Followers

Sunday, June 5, 2011

June 5, 2011

"Boys will be boys..."

* Special thanks to EZAN IDMA for your very creative entry *

48 comments:

  1. superhero = adiwira..
    hehehhe... saya x suka superman la uncle..hehehh

    ReplyDelete
  2. jgn terpengaruh pki spender kat luar ye uncle!hehe..gurau jek

    ReplyDelete
  3. gua cuba baju saiz s dan underwear kat luar... terus gua tak jadi jeles.

    ReplyDelete
  4. yeah,

    boyz will always be a boy.

    ReplyDelete
  5. batman lagi cool, sebenar nya. =D

    ReplyDelete
  6. tak jeles tapi bangga memang "kita" superman!

    ReplyDelete
  7. ni super boy bukan superman..tapi apa apa pun bro gedek memang super

    ReplyDelete
  8. girls will be girls...

    **flips hair**

    ReplyDelete
  9. @senyumSOYA

    Superman badannya sangat sasa, tahu!

    ReplyDelete
  10. @HEROICzero

    Ha, ah...

    Superman terlalu tipu, kan...?

    ReplyDelete
  11. @DeLancrettLurpak

    Walawei...!

    Uncle pon boleh flips hair, tau...!

    Haha

    ReplyDelete
  12. tak jeles.sebab saya berkawan dengan lois lane dan lana lang serentak

    ReplyDelete
  13. Masih suka katun ini lagi ke gedek?hehehe...

    ReplyDelete
  14. tak jeles sbb dia pakai spender merah

    ReplyDelete
  15. @eLL

    Mana kamu tahu, ni...?

    Eh... Kamu cakap pasal superman ke uncle...?

    ReplyDelete
  16. wow superman, ada berani pakai baju superman ke.

    ReplyDelete
  17. lelaki super yang kalah kepada seketul mineral.heh~

    *ayat jeles.

    ReplyDelete
  18. superman?
    ughhh!~
    iols tak minat ngan citer2 camni...

    ReplyDelete
  19. @miloais

    Tapi komik dia 100 kai lagi bes dari muvi....!

    ReplyDelete
  20. x-men baru lagi best... hehee..

    ReplyDelete
  21. gara2....super....idea datang dari sini....keh3!



    terimakasehhhhhhh!

    ReplyDelete
  22. @Republic Super

    Idea super datang dalam pelbagai form...!

    Haha!

    ReplyDelete
  23. Huh!

    Superman...

    Saya tak suka hero yang pakai spender kat luar !

    Miahahahaha (mode jeles)

    ReplyDelete
  24. @Daddy Ziyyad

    Silakan JELES!

    Memang itu tujuannya...!

    Miahahaha!

    ReplyDelete
  25. superb....
    nanti design seluar lain lak..

    ReplyDelete
  26. @nyanyisunyi

    Jangan bagi dia pakai seluar teros!

    Haha!

    ReplyDelete
  27. seksinye uncle dengan spender merahhh...

    ReplyDelete
  28. wahhh.. hebat la uncle. :) nice..

    ReplyDelete
  29. @fRaMe LenSeS

    Terima kaseh daon keladi...

    lain kali datang lagi...!

    Hai!

    ReplyDelete