Followers

Wednesday, June 8, 2011

June 8, 2011

Look at that old man behind me...!
Tak malu ke ambik gambar sendiri depan publik...? Cheh!
(Location: The Mall, KL)

Terima kasih LYDIA MIZA & SUNAH, sebab review blog uncle semalam! Kembang hidong seminggu!

94 comments:

  1. Wow! Pakcik tu sgt cool. Sbb PEDULIK APE ORANG NAK KATE GILE KE TAK SIUMAN KE! JANJI AKU HEPI! MUAHAHAHAHAH!.....

    ReplyDelete
  2. ish3..siapakah org blakang tu yek uncle?shopping eiii!

    ReplyDelete
  3. that's one cool one man behind you.haha

    ReplyDelete
  4. this is cool!

    kita tak malu ambik gambar sendiri dpn public sbb kita suka bergambar..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Huhuhu... suka uncle berambut panjang! Tangkap lagi gambo dia!

    ReplyDelete
  6. ish, macam kenai je yang belakang tuuuu~ :D

    sama2 uncle~

    ReplyDelete
  7. uols kena bawak kamera gedabak lah beb
    baru orang kata - fuyoooooo! pro punya potographer tuh! jangan memain!

    heheheheh

    ReplyDelete
  8. seperti ku kenal je pakcik ikat rambut ekor kuda beruban sikit-sikit itu..

    * menten fotogenik! :-)

    ReplyDelete
  9. siapa berani ...tegur!


    ini gedek lah!


    ada berannnnn!!!!


    hahaha!

    ReplyDelete
  10. ala, nak malu apa uncle. bukan orang kenal kita pon. hahaha. :P

    ReplyDelete
  11. saya kata pakcik osemmmm~

    soalan cepu emas = berapa kali uncle mengetik sehingga gambar betul2 menjadi osem?

    jawab, jawab.

    ReplyDelete
  12. hahahahahha...oooo uncle shopping ye....

    ReplyDelete
  13. uncle memang confident and slambe! :D

    ReplyDelete
  14. LOL..uncle mmg cool laa...no worries laa apa orang nak kata...yang penting heppy!^^v

    ReplyDelete
  15. uncle niii.....tangkap la gamba sy sekali!!


    ;)

    ReplyDelete
  16. sapa lelaki yang berambut panjang tu, carik pasal, carik pasal.

    amboi setiap hari ada 3 orang blogger buat review blog pakcik. femes lepas ni, kalau dah masuk harakah atau sin jit poh, jangan lupa sebut nama cik ina do do cheng

    ReplyDelete
  17. pheewwiitt (kat org belakang uncle)
    (^_^)

    ReplyDelete
  18. wahhhhh..pakcik dah glamor la...
    sana sini direview

    ReplyDelete
  19. Nape tk singgah! dh dkt sgt ngan ofc saya tu...

    ReplyDelete
  20. hahaha..pakcik gedek cool..haha..
    bukan orang kesah pun..yang penting pakcik hepi...hehe

    ReplyDelete
  21. hehehehehe kalo msk blog pakcik gedek ni mst nk tgelak guling2....hehehehe....sgt2 creative u're!!!thumbs up!

    ReplyDelete
  22. uncle gedek mmg gerekla~
    cool je amek gambar kt public :)

    ReplyDelete
  23. Nice reflection uncle!! Nice reflection...:P

    ps: jangan lupa selak2 kalendar..ekekeke

    ReplyDelete
  24. ntah sapa ntah org tu kan pakcik...tak malu betul...hihi..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yob, ada tergolek jatuh dak masa nak bergambor tu?

    ReplyDelete
  26. tak payah malu untuk kelihatan cool...hehe

    ReplyDelete
  27. wahhhhh... nice la pic ni.. hehe!!~


    saya pon suka gak ambil gambar depan public :)


    ^___^V

    ReplyDelete
  28. the man sith art memang cam tu lah lagak nya ...hehe

    ReplyDelete
  29. saya rasa orang kat belakang tu nak tiru buat blog macam bro jugak laa..

