Followers

Friday, July 15, 2011

July 15, 2011

Guest #30

He wrote his own songs, he sing his own songs. A good old friend ~ MEOR - Pesta Jiwa. I'm a big fan of him. Uncle ada semua album dia, tahu!

62 comments:

  1. tak knl..tak knl *sambil gleng kpala~

    ReplyDelete
  2. penulis lagu ke?
    err

    tak kenal ^_^'''

    ReplyDelete
  3. otai jumpe otai..uncle jemput le join sesi geli geli

    ReplyDelete
  4. gua pun ada album. album gambar sebelum semuanya jadi digital.

    ReplyDelete
  5. orang seni yang jujur....cuma kurang bernasib baik....

    ReplyDelete
  6. best la uncle dpt gmbar dgn artis..hehe

    ReplyDelete
  7. sy suka org yg sebegini
    berjiwa seni tegar!





    :)

    otai ni uncle.

    ReplyDelete
  8. masih menanti senyumanmu...
    apa rahsia...wajah tak di makan usia

    ReplyDelete
  9. Bagi satu nama lagu dia yg best? cepat, nak carik and dgr..

    ReplyDelete
  10. salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete
  11. ankel, mane nak cari lagu n album dia?

    ReplyDelete
  12. kalau dgr lagu dia mungkin kenal..

    ReplyDelete
  13. kasi dengar la sket lagu dia kat sini...
    kami pun nak layan gak :)

    ReplyDelete
  14. saya pun nyanyi jugak. lagu anuar zain lagi. eh? :p

    ReplyDelete
  15. tp muka uncle tak macam suka pon. xde feeling. haha

    ReplyDelete
  16. Salam, Meor ni nama orang Perak. Meor ni nyanyi lagu apa? Sohaimi Mior Hassan akak kenei ler!

    ReplyDelete
  17. @Miscellaneous Smiles

    Memang sure tak kenal...

    Ini bukan geng AF ni...

    haha

    ReplyDelete
  18. @monologtinism

    Jangan rasa pelik kalau tak kenal...

    Orang pelik je kenal dia ni...

    Dia bukan mainstreem

    ReplyDelete
  19. @JIJI YU

    Geli geli la pulak?

    nanti uncle tengok

    ReplyDelete
  20. @::blog anak jawer::

    Haha!

    Dia yg best dapat bergambar dengan uncle...!

    ReplyDelete
  21. @DeLancrettLurpak

    Ni lagu signature dia... Tapi jangan la harap kan lau dia macam lau pop ala-ala AF tu....

    http://www.youtube.com/watch?v=LCBjbpFvYhU

    ReplyDelete
  22. @OP

    Klick kat nama dia... baca belog dia dulu. Nanti kamu faham

    ReplyDelete
  23. @nyanyisunyi

    Mingkin...

    Tapi lagu dia akde kat main streem...

    Klik nama dia untok kenal dia.

    ReplyDelete
  24. @mamaNoriz

    klick sini untok enjoy...

    http://www.youtube.com/watch?v=LCBjbpFvYhU

    ReplyDelete
  25. @maCy

    Muka uncle tu cover-cover je...

    ReplyDelete
  26. @MOH KEMBARA

    1) Dia emang orang perak...!

    2) Sohaimi Meor Hassan tu memang abang dia..!

    Haha! Serious!

    ReplyDelete
  27. cik ina first time nampak dia. penyanyi ke?

    ReplyDelete
  28. @Cik Ina Do do Cheng

    Betol cik ina...

    dia penyanyi jalanan.... (buskers)

    ReplyDelete
  29. @e s c a p e d

    ya....

    jiwa dia memang sentiasa berpesta...!

    ReplyDelete
  30. Kalau Abg Meor ni Abg Meor yang pernah kerja kat Yamaha Music BB Plaza, maknanya saya kenal dia...Pernah beli drumset masa blaja dulu..& dia yang suggest ikut kemampuan saya masa tu...Skang Folk Singer kan...?....

    ReplyDelete
  31. @Pesta Irama Jiwa

    Oh yess... Dia lah orang tu...

    memang dulu dia pernah kerja kat bukit bintang.

    visit belog dia...

    http://www.pestajiwa.net/

    ReplyDelete