Followers

Monday, June 6, 2011

June 6, 2011

And now... I'm one of them...!
(Siapa punya turn pulak? Meh sini beratur...!)

71 comments:

  1. owh tidak...kena hati2 ni.tak leh membelakangkan uncle.larikkkkkkkkk

    pesanan:sila tutup tengkok masing2

    ReplyDelete
  2. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Boleh tolong lari laju sikit tak...?

    Uncle nak test 'penerbangan kelawar' ni....

    ReplyDelete
  3. @arachnophobia

    Baaahhahahahahahahaaaaa..... (Gelak hantu omputeh)

    ReplyDelete
  4. Menakutkan kakak betul... Gedek pandai trick cameralah...

    ReplyDelete
  5. @Kakzakie

    Alaaa.... kamera phone je ni....

    Pastu, gunting gambar tu & tampal kat belakang....

    ReplyDelete
  6. err..chai aliff but dulu ya..
    takutttttt

    ReplyDelete
  7. @CaDLyNN

    Err...

    kamu takot hantu ke takot uncle...?

    ReplyDelete
  8. tak kesah siapa pun.....rela merelakan.....keh3!

    ReplyDelete
  9. Eeeeiii!Tak suka vampire dan yang sespesis dengannya.

    p.s:Entry khas untuk En.Gedek.Jgn lupa baca ye!
    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/06/blog-review-ke-2-gedekgedek.html

    ReplyDelete
  10. tak rela cik ina biarpun gemuk, next......

    ReplyDelete
  11. hanya hubby yg boleh geget tengkuk saya...ahaks!!

    ReplyDelete
  12. @Scarlett O'Hara

    Oh my god!

    Thank you! Thak you!

    Zillion Thanx! atas entry khas tu... (kembang hidung ni...)

    ReplyDelete
  13. @wahida

    Eh!

    Itu gigitan cinta...!

    Kategori lain....!

    ReplyDelete
  14. takmo!takmo!takmo!(^_^)
    jangan nak nakal-nakal gigit orang ye haha

    ReplyDelete
  15. selera ke dia nak gigit pakcik... bukan dia suka pompuan jer ke

    ReplyDelete
  16. uiks..seram.
    larik..... (gaya lari nampak kak limah)

    ReplyDelete
  17. @suha

    Gigit tanda sayang... tengok kucing dengan anak, tu...

    ReplyDelete
  18. @Chereta Chenta

    Dia suka pokcik...

    Pokcik yg suka pompuan....!

    Haha!

    ReplyDelete
  19. @miss nina

    Haha!

    Lari tangan hayon ke atas sambil selit selipar kat tangan....!

    Woih!

    ReplyDelete
  20. luvbite di tengkuk saya? emmm~~marilah~~ahaks~~haha~~

    *semenjak pakcik guna domain sendiri pakcik punya update entri jarang naik dalam google reader saya~tapi sebagai peminat setia,saya mengambil inisiatif sendiri untuk memeriksa blog pakcik dari masa ke semasa.

    *terharu tak?

    ReplyDelete
  21. @bujal X

    Eeiiwwwww...! (bak kata gadis-gadis remaja KL)

    Wow!

    Pakcik memang terharu...! Sekali lagi air mata bertakong kerana kamu!

    ReplyDelete
  22. hidup selamanya.

    saya tak mahu!

    ReplyDelete
  23. @Miss b

    Walaupon kita dapat terbang sehebat kelawar...?

    Fikir dua kali...!

    ReplyDelete
  24. selamat ye timbul waktu matahari terang memancar ni!

    hehehehehe

    ReplyDelete
  25. duyung pun ada siung dah sekarang.saya tengok pirate caribean ritu..

    ReplyDelete
  26. bro,
    jgn terbuat luvbite sudah bro...ramai perempuan beratur tu.

    ReplyDelete
  27. uncle sesuai jadik vampire sebab hensem.

    ReplyDelete
  28. eeeuuuwww..tatutnya..larik!!

    ReplyDelete
  29. kalau vampire pompuan saya rela kena gigit manja kat tengkuk..hehe

    ReplyDelete
  30. semua org suka vampire ni.. asal jadik vampire je mesti jadik hensem/cantek.. tu pasal best jadik vampire, saya next!

    ReplyDelete
  31. akak k-poh dtg follow blog rakan sebaya...terus dari blog Scarr..

    ReplyDelete
  32. @miloais

    Ini hantu 2 alam...

    siang dan malam

    ReplyDelete
  33. @Dee

    Lari macam usop wilcha, ke...?

    ReplyDelete
  34. @EZAN IDMA

    I prefer Drakula...! Lebeh segak!

    ReplyDelete
  35. @Pena Marhaen

    Gigit manja macam mana? Tanpa gigi...?

    ReplyDelete
  36. @DeLancrettLurpak

    Ha ah, kan? Perasan tak?

    Hantu mat saleh semua segak pakai coat & tux & gown...

    Kalau hantu malaya habes perot terburai la... budak bogel la....

    ReplyDelete
  37. @kpah k-poh

    Hai! Selamat berkenalan...!

    Kita sebaya, yek...?

    ReplyDelete
  38. kalau yang pesen brad pitt/ tom cruise, boleh la masuk line

    ReplyDelete
  39. lepas ni uncle G jadi vampire, semua pix kat alam sane ke? eeeeeiii...!! kengerian!

    *tips poket kembong-join MLM! hoho!

    ReplyDelete
  40. @blog-tips-kurus

    Lepas ni semua gambar dari alam..... Alam Barzakh...!

    ReplyDelete
  41. punti-anak sukakan lelaki-kah?

    ReplyDelete
  42. pakchik already one of them????...kene bawak paku 6 inci kat dlm henbeg ni...nak cucuk tengkuk pakchik...

    ReplyDelete
  43. Kelly's Castle dok cari count draculla tu. uncle tanak apply ka?

    ReplyDelete
  44. @eLL

    Lelaki suka kan punti-anak...

    ReplyDelete
  45. @cek chun

    Seriously.... uncle tak pernah sampai situ...

    teringin la pulak...!

    ReplyDelete
  46. maksudnye lepas ni uncle jadi vampire ar?dashyat ni!

    ReplyDelete
  47. @Amalina

    Kalau berani, meh la dok dekat uncle...!

    meh meh!

    ReplyDelete
  48. jangan pandang belakang....uncle! heeeeee heeee heeee *mengilai mcm ponti anak remaja* :P

    ReplyDelete