Followers

Thursday, June 9, 2011

June 9, 2011

Pagi-pagi tayar dah pancit... Dem!

(Terima kasih Republic Aku sebab anugerah SUPER DAD 69! Review yang unik~Yeay!)

110 comments:

  1. sabor sabor... pikir untuk keselamatan tu... kalo kena malam hari kan payah...

    saya tak salah ya.. tayar yg salah..

    ReplyDelete
  2. dem~~tak baik cakap dem la pakcik~~

    ReplyDelete
  3. Assalamaualikum Yob, yaaahhh akak first pagi ni! Ha ha muka pun herot...pancit tayar takpe, jangan pancit poket!

    ReplyDelete
  4. Abg Gedek!

    Sabar! Tu tandenye rezeki murah bakal muncul tak lama lagi =p

    ReplyDelete
  5. huhu,kesiannye En. Gedek!

    siapa nak sponser En.Gerek fullset tayar kerete dia? haha

    ReplyDelete
  6. yeah yeah sokong mommy fara

    tahu tak pe, biarlah pancit, sapa yang tolak tayar tu.ee ko naik lori ke gedek.

    ReplyDelete
  7. pacekk..~

    #HAHAHAAA~~

    tgh pns lah nihh=PP

    ReplyDelete
  8. kesian pakcik..jangan tetiba bangun pagi pancit udah ler..

    double meaning..hehe :p

    ReplyDelete
  9. sib baik pacit sempat smpai ke bengkel..klu tak??hehehe

    suka entry2 uncle...hehe..unik

    ReplyDelete
  10. malang tidak berbau ...sabar jer lah...kita kena banyak bersabar sekarang ni....faham2 jer laa...haha!

    ReplyDelete
  11. dugaan untuk sesuatu kebaikan.. =)
    saya ngumpat uncle di blog saya, tak sangka ramai jugak yang menyampuk komen tentang uncle! hehehe saya pun sampuk komen jugak.. huhu

    ReplyDelete
  12. nape pancit?adkh berat uncle dah bertambah?(^_^)

    ReplyDelete
  13. tayar pun taw penat..ekekeke

    ReplyDelete
  14. saboorrr....

    fuh super Dad!! mantap aarrr

    ReplyDelete
  15. erkkkkkkkkk! skang da petang, da ok da kann uncle? :D

    ReplyDelete
  16. kalau tayar pancit pagi camni saya dah amik cuti..hehe

    ReplyDelete
  17. salam uncle..ape kabau?..sabau ek...dugaannn..hehhe

    ReplyDelete
  18. tak suka bila tayar pancit...

    ReplyDelete
  19. yesss...akhirnya..berjaya jugak misi yang sekian lama..hohoho~gelak jahat

    ReplyDelete
  20. owhh semlm tayar saya pancit..pagi tadi baru p workshop gak..

    congrats u.gedek!

    ReplyDelete
  21. nampak macam pomen tu tanam tayar atas bahu uncle. haha

    ReplyDelete
  22. tak suker tayar pancit...

    pengalaman masa ulang alik keje dari port klang - s.alam.. semingu mesti tayar pancit.. tapi setiap kali g bengkel mesti ada paku.. terasa macam kena sabotaj je... nasib dah dapat keje kat port klang.. lega

    ReplyDelete
  23. nasib baik pagi hari...jalan tak sibuk hari tak panas... kalau tengahari atau tengah malam...hehehhe nanti mengeluh memanjang le... panas...

    ReplyDelete
  24. uncle..sabo le uncle tayor tu pon ade kalanya uzur..ehehe

    ReplyDelete
  25. uncle..nak pinjam nama uncle tarok kat entry petang ni leh kan..eheh

    ReplyDelete
  26. adei...sabor jela uncle ya..hihi

    ReplyDelete
  27. hehek kelakor lah blog uncle ni ..simple je .. suka2.. xpe tayar pancit .. leh tukau

    ReplyDelete
  28. Saya pernah kena pancit dua tayar kat depan. Double dem! Haha

    ReplyDelete
  29. Allah nak bagi pahala lebih bro.

    ReplyDelete
  30. apa lagi, terus tukar rim color gold, hehehe.. baru la jadik super hiphop daddy, hehehe

    ReplyDelete
  31. tak pe la dia pancit pagi..
    dari kena tengah hari..
    panas oo....

    ReplyDelete
  32. sebenarnya keta tu suruh
    exercise sikit...kuikui~

    ReplyDelete
  33. blog Uncle kena review lagi...
    http://www.umarfaruq.com/2011/06/review-1-blog-unik-giler.html

    p/s : makin tinggi saham ye... hahaha...

