Followers

Monday, June 20, 2011

June 20, 2011

JERAWAT begins at 42..?
Jerawat pemanis atau jerawat mabuk bercinta...?



SESI LEPAK
Lepak dengan CIKLI / Laman Muhandis sambil mengumpat Brutalsolo...!
Terima kasih bro kerana buah tangan keropok yang terbaik! Kirim salam pada 'Kajol' dari kami sekeluarga!

141 comments:

  1. salam..
    jerawat.tumbuh maknanya masih muda dan mode bercinta datang balik

    Jaga badan bro..gua tengok ada ciri ciri membulat...nice n3.

    ReplyDelete
  2. uncle manis ada jerawat kat dahi tu.. ^^

    muka saya pon ada jerawat gak.. hehe~~

    ReplyDelete
  3. Aik uncle, mana amik jerawat tuh? Hehe

    ReplyDelete
  4. ah ini bahaya !

    ALERToooo !

    hehehehe.

    ReplyDelete
  5. uncle..
    kita sama.. hahahah.. ada jerawat sebijik atas dahi.. hehe

    ReplyDelete
  6. betul tu
    jerawat pemanis...hehe

    ReplyDelete
  7. hehe. tiba2 jerawat plak ada


    p/s: sejak seminggu selalu singgah tp komen mana yg mau ja

    ReplyDelete
  8. lupa tadi

    selamat menyambut hari bapa (belated)

    semoga sentiasa menjadi bapa cool.

    ReplyDelete
  9. konpius dgn jerawat uncle tu......ke bisul? ehehehe

    ReplyDelete
  10. Ada tanda hormon muda kembali Kehkehkeh....

    Seronok jumpa teman blogger:)

    ReplyDelete
  11. nak kawat jerawat pemanis pun tak..jerawat gatal could be.hehehe

    ReplyDelete
  12. takpe, ajis satar ada jerawat batu kat pipi pun filem lakonan dia meletop juga

    ReplyDelete
  13. jerawat tu, dah ada nama ke belum?

    ReplyDelete
  14. Hey!
    You hit puberty a little late, huh?
    A great week for you!

    ReplyDelete
  15. jerawat lg???aik, jarang2 berlaku neh...:P..pkai clean & clear uncle..hik3..

    ReplyDelete
  16. mabuk bercinta gayanya tu uncle..haha

    ReplyDelete
  17. abah saya umur 50s pun ada jerawat kat pipi. jerawat batu! kena operate tu.

    ReplyDelete
  18. jerawat nak period..hahah..selalu kita orng pompuan jg tak berjerawat sangat..tapi bile nak dkt period jer mesti muka berjerawat..

    ReplyDelete
  19. ye la bang.
    aku pun syak ko nk period tu..

    :P



    .

    ReplyDelete
  20. Jangan jerawat ke alam menopous sudahlah ye Abg Gedek?

    Err.....

    ReplyDelete
  21. bercinta ? wah !!
    jap nak kabo 'auntieeeeeeeee!!!!!'

    ReplyDelete
  22. berapa lama tak cuci muka ni???
    ekekekeke

    wahhhhhh!~ hormon anak teruna datang balik kah????

    ReplyDelete
  23. tu jerawat nak pegi haji kot uncle..

    ReplyDelete
  24. normal shja berjerawat.
    salam ziarah uncle:)

    ReplyDelete
  25. sama laa kita bro! jerawat kat dahi atas sikit dari keninng kiri.. hadoii... dah 30 an nih pun masih naik jerawat lagi.. huhuhu

    ReplyDelete
  26. Jerawat begins at 40!! hahaha...stress kot uncle...

    Kan segak bergaya tu uncle ada sikit senyum dgn cikli :P

    ReplyDelete
  27. kalau pakcik tunjuk gigi cam cik li..gerenti..jerawat segan nk bertandang kt muke pakcik yg serius itu......keh..keh..keh....

    ReplyDelete
  28. jerawat bergayo namanya....hekhekhek

    ReplyDelete
  29. jerawat orang tua gatal....keh3!

    ReplyDelete
  30. happy fathers day uncle..

    pesal 42, hari ni besday ke? kalo hari ni besday, sama la kita...

    ReplyDelete
  31. A'ah..kan suwit uncle senyum.

    Hiks

    ReplyDelete
  32. kalau hendak di bandingkan nampak nya perut U lebih kecil sikit jer kecik dari I....hehe

    ReplyDelete
  33. hahaha jerwat. makn cencalok kot
    ?

