Followers

Monday, June 27, 2011

June 27, 2011

"Talking with the nature"
Alone at my secret garden...

86 comments:

  1. ada pokok durian tak bang...?

    :)


    .

    ReplyDelete
  2. kat mana secret garden uncle ni?
    mcm dusun buah je ;)

    ReplyDelete
  3. ouhhh, uncle pon ade garden eh ?
    engatkan kat korea je ade secret garden .. huhu ^__^

    ReplyDelete
  4. nampak macam luas je tanah tu pakcik.. :)

    ReplyDelete
  5. nampak nyaman je..teringin nk gi gak (^_^)

    ReplyDelete
  6. secret garden lagi~~tasik permaisuri kah?

    ReplyDelete
  7. Peh!

    Abg Gedek ade secret garden? Cayalah! Ade unicorn tak?

    ReplyDelete
  8. mesti dusun durian kan? hehehee

    ReplyDelete
  9. uncle masuk kebun sanggol rmbot x? ekeke

    ReplyDelete
  10. Secret garden or farm? Wow!! fantastic. Kakak can't believe it.

    ReplyDelete
  11. hahahhaahaha
    macam dekat taman rekreasi je.

    ReplyDelete
  12. tak baca caption pun saya tau ini sikret garden uncle~!

    ReplyDelete
  13. tiba2 teringat cerita secret garden... hehehe!!~


    uncle.. kalau ada durian saya nak sepuluh bakul tau :)



    ^^

    ReplyDelete
  14. oooooooo...

    ini la orang kata, Taman Terlarang tu.


    hue hue hue~

    ReplyDelete
  15. eh macam tasik permaisuri, selalu jogging kat sana

    ;D

    ReplyDelete
  16. sy pun tringin nk ada secret garden gak..huhuhu..boleh tumpang sekaki yg uncle punya tak? :p

    ReplyDelete
  17. dah lama gedek tak bergambar ngan secret garden.kat mana ni? cantik

    ReplyDelete
  18. dah lama gedek tak bergambar ngan secret garden.kat mana ni? cantik

    ReplyDelete
  19. uncle becoming one with nature la ni? haha

    ReplyDelete
  20. @EZAN IDMA

    Bukan bawa diri lagi...

    Bawa lori!

    ReplyDelete
  21. @Mrs.Yie

    Tanah orang!

    Tanah uncle dalam pasu je...

    ReplyDelete
  22. @mas saari

    Dah musim durian ke ni?

    semua durian, je..?

    ReplyDelete
  23. @Kakzakie

    Tak de la sampai farm...

    Farm-ville ada la

    ReplyDelete
  24. @HEROICzero

    Haaaa!

    Taman terlarang ada nenek kebayan tau!

    ReplyDelete
  25. @Asrul "iLham" Sany

    Alaaaa....

    tak secret lagi la macam ni....

    ReplyDelete
  26. @Azira Mohamad

    Kalau tumpang sekaki, tak de la namanya secret!

    ReplyDelete
  27. pergi mengayat anak mami ke Uncle ???

    ReplyDelete
  28. laa..tanah orang..ingatkan tanah pakcik..hikhik..tanah pakcik dalam pasu?hahaha..kelako.... :)

    ReplyDelete
  29. Pakchik...ada Petai tak kat taman rahsia ni...nak beli barang 10 20 papan....

    ReplyDelete
  30. @eLL

    Kalau duson, dah kaya, dah....

    ReplyDelete
  31. @mizzura

    Kamu jangan....

    Uncle ni rambot je panjang.... tapi penakot!

    ReplyDelete
  32. @solomolo

    Anak mami kat tepi laot, lah....!

    atau atas feri!

    ReplyDelete
  33. @Mrs.Yie

    Kamu pon ada tanah dalam pasu, kan...?

    Haha

    ReplyDelete
  34. @Puan Capa

    Pacar ada...

    tiada dalam gambar je....

    Haha!

    ReplyDelete
  35. @Eye_nee

    Petai orang panggil papan ke?

    Macam meja snooker la pulak!

    ReplyDelete
  36. secret garden?
    kat mane tu uncle...nak itutttttt :p

    ReplyDelete
  37. jauh berjalan??sampai ke kebun rahsia plak..^^

    ReplyDelete
  38. @grOundnUt

    Jaoh berjalan, luas pandangan....

    ReplyDelete
  39. uncle.. bestnye..

    suka dengan suasana kampung.. ;)

    ReplyDelete
  40. suram sangat secret garden ni pakcik

    ReplyDelete
  41. @aizamia3

    Ha ah, kan...?

    Ayam kampong lagi bes!

    ReplyDelete
  42. secret garden??tmpt usha awek yerrr?hehehe

    ReplyDelete
  43. i know nature is boring.right?

    ReplyDelete