Followers

Wednesday, June 29, 2011

June 29, 2011

It has arrived! The coolest book ever! CATATAN NIZAM SANI


...and mine had his signature on it! (Jangan iri..!)

80 comments:

  1. sy dpt signature safee salee...hahahah! nak jugok!

    ReplyDelete
  2. iri hati jugak!

    abang kacak gitu...hehehehe

    ReplyDelete
  3. saya tak bank in lagi ke akaun nizam sani~haih~

    ReplyDelete
  4. saya tak bank in lagi ke akaun nizam sani~haih~

    ReplyDelete
  5. kenapa uncle.. kenapa mesti uncle.. ---> nada jealous.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  6. buku ini tentang apa ni.. ok lah nanti saya godek.. hee. bukan gedek.. tentang apakah ianya..

    ReplyDelete
  7. cik suha nk sain uncle (^_^)

    ReplyDelete
  8. haha.terima kasih kerana beli.harap suka.

    ReplyDelete
  9. Uncle Gedek! terima kasih atas undian anda! =D

    ReplyDelete
  10. gedek + - / < > = kacak...fuyooooo....

    ReplyDelete
  11. uncle kacak... gua puji ikhlas ni (nak uncle belikan buku free satu)

    ReplyDelete
  12. amboi, kacak lagi.
    bertambah koleksi bacaan :)

    ReplyDelete
  13. saya tak jeles.

    sebab penah jugak dapat buku syed husin al-attas.

    dia sign, dan tulis 'untuk anakanda GB'.

    ihiks!

    ReplyDelete
  14. oh ye.

    kacak? saya tak jeles juga.

    saya comel.

    serious!

    :p

    ReplyDelete
  15. macam pernah nampak dekat mph. ada juga jual ni kan?

    ReplyDelete
  16. my book coming soon

    sila beli ya uncle

    ;-)p

    ReplyDelete
  17. tak iri hati tapi hairan..kacak?sweet adalah..muahaha

    ReplyDelete
  18. salam bro
    jantan puji apa ada hall..mintak di jauhkan..kes fitnah jalan duta tak habis lagi his his his

    ReplyDelete
  19. setuju ngan brutal solo, nak tambah satu kes lagi ke. tumpang lalu , cik ina sakit perut plak.

    ReplyDelete
  20. nak curi ah mlm ni!kasi alamat umah!

    ReplyDelete
  21. @sha a.s

    Haha...

    sebenarnya entry ni emang saja nak tunjok words 'kacak' tu....

    haha! (bongkak)

    ReplyDelete
  22. @Kakzakie

    tumpang?

    Maca rumah tumpangan la pulak

    ReplyDelete
  23. ah ya..br teringat..

    sy pon penah beli buku hm tuah dan dapat signature dia..nnt nk show off jugak ah..hahaha

    ReplyDelete
  24. @aizamia3

    jeles itu kawan syaitan


    Eceh! macam ustaz!

    ReplyDelete
  25. @nizamsani

    Suka! Suka!

    Suka perkataan kacak tu

    ReplyDelete
  26. @kella

    macam mana kamu tahu? Undi kan rahsia?

    ReplyDelete
  27. @pB

    makna nya dia kena paksa puji!

    ReplyDelete
  28. @gadisBunga

    kamu memang comel...

    macam pelakon Indon

    ReplyDelete
  29. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Jalan duta tu sengaja tak dihabis-habiskan....

    ReplyDelete
  30. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Sain yang kat buku hutang perabot tak aci, tahu!

    ReplyDelete
  31. best ke uncle? (takde perasaan :p)

    ReplyDelete