    ReplyDelete
  34. wah uncle.. baru nak dewasaler tu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  35. Jerawat @ 42? heheh
    Mungkin yang tertinggal masa muda xnak kuar....

    ReplyDelete
  36. jerawat???
    uncle jatuh cinta ngn sape neh?ayok,memang betol2 life begin at 40 la hehehe (^_^)


    jatuh cinta ngn blog cik suha ye?

    ReplyDelete
  37. melawat uncle balik. hee. :) comei apa ada jerawat.. :)

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum Yob Gedek, mid-life crisis?

    ReplyDelete
  39. uncle..best nyer jmp member dan dpt keropok.

    jerawat tu jerawat pemanis okey la..cuma LM tak rela la klu ada kat area tu..sakit maa sujud.huhu

    ReplyDelete
  40. wah...
    Uncle ada secret admire...

    ReplyDelete
  41. bro.
    nampaknya lu allergik dgn keropok ikang tambang. jangan makang lagi. ambil bau aje.

    ReplyDelete
  42. Sape kata org muda je ada jerawat?Org berhati muda ppun ada jerawat.

    p.s:Cari blog purple nak ajak join bloglist purple.

    ReplyDelete
  43. horman badan tengah meliar lagi ni.

    ReplyDelete
  44. Jangan jerawat nak tambah cawangan udah.

    ini tak adil kenapa sitak solo tu bagi keropok kat lu sorang je.

    ReplyDelete
  45. muka uncle G berminyak tu. gunalah Loreal~kerana dirimu begitu berharga! hohoho!
    *Cikli itu tembam agak tampan. hehe!

    ReplyDelete
  46. jerawat gatai tu..hahaha...

    ouhh itu ke cikli...hai cikli..hehe...gathering kecil kecilan ehhh

    ReplyDelete
  47. itu bukan jerawat...nyamuk gigit tuu...hehe


    takpun taeh lalat...

    ReplyDelete
  48. uncle senyum! terus tak nampak jerawat!

    ReplyDelete
  49. @Roza Ami Nanomiya

    Tu la pasal...!

    Takot kena perli dengan bini!

    ReplyDelete
  50. @Carlos Ribeiro

    Haha!

    Are you using the google translate?

    ReplyDelete
  51. @Eza Boom Boom :)

    C&C tu mahal lah...

    (eceh, macam tahu je...)

    ReplyDelete
  52. @Ahkak OuhP

    Ada parot tak?

    Mesti nampak ganas!

    ReplyDelete
  53. @Eye_nee

    Bulan gaji yg tak kunjung tiba!

    ReplyDelete
  54. @chichi

    sejok hati uncle kamu punya komen!

    ReplyDelete
  55. @FIFIEY LYCHEE MARATION

    Normal, kan?

    Ziarah? Macam bunyi tengok orang mati je...!

    ReplyDelete
  56. @munna

    Haaa! Tau takpe!

    Takot terhantok!

    ReplyDelete
  57. @syaimz

    Jerewat tu yg comel bila dudok kat uncle!

    ReplyDelete
  58. @Huszaini

    Eh... kita bukak kelab jerawat tua nak?

    hai!

    ReplyDelete
  59. @Queen

    Banyak la kamu punya bergaya!

    Menyakat!

    ReplyDelete
  60. @MULAN


    TQ!

    Semalam Besday kamu? Happy 'bird' day!

    ReplyDelete
  61. @EZAN IDMA

    cencalok boleh bikin jerawat?

    this is new!

    ReplyDelete
  62. @Zurae

    Ada sikit lagi ni....

    nak kasik keluar semua!

    Macam demam campak la pulak!

    ReplyDelete
  63. @suha

    Jatoh cinta dengan suha boleh?

    ReplyDelete
  64. @Cikli

    Mana ada bro...

    AKu belasah semua!

    ReplyDelete
  65. @Cik Ina Do do Cheng

    Alaaa... keropok mana boleh celen apam!

    ReplyDelete
  66. @arryani

    sebijik cool...

    kalau berbijik bijik..?

    ReplyDelete
  67. uncle,kalo ada jerawat kat idung lgi manis hehehe

    ReplyDelete
  68. pakcik....
    sgt manis jerawat tu n pasni leh g bcinta....
    buleh cm2?heheheh

    ReplyDelete
  69. uncle.. ni mesti jerawat sbb kuat berangan ni..hehe

    ReplyDelete
  70. @C.M.A @ CikMoonAdnan

    Zaman berangan dah berlalu...

    sekarang zaman makan buah berangan...

    ReplyDelete
  71. Dalam byk2 gambo, 1st time jumpa unkel senyum.... Hahaha

    ReplyDelete