Followers

Tuesday, July 12, 2011

July 12, 2011

Gone through on my blog statistics... Kerja siapa ni...!!?
(Click to enlarge)


Cepat mengaku..!

100 comments:

  1. Not me! Hahahaha

    Good morning uncle.

    ReplyDelete
  2. Sumpah pakchik..saya takkk...

    ReplyDelete
  3. muahahahhaa......















    gelak sy mmg jahat! tp bukan sy okay~~~~

    ReplyDelete
  4. hah kj sape tuuu? ;P
    sorry lmbt jngah uncle!

    ReplyDelete
  5. tu kerja orang gune google. haha

    ReplyDelete
  6. sampai terlebih uncle kerut dahi hari ni.

    ReplyDelete
  7. haha

    bukan bukan
    sungguh tidak sopan ini.

    haha

    ReplyDelete
  8. haha...sape berani buat kat uncle mcm tu...

    ReplyDelete
  9. bukan saya tau uncle...
    saya budak baik tau!

    tapi nak gelak gak...hahahahahaaa

    ReplyDelete
  10. tu dia...keja sapakah itu....TAPI yg pasti bukan cheq no...

    ReplyDelete
  11. kontol tu apa uncle? (^^!"(sambil buat muka tak bersalah..huhuhuh)

    ReplyDelete
  12. bukan saya jugak yer! haha

    erkk kontol tu apa? haha

    ReplyDelete
  13. haha..gawat ni uncle..not me ok..hehe

    ReplyDelete
  14. hahahahah

    ada jugak ye
    nak megngugel mende2 camni!

    ReplyDelete
  15. kehkehkeh... famous sgt ke yg 'itu' sampai org google yg 'itu' aje..???


    ini mmg lawak gile...

    ReplyDelete
  16. uiiii...uncle dh makin glemerrr!!!haha

    ReplyDelete
  17. Miahahahhahaha...

    Tergelak besar saya..tergelak besar...

    Bujal????

    Ekkekekekeke

    ReplyDelete
  18. kontol

    hahahahha

    gedek tu ape? mesti dia konfius dengan maksud gedek

    ReplyDelete
  19. definitely not me..nggeeee..

    ReplyDelete
  20. ada juga yang berharap untuk tengok bahagian itu ya.haha.

    ReplyDelete
  21. UNCLE... pleaseee, tu bukan keja niena! sumpah tak wat!

    ReplyDelete
  22. kah kah kah...nang bo ti nang, kui bo ti kui ma!

    ReplyDelete
  23. kontol? mende apa tu? betul ni saya tak tahu....

    ReplyDelete
  24. saya search untuk tahu apa itu kontol.

    ReplyDelete
  25. kah3... adeh camno bleh kantoi ni uncle?

    ReplyDelete
  26. kontol ???
    kontol tu apa ye Uncle ???



    *sambil buat muka innocent*

    ReplyDelete
  27. susah untuk mengaku kalau ...itu ayat yang di gunakan...haha!

    ReplyDelete
  28. hii
    uncle
    blog ini sudah gilamor,itu yang kena sakat

    ReplyDelete
  29. dowang teruja nak tau kot..hahaha!

    ReplyDelete
  30. hahaha!! sumpah saya gelak guling2....sapa punya keje lah tu...



    hahahaha lagi sekali!!

    ReplyDelete
  31. gedek dalam bahasa jawa besar. lepas tu buat ayat sendiri. kah kah

    ReplyDelete
  32. kihkihkih.. ops..

    yang ni pengasuh ajar kat anak saya.. ;)

    ReplyDelete
  33. kontol dalam bahasa jerman utara ialah makanan diet kegemaran wanita...



    hehehe..

    ReplyDelete
  34. wakakakkakakkkakakakakaakakakaa tanpa kata apa-apa....

    ReplyDelete
  35. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Gud morning...!

    Uncle memang percaya pada pompuan bertahi lalat...!

    ReplyDelete
  36. @C.M.A @ CikMoonAdnan

    Eceh...

    betol ke tah tahu, ni...?

    langsong tak percaya!

    ReplyDelete
  37. @wahida

    Jangan la sampai guing2

    nanti kena giling!

    ReplyDelete
  38. hehehheheheh...

    maybe typing error kot uncle..nak taip control..
    k****l..heheheh

    ReplyDelete
  39. @Jerry Ghazali

    Tak mampu nak terang kan...

    gugel, la...

    ReplyDelete