelete
  6. uncle ade gaya bodyguard menteri ler

    ReplyDelete
  7. senyum lebar nampak...

    lain aura hijau ni.

    ReplyDelete
  8. jumpa dia kat mana ni pakcikk??

    ReplyDelete
  9. wow bergambar dgn ahli politik yer....caya la uncle...

    ReplyDelete
  10. pakcik....cube practice tunjuk gigi cam partner kt sebelah tu...huhuhuhu...syoknyer......

    ReplyDelete
  11. first time tgok pic uncle selain baju hitam (^_^)


    cik suha obses hijau k..jgn selalu pake hijau,takut cik suha obese uncle lak haha

    ReplyDelete
  12. haha..ijau ok dah kan sekang ni..

    ReplyDelete
  13. muka ada senyum..itu OTK senyum lagi lebar..OTK? mcm Ong Tai Kim supermarket je..hahaha..

    ReplyDelete
  14. la ingatkan berseh rupanya hijau. cik ina pun love green.

    ReplyDelete
  15. cuma terfikir apa ayat yg digunakan ...untuk bergambar bersama dengan begitu caranya...keh3

    ReplyDelete
  16. biler nak panggil gue jd model ni..ahaks

    ReplyDelete
  17. muka uncle,nak senyum tak senyum..last,senyum malu-malu

    ReplyDelete
  18. hijau itu bersih mungkin atau kerana kebersihan alam.

    ReplyDelete
  19. uncle bila lak nak senyum cam datuk tu?

    ;D

    ReplyDelete
  20. ni mesti join budak-budak sekolah lari hari ni.

    ReplyDelete
  21. orang tu sengih, bro sengih la sekali. nak stay jugak muka normal tu. hehe

    ReplyDelete
  22. Ala... abg gedek pakai hijau tak hensem.Pakai itam jelah.

    ReplyDelete
  23. ekhem!

    dah guest no.29 ke??
    dup dap dup dap..!



    hahaha

    uncle, u looked so Slimer in green!
    ok. joking. bai.

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum Yob, name dropping nampak...

    ReplyDelete
  25. DS Ong Tee Keat, cara sengih nye sama je x ubah2. =)

    ReplyDelete
  26. body gurag~ heheheh...comel gak kaler hijua uncle incredible hulk~ heheh

    ReplyDelete
  27. gembira betul dato' tu! hehehee

    ReplyDelete
  28. baru nk tnya mcm asrul tanya..gedek bila nk tayang gigi mcm o Dato' tu...

    ReplyDelete
  29. dato' sri ong tee kiat sgt beruntung sebab dapat muncul bersama uncle in green. serious!

    ReplyDelete
  30. @sha a.s

    Masa uncle shoot ni, uncle pon terpikir kat encik suami kamu... pastu gelak dalam hati!

    Haha!

    ReplyDelete
  31. @EZAN IDMA

    Uncle belom dato lah....

    (perasan)

    ReplyDelete
  32. @NurIsme Khalid

    Pssttt...

    uncle ada tshirt kuning tu, tau!

    ReplyDelete
  33. @suha

    ini pon gatal badan pakai baju warna lain!

    ReplyDelete
  34. @Dee

    Ong Tai Kim!

    Hahaha!

    Uncle pernah pegi!

    ReplyDelete
  35. @RepublicAku

    Dato tu sporting...

    tergor je... dia ok!

    ReplyDelete
  36. @Chereta Chenta

    Nak nak nak!

    Datang KL bagi tau, eh?

    ReplyDelete
  37. @MOH KEMBARA

    Baju sama hijau, hati lain lain...?

    haha!

    ReplyDelete
  38. @gadisBunga

    HAha....

    Sapa keluar dalam belog uncle ni akan masok sejarah tau...!

    haha!

    ReplyDelete
  39. uncle uncle.. jgn bersara la.. kita kan ke protege uncle je!hehehehe.. uncle kan mentor kita! hehehe..

    uncle kesimpulannya.. cara uncle berblog ni memang unik, menarik.. buatku dan yg lain2 tertarik! =D

    ReplyDelete
  40. @kella

    kesimpulannya, bersimpol-simpol...!

    Thanx babe!

    ReplyDelete
  41. susah nak tengok uncle wear selain dari color hitam..

    ReplyDelete
  42. @aizamia3

    Baju warna lain....

    gatal-gatal!

    aha!

    ReplyDelete