Followers

Tuesday, June 21, 2011

June 21, 2011

Who? Me? Playboy? Nope, not me...!


Thanks AHMAD MUZAFFAR for the review! Kamu ROCKS!

84 comments:

  1. bukan playboy, player jer lah kan..
    kehkehkeh..gurau.

    blog ni bernyawa. jarang gua layan blog potret ni.

    nice.

    ReplyDelete
  2. playboy tu sebenarnya apa?

    *soalan tulus ikhlas penuh dengan kenaifan~

    ReplyDelete
  3. cover magazine playboy memang lelaki ke???

    dari wanita yg naif :P

    ReplyDelete
  4. hahaha..boleh caya ke uncle..bukan lifes begin at forty ke??? huhuu.. siap dah tumbuh jerawat...hahaha

    jeng.jeng.jeng...hahahha

    ReplyDelete
  5. hehe, playar?? LOL

    jangan jadi macam keladi, makin tua makin menjadi

    ReplyDelete
  6. muka uncle tu innocent je...
    tak sesuai jadi playboy! heheeheeeee

    ReplyDelete
  7. wah! mcm relate dgn entri smlm je? hikhikhikh!

    ReplyDelete
  8. ahaha playboy..player futbol cam same je kan..

    ReplyDelete
  9. ahahahahahahha! mestilah bukan uncle! :p

    ReplyDelete
  10. kenapa 'playboy' telinganya panjang semacam jer??

    ReplyDelete
  11. uncle wat apa kat situ..beli spander ker..

    ReplyDelete
  12. Playboy brand best pe...hehehee..^^

    ReplyDelete
  13. it can be playboat
    or playbot
    or playboil hahhaa

    i bet you are NOT ..

    ReplyDelete
  14. adakah uncle bercita2 tuk jdi playboy ??? hehe

    ReplyDelete
  15. belikan cik suha mag playboy (^_^)

    erk?

    ReplyDelete
  16. sapa cakap??huh?siapa yang cakap ni??


    sebenarnya bukan Playboy...Tapi Playsafe...heheee

    ReplyDelete
  17. Adakah Uncle bakal menjadi pengganti Hugh Hefner?

    ReplyDelete
  18. jgn jadi mcm tauke palyboy sudah...
    mmg sempoi la blog uncle nih....

    ReplyDelete
  19. cantas je rambut uncle tu...
    terus jadi PLAYBOTAK

    ReplyDelete
  20. bro,
    kat situ bukan tempat cari majalahnya!

    ReplyDelete
  21. lmbang arnab comey tu sentase tergantok kat hanset gua, ewahhhh, gua player ?? jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  22. hahaha...tengok muke pakcik....macam tak arrr.....hehehe....jage2......

    ReplyDelete
  23. hhaaaa, uncle buat ape tu? haha

    ReplyDelete
  24. Teringat plak masa zaman sekolah lambang ni femas, dari subang telinga hingga ke sapu tangan. tak kan ye ko Playboykan.

    ReplyDelete
  25. uncle.aku pelik la..nape playboy dikaitkan dengan rabbit?kenapa bukan buaya?

    ReplyDelete
  26. dlm hati cuba nk pecaye kata² uncle tu...hurmmm

    ReplyDelete
  27. @PK

    Player yang penting, kan?

    TQVM!

    ReplyDelete
  28. @bujal X

    Meh opis pakcik.... pakcik ajar kan...

    ReplyDelete
  29. @Ayuraza

    Haha...!

    Macam dah nak mula dah, kan?

    ReplyDelete
  30. @Papa Mifz

    Tauke playboy?

    Lepas KDN ke?

    TQTQTQTQ...

    ReplyDelete
  31. @eLL

    Haa...!

    Macam tu la.... saja nak menduga!

    ReplyDelete
  32. @Puan Capa

    Rabbit lebih 'gatal'....

    Setahon berbelas anak...!

    haha!

    ReplyDelete
  33. ohooiiii..~

    ganteng bangat...

    hik hik.

    ReplyDelete
  34. yeke bkn playboy??

    cam xcaye jer....hahahah

    ReplyDelete
  35. bukan kah orng art art ni playboy...baju juga brand playboy

    ReplyDelete