Followers

Friday, July 1, 2011

July 1, 2011

Split personality or emotional disturbance?


(Yang mana satu ni..? SHA A.S kata muka uncle bersahaja? AZZAH kata muka uncle ayu..? Apa-apahal pon uncle suka blog kamu..!)

84 comments:

  1. Assalamualaikum Yob Gedek. First!!! Kot? Haaa tapi ari ni muka Yob sweet 40! Nagape ye? Takde masalah emosi kot?

    ReplyDelete
  2. jumaat yang sgt emosi =.='

    err blog saya uncle suka tak ? :p

    ReplyDelete
  3. Muka Abg Gedek kalau dilihat sekilas seperti Abg Ramli Sarip...yeeehaaa!

    ReplyDelete
  4. meh jumpe cik suha counselor-to-be (^_^)



    blog cik suha cmne lak?*nak majuk dh neh*

    ReplyDelete
  5. hai uncle! xteringin nk ptong rambut ke? :)

    ReplyDelete
  6. budak belakang tu baru lepas kene tempeleng tu. heheh~

    ReplyDelete
  7. saya akui personaliti bernama gedek memang ayu,anggun dan maskulin..hehe

    ReplyDelete
  8. emosi sekarang kurang stabil sebab dilanda kemalasan...

    ReplyDelete
  9. uncle ayu je kalo pakai riben

    ReplyDelete
  10. blog ini sungguh istimewa sekali ...nice!

    ReplyDelete
  11. split personality XD

    p/s : muka uncle jambu arr ;)

    ReplyDelete
  12. muka uols ni jenis muka tak de emosi!
    *larikkkkkkkkk*

    wakakakaka

    ReplyDelete
  13. Makchik kata..Bersahaja dan Ayu...cepat ckp kamu pon suka bloq makchik...

    ReplyDelete
  14. muka uncle macam awie!!!!pewiiiiiiiitt!!eh!itu bukan awie..itu amy search.hahaha

    ReplyDelete
  15. muka uncle emotionless..xde perasaan boleh gitu?

    ReplyDelete
  16. hahaha. emosi apakebendakah ni pacik. haha. asal tulisan biru kecik kat bawah tu tulis 'badan Slim' ??? haha

    ReplyDelete
  17. uncle... kita dah coba dah!! nak tengok mari le pegi rumah kita!!! jadi tak? jadi tak? hehehe..

    ReplyDelete
  18. masalah emosi..?

    u cannot be seriuos..uncle?

    ;)

    ReplyDelete
  19. uncle, jangan emosi sokmo, kang nampak lagi tua hahahhahahaha

    ReplyDelete
  20. Uncle,wahhhhhh tharu Uncle mention nama sy!!! ekekek..Uncle mmg sempoi cik mat poii la....bsahaja abess....Cik Suami xleh celen punyer....ekekeke

    ReplyDelete
  21. masalah yg tak dapat dikenalpasti...

    ReplyDelete
  22. badan slim..tulisn warna biru..hehehe

    ReplyDelete
  23. abang ramli sarip , cik ina punya peberet artis.alah senang cite bersahaja dan ayu. boleh gitu?

    kat belakang tu cam dr .romzee je

    ReplyDelete
  24. bukan.. muka uncel sgt misteri... wow !! awesome.. hahaha

    ReplyDelete
  25. bukan.. muka uncel sgt misteri... wow !! awesome.. hahaha

    ReplyDelete
  26. UNCLE POTONG LA RAMBUT UNCLE CAM GAMBA KATUN KAT BELAKANG UNCLE TUH..SMART TAHU??

    ReplyDelete
  27. betul pulak cakap si raden ni kan...hehe!

    ReplyDelete
  28. emotional disturbance from behind. hehe.

    ReplyDelete
  29. @MOH KEMBARA

    yeay!

    nombor wahid is yours!

    (semua orang ada masalah emosi kan)

    ReplyDelete
  30. @UNA budak BAEQ

    Mesti lah uncle suka belog kamu...!

    muah muah muah!

    ReplyDelete
  31. @suha

    Ololo... jangan la majok....

    uncle suka cinta kamu

    ReplyDelete
  32. @AesyaZealous

    Potong rambot?

    Lariiikkkkkkkkk......!

    ReplyDelete
  33. @Azzah

    Asal bukan krisis otak dah la....

    ReplyDelete
  34. @Sunah Sakura

    bukan kemalasan....

    tapi kekeringan poket

    ReplyDelete
  35. @Eye_nee

    Sangat suka belog makchik!

    (rasuah)

    ReplyDelete
  36. @monologtinism

    Haha!

    Ini sebenarnya mural kat hospital....

    kempen kesihatan

    ReplyDelete
  37. @Miss b

    Nak hilangkan jiwa kacau, baca belog kamu!

    ReplyDelete
  38. @kella

    Hahaha!

    Kamu sangat Sweetttt...!

    ReplyDelete
  39. @MasZuber

    Eh.... kita manusia biasa lah....

    ReplyDelete
  40. @sha a.s

    Cik Suami kamu sangan hensem!

    uncle hansap!

    ReplyDelete
  41. @senyumSOYA

    Haha!

    Uncle jumpa mural ni kat hospital sungai buluh

    ReplyDelete
  42. @Raden

    Uncle boleh demam kamau potong rambot tau!

    ReplyDelete
  43. @Jerry Ghazali

    Emosi yang sangat fragile...

    maklom la orang tua!

    ReplyDelete
  44. uncle.. cer senyum skit.. tengok apa jadi.. ;)

    ReplyDelete
  45. muka saya hipokrit kot.

    bila saya tak suka, muka nampak macam budu.

    ReplyDelete