Followers

Friday, June 3, 2011

June 3, 2011

"Masa mencemburui kita..."
I do not think I will be able to update my blog during my office hours latter on. So I'll do it right now from my bedroom...! MODE: Sangat sangat sangat sibuk...!

57 comments:

  1. me oso...datang sini pon lepas subuh tadik...

    ReplyDelete
  2. kalau mode sebok, mesti pakai specs eh? hehehe

    ReplyDelete
  3. update je walo di mana anda berada... selamat ojong menggu..

    ReplyDelete
  4. dalam sibuk sibuk tu sempatkah cebok..ada orang mengatakan buleh kekal lebih dua hari kalau tak cebok...muka jerneh bila jumaat

    ReplyDelete
  5. no wonder sekarang entri semua keluar malam~~tidak mengapa,saya akur.

    ReplyDelete
  6. Sampai tak sempat nak ikat rambut.

    ReplyDelete
  7. masa memang tak terkejar pakcik.. selamat bekerja keras

    ReplyDelete
  8. in bedroom ...sure sibuk ... tak leh ganggu ...

    ReplyDelete
  9. me toooooooo!~ busy like hell!
    hahahahah

    ReplyDelete
  10. itz ok uncle (^_^)
    utamakan yg lebih utama ye

    ReplyDelete
  11. it's ok pakchik..dimana pon boleh update kan...melainkan kat dalm bedroom tu jugak bizi..howw???

    ReplyDelete
  12. takpe.. kami faham ayng Uncle memang sibuk...
    tapi kami tetap menanti gambar terbaru Uncle...

    ReplyDelete
  13. jumaat2 pun sibuk, sangat kurang di menggertikan kini....hmmm

    ReplyDelete
  14. cerita bilik tidur jangan cerita banyak sangat

    ReplyDelete
  15. tannda masa itu mencemburui hidop gua = kat rambot dah start beruban

    ReplyDelete
  16. uncle cun lah uncle ! hehe

    pe pe pown ajen ajen lah yek update pic uncle yg malatop itu ;)

    ReplyDelete
  17. uncle masih sibuk ke?hik!sibuk dekat bedroom ..

    ReplyDelete
  18. muka serius, tahulah tengah sibuk. maaf tak nak ganggu. kha kha

    ReplyDelete
  19. tgh sibuk yaa...tak mo kacau...adios....ekekee..

    ReplyDelete
  20. rambut mayang mengurai gaknya sama panjang dgn rambut sy..hehehe...sempat tak cuci sibuk2 mcmni?

    ReplyDelete
  21. Abg Gedek!

    Tak pasti Abg Gedek nie follower sy yg ke 111? Tapi mcm ye? Betul tak? Sy nak bagi hadiah nie...(x tipu)

    ReplyDelete
  22. Abg Gedek!

    Ehem, sila tinggalkan alamat supaya hadiah yg saya ingin berikan selamat sampai ke tangan Abg Gedek sendiri. Hikhikhikhik....boleh? Send ke email sy - mommyfara@gmail.com

    Boleh eh? Boleh eh? Terima kasih byk2!!!!!

    ReplyDelete
  23. patutla entri cam lmbt jek..takpe,janji ada.

    ReplyDelete
  24. @MULAN

    KAmu maseh kena kuarentin, kah...?

    ReplyDelete
  25. @rATu kEBaYA

    Kerja keras?

    Macam buroh la pulak!

    ReplyDelete
  26. @rATu kEBaYA

    Kerja keras?

    Macam buroh la pulak!

    ReplyDelete
  27. @Chik Att

    Selalu berlaptop sebelom tido...

    ReplyDelete
  28. @Republic Aku

    Tu la..

    selalunya malam jumaat kena kurangkan sebok, kan...?

    ReplyDelete
  29. @emeera asnary

    Cun...?

    Walawei...! Uncle bukan K-pop!

    ReplyDelete
  30. @Adinda Amy Sensei

    Sebok tanda tak cukop duit nak bayar broadband!

    ReplyDelete
  31. @nyanyisunyi

    Boleh kita share tipspenjagaan rambot....!

    nndak..?

    ReplyDelete
  32. @Mommy Fara

    SIAP!

    Dengar hadiah je lajuuuuuu....!

    ReplyDelete
  33. tak nampak muka sibuk puunnn...
    mungkin dgn spek yang sesuai nak tunjuk kata sibuk :D

    ReplyDelete
  34. @bersama kak Es

    Haha!

    Lain kali kena kusotkan rambot bagi nampak sebok...!

    Kan kan...?

    ReplyDelete