    ReplyDelete
  30. that man is sure handsome...

    ReplyDelete
  31. takda apa hal la Uncle, orang semua tau, sapa yg suka amek gambo pelik2, gambo makanan, confirm blogger, hehehehhe

    ReplyDelete
  32. mcm reflecton uncle je? hehe

    ReplyDelete
  33. takpe kembang idong bole ditutup. ye dak?

    ReplyDelete
  34. uncle...

    hahahha.. ayu pun kadangkala mcm uncle.....

    heheh

    ReplyDelete
  35. @miloais

    benci kamera berat tu...

    sakit bahu!

    ReplyDelete
  36. @blog-tips-kurus

    Uban sikt?

    meh sini tengok dekat2...!

    ReplyDelete
  37. @eLL

    untok yg ni... 3 kali naik turon eskalator...

    Haha!

    ReplyDelete
  38. @grOundnUt

    Masalahnya orang jeling sampai juling!

    ReplyDelete
  39. @rATu kEBaYA

    Maksod kamu 'tak tau malu la ni...?'

    ReplyDelete
  40. @cinta kristal

    Ajak singgah je? Tanak la nasik dulu, baru ajak singgah....

    Laok sadin pon takpe!

    ReplyDelete
  41. @Ayuraza

    Don wori be happy...

    tapi orang yg tengok benci!

    ReplyDelete
  42. @qasehraihan

    Itu baru hidong...

    belom ponggong!

    ReplyDelete
  43. @CaDLyNN

    gerek...?

    Slang kota singa! Wah!

    ReplyDelete
  44. @Daddy Ziyyad

    Oh ya ! Calendar!

    Sebenarnya ma'am punya kalendar! haha!

    ReplyDelete
  45. @wahida

    Sungguh!

    Bikin malu punya orang tua!

    ReplyDelete
  46. @DeLancrettLurpak

    Haha!

    sindrom blogger!

    Snap gambar makanan tu sure kamu!

    ReplyDelete
  47. salam
    ada ke makwe makwe yang ada ciri awek awek yang buleh di tangkap gambonya.. takat amoi bagan jangan habiskan mini disc cam tu buang karen bro

    ReplyDelete
  48. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    makwe yg bercirikan awek tu macam mana?

    Sila huraikan...?

    ReplyDelete
  49. uncle..

    org johor pon ckp cmtula..kite dulu blaja kat sane..hihihihi...

    ReplyDelete
  50. barber mirror effect~infiniti~~haha~~

    ReplyDelete
  51. owhhh...
    Uncle ada kembar ek ??

    ReplyDelete
  52. @CaDLyNN

    orang johor tu belajar dengan orang singapure...!

    ReplyDelete
  53. @bujal X

    Pakcik hanya pegi saloon...

    barber mamak tak main...

    eceh!

    ReplyDelete
  54. @solomolo

    Sebenarnya kan...

    uncle memang betol2 ada kembar....

    ReplyDelete
  55. cume nak bagitahu caption note tu memang lucu.

    ReplyDelete
  56. hahah yo uncle. tu uncle kan? haha

    ReplyDelete
  57. pakcik tu selamba jer kan..takpelah asal die bahagia...uncle jangan jadi cam die..heheheheheh..

    ReplyDelete
  58. @Amalina

    Uncle baca pon uncle ketawa...

    haha

    ReplyDelete
  59. uncle tgh atas escalator tu kan???

    ReplyDelete
  60. @gadisBunga

    ha ah....

    naik turon, naik-turon nak dapat kan shot ni, tau!

    ReplyDelete
  61. naik turun naik turun...macam anak2 sy jugak rupanya uncle neh.suka main escalator..maklumlah kt negeri ghanu ni xbyk boleh jumpa escalator hik..hik..hik..

    pe2 pun..uncle mmg cool beb!

    ReplyDelete
  62. @Azira Mohamad

    Wei...!

    Gannu menang semalam...!

    JELES!

    Gambor kamu lagi cool...!

    ReplyDelete