Followers

Sunday, June 19, 2011

June 19, 2011

'Fiddler on the roof' or should I say 'Blogger on the roof?'
Fixing a leak on a two storey high roof...

72 comments:

  1. hui..atas bumbung pun sempat ea uncle..hehe

    ReplyDelete
  2. rajinnya uncle...
    bukan takat teror berblog tapi teror repair atap tu! hehehehe

    ReplyDelete
  3. Remember to wear safety gear, uncle... not bungee jumping gear, hehe...

    ReplyDelete
  4. khakhakahk.... nie dah btol2x menambah kerja, dari keje yg telah sedia banyak... kene cari tangga, kene panjat, kene cari port baik lagi, blom kes tangga tergelongsor jatuh lagi, nk kene jerit pgil kak lina lagi, or tejun " ada brani kaa terjun"

    ReplyDelete
  5. HAHAAHAH.BARU JADI UR FOLLOWER...UNCLE LAWAK LA......SUKE2.....

    ReplyDelete
  6. sempat lagi ye uncle, hehe

    btw, happy father's day!! :)

    p/s : saya baru tahu ayah saya kawan uncle gedek rupenye, check this out XD

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-238-speechless-sunday-1.html

    ReplyDelete
  7. ohh..both can..
    but pls don't jump down

    dah jadi tukang rumah pulak dahhh..
    all rounder la 'uncle' ni

    ReplyDelete
  8. happy father's day (^_^)

    uncle,bebaik..nnti jatuh
    (caring tak?)

    ReplyDelete
  9. haaa.. tau dah nape ekau ado ateh bumbung bro...., orang asli pon dah ada piring astro laaa niee...! HD agi u..

    situasi:

    org ateh bumbung: dah ker, ok tak.?
    org bwh bumbung: pulas sikit g, nak ok dah niee..>~

    Kah kah kah!

    ReplyDelete
  10. baru skali pernah naik rooftop. rindu nak buat lagiii

    ReplyDelete
  11. uncle jd hero ek??:)naik-naik atas bumbung...hehe,happy father's day!

    ReplyDelete
  12. uncle, molek tuu, jatuh tuu, aishh, hehe

    ReplyDelete
  13. erkkk, ni amek gambo sambil duduk ke berdiri?

    ReplyDelete
  14. muka uncle tak nampak steady..takut ke? he he

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Yob Gedek, dah jadi DIY man pulak. Jgn jadi tikus baiki labu yaaa...

    ReplyDelete
  16. gedek, repair bumbung rumah ke atau pinjam bumbung tuk bergambar.jangan mare

    ReplyDelete
  17. tinggi tu uncle....x takot jatoh ker? kalau Sha, sereeemmmmm~~~~

    ReplyDelete
  18. hahaha..klakar uncle ni..
    atas bumbung pun jadi ek..

    aah saya cikgu uncle..

    ReplyDelete
  19. careful pakcik..jgn jatuh sudah..

    ReplyDelete
  20. hari bapa duk atas atap.....pehhh mmg SUPERDAD!

    ReplyDelete
  21. mak ehh...

    celeb hari bapa atas roof

    hebat giteww ^____~

    ReplyDelete
  22. haha.. uncle.. buat apa atas bumbung tu? ^^

    ReplyDelete
  23. astro reti pasang...??? ehh...astro reti buang..??

    ReplyDelete
  24. Baiki bumbung atauuuuuu....
    "haaaa..buat per tu"

    ReplyDelete
  25. kalau nampak skyline kl untuk background lagi ngam bro.

    ReplyDelete
  26. @sergeant keroro

    Uncle pon tak sangka...!

    Haha! Small world!

    ReplyDelete
  27. @sha a.s

    Kamu tak boleh berlakon watak lagak ngeri...!

    ReplyDelete
  28. @Dee

    Don wori.... belog ni terupdate, tanda selamat la...

    ReplyDelete
  29. @Jerry Ghazali

    berhati hati la ni.... punya la panas kat atas ni!

    ReplyDelete
  30. uncle hebat.

    dah besar, saya nak jadi macam uncle.

    ReplyDelete
  31. i remembered few years back..waktu tengah kapel ngan exboiren..kami selalu lepak kat atas roof rumah dia.. nak tunggu tahi bintang jatuh..dan make a wish.. kononnye nak stay together till forever. ptuih.. clash jugak last last. tipu jer teori tahi bintang itu..

    ReplyDelete
  32. muka cuak jer....gayat ker??..

    ReplyDelete
  33. tak takot jatohhh ke uncle? happy fathers day uncle :)

    ReplyDelete
  34. 2 tingkat tak tinggi uncle....hahaha!!!

    ReplyDelete
  35. @Ungu

    percaya lah...

    kamu tak ak jadi macam uncle...!


    haha!

    ReplyDelete
  36. @Cik Pah

    Hoi!

    Kamu buat apa atas bumbung tu..?

    ReplyDelete