Followers

Saturday, June 4, 2011

June 4, 2011 ~ Definasi CInta

"The Reason to Breathe, What is LOVE without them..."

Uncle telah di tag oleh GB untok contest ni... Uncle tak boleh fikir lain selain famili bila bercakap tentang CINTA. Thanx GB kerana teringat kan uncle bila terjumpa contest DEFINASI CINTA ni dan thanx to Miszpathetic kerana contest yang creative ini...

Nak tag sapa, eh? Here goes...! Desire Queen / Si Cempaka Biru / Suha


68 comments:

  1. so sweeet :) tsk :)


    ada sedikit pujian utk Uncle

    http://poppetedma.blogspot.com/2011/06/giveaway-edy-jangan-main-main.html

    ReplyDelete
  2. cik suha suke sgt ngan pic ni..realy sweet (^_^)

    yg bongsu 2 cute gile la..ckp kt die cik suha nk wat die jd adik agkat hehe

    neway,tq sbb tag cik suha..uncle de best!

    ReplyDelete
  3. Tu diaaa...definasi cinta uncle!
    Gambar family uncle ke tuh?
    Sporting beb..nice pic. Luv it :)

    ReplyDelete
  4. wowwwwww.....uncle...very cintaaaaa....

    walaupun GB bukan org yg buat kontes ni, tapi GB rasa uncle lah pemenangnya!

    n personally i think this is one of your best entries ever!

    ReplyDelete
  5. so beautiful! They are truly deeply in love with u.

    ReplyDelete
  6. So sweet.ni adalah gambar kedua terbaik sofar dalam blog pakcik.selepas entri yahg ada gambar saya.sekian.

    ReplyDelete
  7. wahhh..kreatifnya...orang iklan lah katakan..mesti menanglah..herm..rasa nak buat entry lagi untuk uncle..

    ReplyDelete
  8. setuju dengan bujal x....ini mmg paling cantik.

    ReplyDelete
  9. waaaaaaa terbaik la uncle,,,ckp cnta je teringat family...thumbs up ..!!

    ReplyDelete
  10. paling suka gambar ni, tepat ngan tajuk definasi cinta.

    semoga kekal sampai bila-bila.

    ReplyDelete
  11. comelnya family uncle!! hehehe..
    smoga sentiasa bahagia dan disayangi ALLAh..(^^!

    hav anice day uncle..(^^~

    ReplyDelete
  12. Uncel memang kreatif...
    Terbaek lah!!!!!
    Suke! Suke! Suke!
    Tu je saya leh kate....nice pic

    ReplyDelete
  13. Chantek gamba ni..chenta yang terpancar di semua muka..hehe. Syabas inspektor shahab!


    ^__^

    ReplyDelete
  14. ketua keluarga cinta cuba tunjukkan perasaan sikit

    ReplyDelete
  15. Fullamakkkkkkkkkkk !!

    Sangat sangat terbaekk lah pakcik.

    Patut menang tempat no wahid ni!

    :)

    ReplyDelete
  16. @Azira Mohamad

    Yup...

    Diorang ni memang sporting gila...!

    (Tapi tak gila, la....)

    ReplyDelete
  17. @gadisBunga

    Alaaa... Kamu berlebih-lebihan dalam kata-kata, ni...

    Kamu bes!

    ReplyDelete
  18. @m.a.n.n.e.q.u.i.n

    Sumpah ke, sumpah-sumpah...!

    Thanks babe...!

    ReplyDelete
  19. @vampire's lovex

    Terima kaseh...

    belanja minom darah, ndak..?

    ReplyDelete
  20. @Zurae

    Banyak2 terima kaseh...

    Sangat berbesar hati, ni....

    ReplyDelete
  21. @Sutera_suci

    Inspektor shahab?

    Peminat hindi...?

    ReplyDelete
  22. @Daddy Ziyyad

    Panjangnya Fullamakkkkkk....!

    Thanks!

    ReplyDelete
  23. bongsu tu comel, cute, manja...

    nak ketip pipi sikit mehhhh

    ReplyDelete
  24. SUMPAH!!!gambar ni paling best.ada RASA.

    ReplyDelete
  25. @ayin

    Tengkiu...

    (RASA riak la pulak...!)

    ReplyDelete
  26. @miloais

    Tengkiu!

    Milo Ais Kaw satu untok kamu!

    Haha!

    ReplyDelete
  27. @chichi

    Yang sulong tu lelaki... Tingkatan satu

    ReplyDelete
  28. so cantik lah gambar ni.. very the kreatip :D

    ReplyDelete
  29. @makdara TERdiva

    So Terima the kasih...

    Tak sabar nak tengok gambar kota singa, ni...!

    ReplyDelete
  30. terbaeklah bro gedek..sure menang punya..

    ReplyDelete
  31. huyooo....gambar ni kellasss gitu..!

    ReplyDelete
  32. @mizzura

    GAmbo kota singa kamu lagi bes!

    ReplyDelete
  33. gambar ni macam jual mahal ...org lain sikit punya lentok je hehe ;)

    ReplyDelete
  34. this different uncle! artistic, i should say!

    ReplyDelete
  35. @bersama kak Es

    Orang lain tu love me very much...!

    Haha!

    ReplyDelete
  36. suka sangat gambar ini!!!! sungguh! best la! nak tiru boleh??

    ReplyDelete
  37. @kella

    Olololoo...

    tiru je la...

    kamera kamu berkuasa tinggi...! Lagi bes!

    ReplyDelete
  38. nice shot. gambar tengah2 tu yg mewujudkan perasaan cinta
    -bktjalil-

    ReplyDelete
  39. hai uncle, just explore your blog...really sweets pic...the massage terus menyentuh kalbu..

    ReplyDelete