Followers

Saturday, June 18, 2011

June 18, 2011

'Report card day' (Uncle dulu pernah sain report card sendiri, SEKALI je! Ha ha!)


TAMBAHAN: Uncle happy sangat sebab minggu lepas uncle telah 'naik pangkat'. Terima kasih SERGEANT KERORO sebab naikkan pangkat uncle kepada 'Keron Highest Council'

82 comments:

  1. hehe, no probs uncle. XD

    eh eh, sain sendiri ke??

    saya budak baik, bagi mak bapak :P

    ReplyDelete
  2. budak nakal nih time kekecik kan kan. sekali la sgt . kehkeh

    *pheww agak2 naik pangkat dpt gelaran dato tak ? :p

    ReplyDelete
  3. kalu result tak nk parent tau...sign sendiri je..hehe

    -Yok mampir diluk = pasang niat untuk berblogging...

    ReplyDelete
  4. erk.wan berkali2 plak sign sendiri.haha

    ReplyDelete
  5. hehhe..bukan uncle sorang ja sign report card.. kami adik bradik pun slalu buat..heheheh

    ni anak ke brapa uncle? ^^!

    ReplyDelete
  6. nakal uncle ye..sain report card sendiri! hehehehehe

    ReplyDelete
  7. uncle, gua dulu slalu sain sendiri dalam jamban sekolah... hahahha. Paling jahat gua tukar no gua dalam exam dari 36 ke 16, kalo no corot ni komfem gua kena piap!!!

    ReplyDelete
  8. Cik ina cuba nak tiru sain arwah ayah masa sekolah rendah, tapi tak menjadi. dah hbis sekolah, barulah plak menjadi. dah terlmabat nak sain sendiri.

    ReplyDelete
  9. cikgu2 tu tak hairan ke

    awat bapak budak ni syok
    ambik picca sendiri ...ngehngeh~

    ReplyDelete
  10. uncle..
    nampaknya uncle dulu nakal..

    dan tahniah.......hehehe

    ReplyDelete
  11. ehem. saya pun penah. SEKALI aje.

    fuh, rasa berdosa gila2 punya!

    ReplyDelete
  12. i hate this day. bukan sbb x suka my report, tapi x suka tgk abahku bersosial dgn daddy2 org lain. hha!

    ReplyDelete
  13. ingat kat sekolah dulu..parents dtg sign report card cepat..leh balik awal..huhuhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  14. :::xpenah bagi report kad kat sape2>:::sign sndiri jer::::huhuhu

    ReplyDelete
  15. Uncle maaf cakap lah ...bukan sekali ok tapi 15 kali...keh3!

    ReplyDelete
  16. haha,macamne dgn result anak uncle (:

    ReplyDelete
  17. My turn next week..ntah mcm manalah rupanya muka me nanti bila tenguk report card si bungsu tu...grrrrr....

    p/s naik pangkat? tahniah...:)

    ReplyDelete
  18. ayok!cik suha nk ckp kt cikgu uncle (^_^)

    ReplyDelete
  19. weeee ~ skunk dah x perlu agy parents sain report card (sbb dah x skolah !), tp kne tunjuk slip tu yg cuak. hehe

    ReplyDelete
  20. anok kawe belum lagi ...

    awal bulae Julai , baghu nok keno gie ngadak

    ReplyDelete
  21. keroro best bangat bro.
    cuba lu layan lagu intro dia kimi ne jusu wo katte ageru atau aku nak belikan kau jus...

    ReplyDelete
  22. HAHAHA. semua org mesti pernah kot. lebih dari sekali rasa nya.

    ReplyDelete
  23. Anak dpt tempat keberapa dlm kelas Uncle, hehehe :D

    ReplyDelete
  24. eh sama lah...sy pun penah sain sendiri...sekaliii jer ^^

    ReplyDelete
  25. gile la sgn report card sndiri! uncle jaat!!

    ReplyDelete
  26. hahaha..pengakuan jujur..sib baik tak kantoikan..dee pun pernah..tp abah yg suruh..dia malas sign..tp dia yg amik report card di sekolah dari cikgu..hehehe..

    ReplyDelete
  27. amek report kad ank ye;p hows result? hehe.

    ReplyDelete
  28. terkenang..dapat no1 ruangan komen mak tetap tulis aku pemalas belajar dan suka main vedio game..

    ReplyDelete
  29. hari isnin nanti nak pergi ambil RC...

    ReplyDelete
  30. biasala zmn bdk2..hehe
    tp sy x pnh sign report card sendri..heh

    ReplyDelete
  31. waaaa...hari kecemerlangan pelajar dan ibubapa..hehe...

    ReplyDelete
  32. hehee.. nakal nya uncle ni.. nanti nak buat macam tu gak la.. hehe~~


    ^^

    ReplyDelete
  33. @sergeant keroro

    Errr... naik pangkat tu ada naik gaji tek...?

    ReplyDelete
  34. @JARI YANG TERBARAI

    Tak rasa berdosa, kah...?

    (dan-dan la pulak)

    ReplyDelete
  35. @Cik Ina Do do Cheng

    Jaga-jaga... nanti si daos pon buat sama!

    ReplyDelete
  36. @Ati Masrif

    Rasa-rasanya cikgu tu memang heran!

    haha!

    ReplyDelete
  37. @ShafiqIzwan

    Sekarang bukan kantoi dah....

    haha!

    ReplyDelete
  38. @Ahkak OuhP

    Haha!

    Sembang sampai lupa diri, kan?

    ReplyDelete
  39. @Cik Cempaka

    Sikit pon uncle tak percaya...

    cakap, brapa belas kali?

    ReplyDelete
  40. @Dee

    Baik sikit la dari uncle...

    haha

    ReplyDelete
  41. @Bigdaddyz

    Nanti buat entry pasal tu, ya?

    jangan lupa gambar...

    ReplyDelete
  42. ank uncle bce entry ni nnti abes la kntoii dia pon tiru sma ! ;)

    ReplyDelete
  43. @Fyqa

    Hey!

    I never tot it dat way...! Alamak!

    hai!

    ReplyDelete
  44. hurmmm..x penah lg sign report card sndiri time skolah..........

    ReplyDelete
  45. @sha a.s

    Sebab kamu sorok kan teros report kad tu, kan?

    kan kan kan...?

    haha!

    ReplyDelete
  46. @gadisbunga

    Ini mesti kes SEMUA TELOR AYAM MERAH!

    haha

    ReplyDelete
  47. saya tak boleh sain sendiri... sekolah suka panggil parents datang ambil.... kejaaammm!!

    ReplyDelete
  48. masa mak ambilkan repot kad saya, cikgu selalu mengadu yang saya kuat berangan dalam kelas, suka termenung.

    report card day bukan hari saya.

    ReplyDelete
  49. aku tak penah sign report card sendiri but...penah sorok report card dari mama aku..hahahaha!last2 dpt jgk dia tau sbb umah cikgu class selang 2 buah rumah je dari rumah aku..huhuhu :(

    ReplyDelete
  50. saya pernah sain report card sendiri.

    errr, tupun kalo ade banyak merah-merah

    ReplyDelete
  51. @eLL

    mengaku je la...

    memang seanjang tahon merah kan?

    ReplyDelete