Followers

Tuesday, June 7, 2011

June 7, 2011

Morning headache...! Nampak bintang, sudah!

(Kepada SCARLET O'HARA, Terima kasih kerana review blog ini.... Sangat terharu!!)

128 comments:

  1. sama laaa. headache jugak pagi2 nih :(

    ReplyDelete
  2. haha.

    celah mana yu jumpa bintang tu bang...?



    .

    ReplyDelete
  3. pening lalat ke pening bintang ni..konpius

    ReplyDelete
  4. tak cukup tidur ke uncle?jgn lupa mkn ubat..

    ReplyDelete
  5. buat aktiviti apa malam tadi ni?

    ReplyDelete
  6. gamba2 bintang ok lg..
    jgn gamba2 lalat..
    hahaha

    ReplyDelete
  7. Gedek pegilah makan ponstan, cepat baik. atau pun panadol actifast.

    ReplyDelete
  8. nape tak singgah bulan? cume nmpk bintang dgn jupiter je?

    ReplyDelete
  9. saya singgah dan follow..salam perkenalan dari saya sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  10. cantik le bintang cakerawala kaler merah
    hehehehe

    bro - gi rehat kan mata lah...

    ReplyDelete
  11. bintang kejora bertaburan.

    tak payah susah naik space

    ReplyDelete
  12. ekekekee sy nampak gak bintang tu

    ReplyDelete
  13. pakcik kah yg lukis bintang2 tu....:)

    ReplyDelete
  14. pakcik memang kretip...
    makcik ni pun dah berbintang2 dgn perangai staf kt spital...hehhehehehehe....

    ReplyDelete
  15. oh mai~ saya kagum dengan pakcik gedek~ heheheh...jatuh cinta sudah sama ini blog!

    ReplyDelete
  16. abesla Uncle...
    makin femeslah lepas ni...

    ReplyDelete
  17. singgah sini...
    kagum dgn setiap entri, hanya gambar tapi mampu menceritakan segalanya!

    ReplyDelete
  18. sakit kepala sampai nampak bintang, jupiter tu semua...hahahha

    ReplyDelete
  19. suruh mem besaq massage2..

    ReplyDelete
  20. jatuh cinta?...bahaya tu...haha!

    ReplyDelete
  21. wohoho..assalamualaikum bang..

    ReplyDelete
  22. makan ubat le uncle..sat lg tambah burung2 berkicauan pulak kat atas pale tu..hhiiihihi

    ReplyDelete
  23. yuhuhuhu.....best blog uncle ni rupanya..bagus2..salam kenal uncle..

    ReplyDelete
  24. saya nampak bintang itu.. hehehhe!!!~

    ReplyDelete
  25. x nampak mcm pening punnn..... muka uncle same je.... =="

    tipuk eyhh??!`

    ReplyDelete
  26. kerut tu kena lebih sikit kasi namapak line tu lebeyy ...hehe

    ReplyDelete
  27. poning den tengok bintang,hehe XD

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  28. kali pertama singgah di blog ni..
    salam perkenalan buat tuan punya belog..

    eh eh.. Bujal pun ada hikhikhik..

    ReplyDelete
  29. Consider parah dah pening ni..sampai keluar menampak kan wajah bintang pening pakchik ni...

    ReplyDelete
  30. teringat zaman sekolah..kalau lukis bagus.. cikgu bagi bintang bintang camtuh..vangga sekejap tunjuk kat mak bapak

    ReplyDelete
  31. hahahhahhaha bintang2 yg berkerlipan

    ReplyDelete
  32. salam kenal..
    blog ini lain dr yg lain..

    ReplyDelete
  33. salam kenal..
    blog ini lain dr yg lain..

    ReplyDelete
  34. uncle,
    jangan jatuh tau..take care...

    ReplyDelete
  35. banyak bintang takpe jgn terkena tahi bintang sudah..

