Followers

Saturday, July 16, 2011

July 16, 2011

"Butang baju melayu abang mana, Pah...?" While getting ready for a friend's wedding...

81 comments:

  1. sapa kawen?

    alaa..jamil yg kat opis besar tu!!

    ReplyDelete
  2. frind's wedding? bleh cayo ke ni? hahhaa

    ReplyDelete
  3. mmg pakai baju melayu ek g kenduri kawen

    ReplyDelete
  4. butang baju melayu dah hilang...

    ReplyDelete
  5. seb baik pakcik lom pakai songkok lagi...hehehehehe....:)

    ReplyDelete
  6. tak de butang... ikat je pakai tali rapiah...hehe...

    feel free to "like" my page di blog AJ... TQ>..hehe

    ReplyDelete
  7. macam posing dalam bilik air jer ni...hehe

    ReplyDelete
  8. ado kek dalam laci meja mekap tuh....

    ReplyDelete
  9. boss besor tak yah pkai butang

    heheeeee~~

    ReplyDelete
  10. baru perasan.pict kat dalam blog
    ni posisi sama je kan. haha

    ReplyDelete
  11. ehem...ehem...I love the dialogue..

    ReplyDelete
  12. uncle gedek....betui ka kawan yang kawen tu..hehehehehhe

    ReplyDelete
  13. haha...kenduri kawen saya tu

    *gurau

    ReplyDelete
  14. =.=" ayah kalau pegi kenuri kawen. pakai t-shirt berkolar je. manada pakai baju melayu.

    ReplyDelete
  15. yang sebenarnya,
    "getah ikat rambut abang mana pah?"

    ReplyDelete
  16. em em em bahaya ni......cam nak try je....

    ReplyDelete
  17. pergi rumah org kawen kena pakai baju melayu ke...?...atau nak pergi kawen....keh3

    ReplyDelete
  18. hahaha

    amboi
    niat tu mesti ada terpalit sikit lah tu.

    haha

    ReplyDelete
  19. pakai kemeja kena pakai butang baju melayu ke uncle..hehehe..

    ReplyDelete
  20. Uncleee, gi kenduri kaweng pun kaler itang ke?

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Yob, pasni kena upload gambar mempelai tu tau...kalau takde...jeng, jeng, jeng...sape yg kawen?

    ReplyDelete
  22. haaaaa....tah2 betoi mau kawen lg 1 ni...

    ReplyDelete
  23. @gadisBunga

    Tanjak?

    Dah macam duit kertas la pulak!

    ReplyDelete
  24. @H.J

    Setahon sekali je pakai....

    hilang la...

    ReplyDelete
  25. @Sab Buenoo

    Ketua kampong kena pakai baju melayu!

    ReplyDelete
  26. @RepublicAku

    Kamu punya keh3 tu sangat nenusok jiwa!

    ReplyDelete
  27. @Fyqa

    Memang bes!

    Uncle suka air sirap!

    ReplyDelete
  28. @MOH KEMBARA

    Haaa?!

    Tak percaya sampai tahap begitu sekali?

    ReplyDelete
  29. tiba-tiba je tau bertukar cik pah nama isteri ko ye. pergi kawan kahwin kena pakai baju melayu ke?

    ReplyDelete
  30. auntie penat simpan kat atas rak tu, uncle alihkan, kan dah berpeluh mencari.. ;)

    ReplyDelete
  31. @Cik Ina Do do Cheng

    Tak semestinya...

    pakai baju bomba pon boleh jugak....

    ReplyDelete
  32. @aizamia3

    Atas rak?

    Ni dah cari macam nak rak dah ni!

    ReplyDelete
  33. baju lain tak boleh pakai ke?

    letak brooch takleh ek?

    ReplyDelete