Followers

Friday, June 24, 2011

June 24, 2011

"Suci dalam debu.."

109 comments:

  1. Membayangkan Abg Gedek dan kain pelekat!

    Ouh, cute!

    ReplyDelete
  2. nak g sembahyang jumaat eh uncle ...eheheh

    ReplyDelete
  3. tgk muke suci dlm debu uncle, rs bagaikan bnapas dlm lumpur...........

    ReplyDelete
  4. kalao suci dalam gebu ?

    kehkeh

    salam jumaat dan selamat menunaikan solat jumaat .

    ReplyDelete
  5. awal lg la nk g solat jumaat..hehe...nmpak suci...he3..

    -Yok mampir diluk = serang balas artikle menghina UIA...

    ReplyDelete
  6. para lelaki muslim jgan lupe pi solat jumaat ...

    suci dalam debu ^^

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...masa solat nnt doakan utk saya sekali yer....

    ReplyDelete
  8. wahhhhh...sangat2 suci! hehehe

    ReplyDelete
  9. Gedek nak pergi solat jumaat pun sempat snap pic lagi...

    ReplyDelete
  10. bersedia untuk ke masjid..
    uncle.. cer senyum sikit.. ;)

    ReplyDelete
  11. suci dlm debu,..jgnla berdebu sgt,ehhehe,.

    ReplyDelete
  12. haha,tadi nampak uncle kat masjid *haha,macam la kita kat masjid yang same kan? haha*

    ReplyDelete
  13. ko bagai air yang jerneh, dalam bekas yang berdebu ..... nak sambung lagi tak lagu suci dalam debu ni.terserlah kesucian kat situ.

    ReplyDelete
  14. wajah uncle nmpak innocent!hehe

    ReplyDelete
  15. pendek namun penuh dengan makna yang sangat tersirat....keh3

    ReplyDelete
  16. sy suka lagu tu dulu..tq jengah blog buruk sy..

    ReplyDelete
  17. terus ingat pada kumpulan IkLiM

    ReplyDelete
  18. auw..sucinya..dulu masa sekolah menengah suka nyanyi lagu ni..

    ReplyDelete
  19. awat serius jer muke tu bang oii..:p

    ReplyDelete
  20. nape ? selipar hilang lagi ker uolss ?

    ReplyDelete
  21. nak serbu rumah orang tangkap basah...??

    ReplyDelete
  22. Macam ustaz Deraman belakang rumah jer..tapi yang pasti penuh kesucian..:)

    ReplyDelete
  23. saya baca caption terus tergelak. tak tau kenapa. hahaha

    ReplyDelete
  24. uncle ambik gmbr b4 g masjid td ek :)...

    ReplyDelete
  25. gua rasa nak bertaubat uncle, hahaha

    ReplyDelete
  26. err...dah mandi siap² ke tu??



    mesti dah kan??hehee...

    ReplyDelete
  27. engkau bagai air yang jernih......

    bukan uncle...lagu tu!

    ReplyDelete
  28. sesuci lebaran bila pulak Uncle ???

    ReplyDelete
  29. wahaha.. kagum tgk muka2x uncle sumenye sama jer.. background je lain2x.. klasssssss!

    ReplyDelete
  30. sejuk perut ibu kita yang mengandung...hehe

    ReplyDelete
  31. wajah seorang bapa...sgt terserlah!(^_^)

    ReplyDelete
  32. uncle, nk nyanyi !!!

    " walu pown idop seribu tahon, klau x semayang ape guna nyaaa... "

    hehe, jgn mara haaa...

    ReplyDelete
  33. apa yg berdebunyer nie?? hahaha

    ReplyDelete
  34. berdebu ke kopiah tu??tak pun..ok je.

    ReplyDelete
  35. sesuci minyak Seri Murni yang beli satu dapat percuma satu pinggan. hehe.

    ReplyDelete
  36. Alhamdulillah.....

    *menadah tangan tanda kesyukuran*

    ReplyDelete
  37. bila uncle nak bagi tazkirah?

    ReplyDelete
  38. suci dalam imam la uncle... debu tu x nampak pown...;)

    ReplyDelete
  39. @sha a.s

    bernafas dalam lumpur tu lagu wings, kan?

    ReplyDelete
  40. @::blog anak jawer::

    Memang suci, boleh guna tanpa was-was...

    ReplyDelete
  41. @::blog anak jawer::

    Memang suci, boleh guna tanpa was-was...

    ReplyDelete
  42. @JIJI YU

    Harap kamu pon suci juga...!

    Haha!

    ReplyDelete
  43. @syaimz

    Kamu pegi masjid india ke? shopping ke?

    ReplyDelete
  44. @Cik Ina Do do Cheng

    Haha! Cik Ina mesti hafal lagu ni.... sure lah!

    jom karok..?

    ReplyDelete
  45. @zarazueyin

    Haha!

    Dont judge book by its cover!

    ReplyDelete
  46. @Dee

    Kat belog kamu ada lagu ni...?

    ReplyDelete
  47. @ct shah

    Uncle memang seorang yang garang... (Grrrr)

    ReplyDelete
  48. @tupaimerah

    Uncle pon gelak masa tulis...

    haha!

    ReplyDelete
  49. @Cikli

    Asal jumaat je pisang, kan?

    epel tak boleh ke?

    ReplyDelete
  50. @suha

    Ecececece....

    jangan bapa ayam sudah

    ReplyDelete
  51. @Amalina

    Kopiah berdebu sebab jarang pakai

    ReplyDelete
  52. @norh

    Uncle tazkirah dalam belog... Satu dua ayat, je....

    ReplyDelete
  53. @Zurae

    Ini bukan debu biasa....

    Ini debu debunga

    Haha!

    ReplyDelete
  54. geng musang berjanggut yang kena tangkap dengan tun nila utama

    ReplyDelete
  55. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Idea musang berjanggot dah tak boleh pakai zaman sekarang ni...

    Haha!

    ReplyDelete
  56. Ini baru kopiah.

    cane agaknye dengan baju melayu?
    wink wink

    ReplyDelete
  57. buat apa di belakang pintu?? :p

    ReplyDelete
  58. @catherine-

    Menyorok....

    nak ponteng semayang...!

    ReplyDelete