    ReplyDelete
  36. tangan boleh capai bulan dan bintang...bagus

    ReplyDelete
  37. first g blog ni..simple tp penuh makna...melakar hari2 dengan bermakna..
    tak tahu la uncle rasa cmne..tp bg saya,kira cam melihat kehidupan kita sendiri..hari demi hari..
    melihat sejarah kehidupan kita,walaupun yg dicatatkan hanya satu ayat^^

    mybe can put some smile..^^

    ReplyDelete
  38. Jangan poning kepalo..makan panadol copek..hehe

    ReplyDelete
  39. cik suha pening nk melayan lecturer strict (^_^)

    ReplyDelete
  40. uncle,
    lukih sendiri ka.
    bleh mai lukih mural kat tempat cek tak?

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum Yob G, morning sickness ke Yob?

    ReplyDelete
  42. kalau morning sickness pun nampak bintang gak kan? err..kan?

    ReplyDelete
  43. kalo pening cari obat tau..

    ReplyDelete
  44. apasal pak cik naik kapal angkasa sorang2...???

    ReplyDelete
  45. @Hani Maldini

    Kamu tido lewat ni semalam!

    Berbelog?

    ReplyDelete
  46. @Azzah

    Real?

    Boleh jadi pelukis, ni..!

    ReplyDelete
  47. @tasekM

    conteng sendiri kat white board!

    ReplyDelete
  48. @alien

    Lalat kalau tak syampoo rambot!

    ReplyDelete
  49. @eLL

    Jiwa uncle sedang 'space' ni...

    ReplyDelete
  50. @Sunah Mohammad

    Terima kaseh....

    Cinta pandang pertama...?

    ReplyDelete
  51. @Kakzakie

    Kalau boleh jual, saya tangkap!

    ReplyDelete
  52. @CaDLyNN

    Eh?

    Tak terfikir nak lukis burong!

    ReplyDelete
  53. @sergeant keroro

    Den poning ko, ekau yang poning...?

    Hai!

    ReplyDelete
  54. @aizamia3

    Hai....!

    Every body love Bujal...!

    ReplyDelete
  55. @Eye_nee

    Mula2 harap nampak bintang superstar...!

    ReplyDelete
  56. @Cik Pah

    Ha ah, kan?

    Dapat bintang macam dapat pingat!

    ReplyDelete
  57. @bintu_lan

    Thank you... harap bergitu lah...

    Smile? Nanti tak garang!

    ReplyDelete
  58. @suha

    Kamu baling je lecture tu dengan bintang ninja, ni...!

    ReplyDelete
  59. @cek chun

    Lukih sendiri ni...

    Mural...? Gayat panjat tangga...!

    ReplyDelete
  60. @MOH KEMBARA

    Hahaha....! Teman sedang berbadan dua?

    Nooooo!

    ReplyDelete
  61. @Cik Cempaka

    Haha...!

    Komen kamu sangat luar jangkaan...!

    Bes!

    ReplyDelete
  62. Nasib baik tak keluar burung chirp chirp chirp kat keliling kepala mcm dlm kartun dulu-dulu tu.

    p.s:Entry kat sini mmg betul2 meaningful.=)

    ReplyDelete
  63. @Scarlett O'Hara

    Itu lah...! Terlupa nak lukis burong tu...!

    Thanx, ya...!

    ReplyDelete
  64. sure uncle yang lukis kan??

    uncle!!
    rindu kamu.. dah hampir 2 minggu ayu tak BW ke sini.. harap2 jgn lah kawan2 lain merajuk sbb kesibukkan ayu....

    ReplyDelete
  65. @Citarasa Rinduan

    Ya ya... nak kata lukis tu tak sesuai...

    Conteng lebih ngam!

    Takpe... Ayu sebok, tapi masyuuukkkkkk....!

    ReplyDelete
  66. wow.. berbintang.. tgu burung je nak sampai

    ReplyDelete
  67. mujur nampak bintang, kalau raksasa? hehehe

    ReplyDelete