Followers

Sunday, June 26, 2011

June 26, 2011

"Uncle gedek dan camera phone ajaibnya...!"
(Please read in Doraemon's voice)

104 comments:

  1. ape fungsi alat awak ni doraemon??
    (dalam suara Nobita)

    ReplyDelete
  2. ahahaha...tp terbace dlm versi Giant la pulokks~~~ ekekeke

    ReplyDelete
  3. haha curi dalam poket doremon ye (^_^)

    ReplyDelete
  4. hahaha...lepas ni wat suara shin chan plak..^^

    ReplyDelete
  5. layan doremon ke uncle?hehe.mainan yg ada lagu tu ye?

    ReplyDelete
  6. doremon tu lebih cute la..hehe..ade2 je uncle ni...

    -Yok mampir diluk = biar muslim..bukan islamic......

    ReplyDelete
  7. doraemon voice tak pandai.. hahaha..nobita boleh kot.. heheh


    New entry: Jalut nak Sponsor Hadiah ni

    ReplyDelete
  8. uk aloh,.

    "kmera fon ajaib mngeluarkan orang lah!,." (sile bace dgn sore doraemon sejibik!),.hehe

    ReplyDelete
  9. uncle sangat comel dan kelakar.. heheh!!~



    ^^

    ReplyDelete
  10. bace entri uncle punye pasal ..
    saye dah terbuat suare doraemon..*terase kiut sebentar ..muahahaha :D maseb bek takdek org kat umah ni :)

    ReplyDelete
  11. ala.. comeynyer doraemon kat belakang tue.. hahaha

    ReplyDelete
  12. tenenenenen nin nin nin
    *bunyi music ajaib doremon *

    ReplyDelete
  13. haha.uncle ni doraemon senior la ye.

    ReplyDelete
  14. haha.uncle ni doraemon senior la ye.

    ReplyDelete
  15. uncle jumpe doremon ni kat mane....

    ReplyDelete
  16. Uncle, mintak Doraemon keluarkan pintu ajaibnya boleh... saya nak pergi ke luar negara tanpa naik kapalterbang, lalala....

    ReplyDelete
  17. bro...akaun gua zero la bro....tolong bro...keh3

    ReplyDelete
  18. doraemon..bagilah saya alat ajaib tu.. (suara nobita)

    ReplyDelete
  19. besornya doraemon tu... uncle takot dgn doraemon ke, neves semacam je tu...

    ReplyDelete
  20. ooooo Uncle minat doraemon ye!

    ReplyDelete
  21. hahhahahahhaha,

    lame x tengok doraemon

    ReplyDelete
  22. sama tapi tak serupa...
    lalala...

    ReplyDelete
  23. ahh ada doraemon kat belakang tuu. :))

    ReplyDelete
  24. haha
    terus terbayang suara nobita cakap
    'doraemon~ tolong la saya~'
    hehehe

    ReplyDelete
  25. meow, meow

    *saya nak makan dorayaki

    (sore doreamon alih bahasa)

    ReplyDelete
  26. dah cuba buat sore doremon tapi tak jadi.. huhuhu

    ReplyDelete
  27. konna koto ii na
    dekitara ii na
    anna yume konna yume ippai aru kedo

    minna minna minna
    kanaete kureru
    fushigina POKKE de kanaete kureru
    sora wo jiyuu ni tobitai na

    (hai! takekoputaa!)

    AN AN AN
    tottemo daisuki
    DORAEMON

    shukudai touban shiken ni otsukai
    anna koto konna koto taihen dakedo

    minna minna minna
    tasukete kureru
    benrina dougu de tasukete kureru
    omocha no heitai da

    (sore! tototsugeki!)

    AN AN AN
    tottemo daisuki
    DORAEMON

    anna toko ii na
    iketara ii na
    kono kuni ano shima takusan aru kedo

    minna minna minna
    ikasete kureru
    mirai no kikai de kanaete kureru
    sekai ryokou ni ikitai na
    (ufufufu... doko demo DOA!)

    AN AN AN
    tottemo daisuki
    DORAEMON

    AN AN AN
    tottemo daisuki
    DORAEMON

    ReplyDelete
  28. takut tikus ka??? (gaya lagu doraemon)

    ReplyDelete
  29. kejap..sy baru je kenal blog ni..

    saudara mmg suka pakai baju hitam ya?

    ReplyDelete
  30. terasa diri seperti doremon bila membacanya....

    AN AN AN
    lalalala
    D O R A E M O N.....

    ReplyDelete
  31. nak baca dalam versi sizuka laa.. baru nampak comel.. hehe

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Masa doraemon ditayangkan, akak dah besar tp Ultraman akak dah tengok sejak tahun 60an, dah bermacam2 pelakon, yg paling hensom tahun 1970an punya hero. Macam boring jer muka Yob kat sini!

    ReplyDelete
  33. uncle, nak mesin masa buleh?plissss

    ReplyDelete
  34. Abg. Gedek!

    Mana entri hari ni? Monday blues ka?

    ReplyDelete
  35. antara doraemon dan uncle..
    y paling comel adalah

    UNCLE GEDEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  36. ni doremoniter plak ke bang?

    ReplyDelete
  37. an an an. to te modaisuki...uncle gedek...!!!

    ReplyDelete
  38. Wa...cam sama je muka uncle ngan yang belakang tu...hehe
    Cuma uncle encem sikit...sbb yang blakang tu xdek gigi.... =p

    ReplyDelete
  39. hello gedek, nobita sini.cik ina ada bantal doraemon besar.

    ReplyDelete
  40. @sha a.s

    Giant osem, kan?

    nak nak mak dia!

    ReplyDelete
  41. @'CikMimiEy'

    Sebab dorang dengar suara doremon kamu tu la dorang cabot keluar!

    haha!

    ReplyDelete
  42. @Jo Qusary

    pakai topi 'telikopter' la...!

    haha!

    ReplyDelete
  43. @mizzura

    Baik kamu mintak pakej honeymoon!

    ReplyDelete
  44. @Rtp Farra Arisha

    Kalau ni belog doremon...

    Sure-sure uncle kat belakang

    ReplyDelete
  45. @tupaimerah

    Satu lagi fav words dia...

    TAK GUNA!

    ReplyDelete
  46. @eLL

    Peminat Japanese food?

    Uncle minat japanese girls!

    haha!

    ReplyDelete
  47. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Uncle ni 'Man In Black'!

    (Sebenarnya ada juga baju kaler lain dalam belog ni... tapi sangat sikit...)

    ReplyDelete
  48. @MOH KEMBARA

    Ultraman best masa hero dia nama HAYATA!

    ReplyDelete
  49. @Citarasa Rinduan

    Tiba-tiba rasa terapong la pulak!

    haha!

    ReplyDelete
  50. @gadisBunga

    Tau takpe...

    (dah agak dah... sema peminat !)

    ReplyDelete
  51. @Zurae

    Sikit je...?

    Bagi can la...

    Haha!

    ReplyDelete
  52. @Cik Ina Do do Cheng

    Suroh Daos tengok doraemon...!

    Banyak pengajaran!

    ReplyDelete
  53. doraemon pun nak enter frame jugak...

    ReplyDelete
  54. phone ajaib~ heheheh..doremon2~~
    t konsi ya alat doremon tu ya uncle..(^^!

    ReplyDelete