    ReplyDelete
  34. MAAF KAWAN. BLOG "NOTA EKSTRAVAGANZA" DAH TUKAR NAMA KE "EKSTRAVAGANZA". URL PUN AKU
    DAH TUKAR SEKALI. DAH TAK PAKAI LAGI YANG NI "www.notaekstravaganza.blogspot.com"
    SEBAB SEKARANG AKU DAH PAKAI YANG NI "www.awieomar.blogspot.com". NAMA KORANG SEMUA MASIH
    ADA DALAM SENARAI FOLLOWER BLOG AKU. MASALAHNYA KORANG DAH TAK DAPAT LAGI IKUT APA YANG
    AKU UPDATE DALAM BLOG AKU NANTI. JADINYA NAK SETELKAN PROBLEM TU, HARAP KORANG SUDI LA
    TEKAN FOLLOW BLOG AKU BALIK. SUDI SUDI LA TEKAN YE. TERIMA KASIH.

    ReplyDelete
  35. kalau sakit hati..." kita bako " jer...keh3!

    ReplyDelete
  36. ciannye, takde pe la uncle, emo je sebb ade mmbe tu rmps somi org. tsk tsk

    ReplyDelete
  37. Saya tak pernah tukar tayar kereta sendiri! =)

    ReplyDelete
  38. betul, orang laintak tipu saya bro. blog bro memang unik. barangkali akan jadi perintis kepada blog genre baru. insyaAllah bro..

    ReplyDelete
  39. @MULAN

    Betol... safety first!

    Macam kat oil plant kan...?

    ReplyDelete
  40. @MOH KEMBARA

    poket tengah pancit ni... serious!

    ReplyDelete
  41. @Mommy Fara

    Huuiiiii...!

    Memang di nanti-nanti tu!

    kemarau terlalu lama!

    ReplyDelete
  42. @mas saari

    spoil sampai ke petang!

    spoil tu hapa?

    ReplyDelete
  43. @Ayuraza

    Kalau awal pagi tak pernah pancit

    (satu meaning)

    ReplyDelete
  44. @qasehraihan

    Tu la pasal....

    Kalau tak 'bertolak' la....

    ReplyDelete
  45. @kella

    Patot pon uncle tersedak2 tadi...

    ngumpat yea!

    Haha! Tengs!

    ReplyDelete
  46. @aNaYaNa

    Tayar penat?

    Biar betol kamu!

    Tayar pandai sedih tak?

    ReplyDelete
  47. @Sunah Mohammad

    By petang uncle dah buat drift, dah!

    ReplyDelete
  48. @Miss b

    Ha ah, kan?

    Sebenarnya biasa je...

    ReplyDelete
  49. @Ahkak OuhP

    Itu hanya ilusi...!

    Kamu kuat berangan!

    ReplyDelete
  50. @JIJI YU

    Ha!

    Sila - sila...

    uncle suka! Tengs!

    ReplyDelete
  51. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    kalau kena dugaan pagi.. petang kena lagi tak...?

    ReplyDelete
  52. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    dua dua?

    Kamu langgar kilang paku ke...?

    ReplyDelete
  53. @Cikli

    Gua insaaaaffffff.... (sambil meraong)

    ReplyDelete
  54. @DeLancrettLurpak

    Hip hop artis pakai hummer...

    tak mampu!

    ReplyDelete
  55. uncle sama umur dengan umur mak aku. erm. tapi kenapa mak nampak lagi muda dari uncle ya? erm.

    ReplyDelete
  56. @Lucifer

    Mintak dia tips...

    nak awet muda/....!

    ReplyDelete
  57. hahaha... sabo jelah uncle...


    --- datang dari blog jiji.. =)

    ReplyDelete
  58. @yad'z

    Salo la ni yad'z..

    lambatnya kamu tido...?

    ReplyDelete
  59. mmm...ok, ubat Uncle bukan sikit yek! (",)

    ReplyDelete
  60. lebih baik tukar tayar daripada tukar kereta.

    heh

    ReplyDelete
  61. ohh! gaji bulan ni lebih sket kot ..hehe

    hak tokey kedai tu sikit huhu

    ReplyDelete
  62. @eLL

    Tukar tayar pon dah tak mampu dah ni....

    blanja?

    ReplyDelete
  63. @bersama kak Es

    Betol...

    Duit dalam poket kita tu bukan semua hak kita...

    kan kan kan?

    ReplyDelete
  64. kita selalu lupa. kita mungkin tak pancit tapi tayar? ngeee~

    *kesinambungan dari blog bujal. :p

    ReplyDelete