Followers

Sunday, July 17, 2011

July 17, 2011

Hey! Focus on me! I'm the star here!

65 comments:

  1. : uncle glamour ea ?? nk jalan ats red carpet skalik !

    ReplyDelete
  2. diorang focus kat sape tu? makcik tudung putih tu kemain smgt lagi nak amik gambar.

    ReplyDelete
  3. uncle..........

    ayu nak bergambar juga

    ReplyDelete
  4. tapi kenapa mata ke lain jer tu...ada yang lagi hot ke..hehe

    ReplyDelete
  5. uncle memang star sepanjang zaman..!!!!

    ReplyDelete
  6. ehehe..bole tahan gak uncle ni... ;D

    ReplyDelete
  7. uncle superstar dah...heheheee

    ReplyDelete
  8. Uncle, don't be jealous that they're paying attention to me... hehehe

    ReplyDelete
  9. uncle dgn kamera yncle je sudah.ehhe

    ReplyDelete
  10. jgn risau.
    dlm ramai2 tu.
    ko jugak yg hensem bang.

    .

    ReplyDelete
  11. wahh!!! nk sain!!!

    *nk tuju lagu boley??? hahahaha

    guro2 jer uncle...

    ReplyDelete
  12. hahaha

    nampak macam terabai je disitu

    haha

    ReplyDelete
  13. kat mane ni uncle...sape yg diorg beria nak amek gambo tu...

    ReplyDelete
  14. u are our star..not them..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  15. lompat depan kamera drg la pakcik!

    ReplyDelete
  16. gedek pegi pandang belakang, kamera kat sana, kata star?

    ReplyDelete
  17. miahahaha..politician mana yg datang dalam dewan tu?

    yg pelik bin ajaib nya, takde sorang pun dalam gambar tu toleh tgk pakcik tgh posing sendiri..hahaha

    ReplyDelete
  18. Salam,
    ramainya peminat...
    errr ada silau di dahi itu...^^

    ReplyDelete
  19. penat je uncle posing kat situ diorang tak nak amik gambo ek!

    appa daaaa....hahahahah

    ReplyDelete
  20. dorang tak perasankan uncle atau uncle dikedudukan yang salah..?

    ReplyDelete
  21. well... do something la buat mereka focus on u..likeeee half naked kerrr.....

    ReplyDelete
  22. org2 belakang tu mcm tgh angkat jari tgh je. mana kamera memasing?

    ReplyDelete
  23. @suk

    dorang tu fokus kat anak2 dorang terima anugerah...

    ReplyDelete
  24. @JIJI YU

    kamera dorang berkuasa tingggi...!

    ReplyDelete
  25. @OP

    majlis menerima anugerah cemerlang kelab TaHa

    ReplyDelete
  26. @CaDLyNN

    dorang ambik gambar anak2 dorang terima hadiah...

    ReplyDelete
  27. @Daddy Ziyyad

    Tu la... diorang tengok uncle macam halimunan je...!

    cheh!

    ReplyDelete
  28. @NaeBlog

    Tu bukan silau...

    tu high light...!

    hahahah

    ReplyDelete
  29. @mamaNoriz

    tu la...

    dorang erlepas peluang keemasan!

    kan?

    haha!

    ReplyDelete
  30. @aizamia3

    uncle berada di tempat yang salah pada waktu yang salah...!

    ReplyDelete
  31. @gadisBunga

    Most of them pakai camera phone je....

    cinonet!

    ReplyDelete
  32. @Just Call Me Bitt

    Tiada yang betol melainkan betol!

    haha!

    ReplyDelete
  33. uncle, hehe XD

    p/s : famous amos jugak ye :P

    ReplyDelete