Followers

Thursday, June 2, 2011

June 2, 2011

Look! I'm on the NatGeo cover..!
(Location: National Geographic Store @ Lot 10, Kuala Lumpur)

43 comments:

  1. huiyo~~~kagum ah~~

    natgeo tu hapa?

    haha~~

    ReplyDelete
  2. wahh ada kat area tu wat pe uncle?shopping ye.

    ReplyDelete
  3. shopping raya ke kat lot10..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Nak test power camera ke? KL ada National Georaphic or you call zoo as natgeo? Kakak ketinggalan la nie....

    ReplyDelete
  5. oh..
    itgkan nak cakap
    Kuala lumpur, pakcik wuzz here..

    ReplyDelete
  6. hehehe uncle neh bnyk idea la (^_^)

    ReplyDelete
  7. hahahah

    saya tgk je teringat logo tu!

    ReplyDelete
  8. wat apa kat situ Uncle???

    nak menyibuk jugakkk :P

    ReplyDelete
  9. rasanya memang tepat sekali tu...sudah boleh dirakam sebagai kenangan...mana lah tahu kan...hehe!

    ReplyDelete
  10. tapi apsal frame tu macam tak muat je Uncle ???

    ReplyDelete
  11. nyh tibi bape nk on nyh? hehe ;)

    ReplyDelete
  12. terbaik la uncle..ngam2 jea kepala masuk dalam petak kuning tue..!

    ReplyDelete
  13. isu yang ni jual kat blog mesti macam goreng pisang panas!

    ReplyDelete
  14. ha ha ha..uncle selalu meredakan tekanan saya..

    ReplyDelete
  15. betul tu Norh, gedek mampu meredakan tekanan kita kat opis. salute sama gedek.

    ReplyDelete
  16. hahaha. someone is outshining Obama!

    ReplyDelete
  17. @Kakzakie

    Haha...

    dua dua pon boleh kan?

    sama!

    ReplyDelete
  18. @Miss b

    Kan kan...?

    sangat established kan...?

    ReplyDelete
  19. @Azira Mohamad

    Sebenarnya ke kedai Machine kat lot 10

    ReplyDelete
  20. @norh

    Kamu seorang yg stress kah...?

    ReplyDelete
  21. @Cik Ina Do do Cheng

    Cik Ina juga mangsa stress...?

    pegi urot kaki lah...

    ReplyDelete
  22. @gadisBunga

    Obama is fine...

    ingatkan mana-mana lion tah...

    ReplyDelete
  23. @Amalina

    Jom la...

    kita gambar sama-sama, ndak..?

    ReplyDelete
  24. mmg pandai uncle suaikan gambar :) boh spek hitam utk NG

    ReplyDelete
  25. @bersama kak Es

    Spek hitam tu sebab musim panas!

    Hadoi...!

    ReplyDelete