Followers

Friday, June 17, 2011

June 17, 2011

Woman's eyes = My greatest weakness...

110 comments:

  1. ala yang tu bukan mata original,
    pelesu je.
    hekhekh

    ReplyDelete
  2. mmg ketara muka uncle cair-mair....hehh!

    ReplyDelete
  3. lirik manjanyua membuatku tergoda

    ReplyDelete
  4. everyone of them should wear spek hitam then.

    ReplyDelete
  5. awwwww.. tu mata saya la uncle.. hehehe~~

    ReplyDelete
  6. cuba buang bulu mata palsu? ade macam mata nenek lampir tak? wahahahahah!

    ReplyDelete
  7. sedang membayangkan pakcik dengan bulu mate lentik itu...huhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  8. look into my eyes!!

    cair lau kena tenung ngan mata camni, hehe :P

    ReplyDelete
  9. matanya lirih lirih selalu . rupanya manis2 ayu .

    kehkeh kuasa mata ikan !

    ReplyDelete
  10. dah ok dah tapi tang warna hitam mata tu tak comei..


    psstt: opis uncle depan PPUM.. bolehler terjah minggu depan..

    ReplyDelete
  11. uncle..pakai bulu mata pelsu smua jd cnteek..

    ReplyDelete
  12. mata cik suha lagi lawa kot hehe (^_^)

    ReplyDelete
  13. yeaaaah, mereka boleh membuat saya cair juge uncle! death eyes XD

    ReplyDelete
  14. kalau tengok boobs mau terus pengsan pakcik ni~~

    ReplyDelete
  15. cantik mata awek tu
    bulat -

    tapi kan... tak kan ngan gambo mata pun dah cair!
    ilang macho beb!

    ReplyDelete
  16. dari kerana mataaa. aku tergodaaa haha

    ReplyDelete
  17. Uncle, someone is watching your back...

    ReplyDelete
  18. woahhh

    big spotlight

    wink wink

    ReplyDelete
  19. Dari Kerana Mata
    Yang Mempunyai Kuasa
    Oh aku tergoda..aku tergoda
    Terkeciwa....

    ReplyDelete
  20. jaga2 uncle...
    dari mata turun ke hati! hehehehe

    ReplyDelete
  21. rasanya ...mmg semua laki2
    begitu...kans...hehe

    ReplyDelete
  22. miahahhaa..komen Bujal saya suka yg amat!

    ReplyDelete
  23. Kerana mata boleh tergoda
    kerana mata boleh kecewa
    kerana mata punah segalanya
    dari kerana mata....(lagu dulu-dulu)

    ReplyDelete
  24. mari kita tenung pakcik lama2.. :D

    ReplyDelete
  25. uncle ada rasa teringin tak nak pakai bulu mata pelesu? auuwwww!!

    ReplyDelete
  26. uncle,
    apa merah kat leher tu..kuihkhukhuki

    ReplyDelete
  27. uncle nih kalo ppuan kai purdah pun x selamat ni ngan uncle. haha

    ReplyDelete
  28. tu sebab saya selalu pakai spek hitam..takut lelaki .. terjatuh chenta ngan kebundaran mata..chewah.. bundar lah sgt

    ReplyDelete
  29. misai uncle = my greatest weakness.
    hahahha!

    ReplyDelete
  30. wow!!! heheheh..lepas ni main mata je la dengan uncle ye sume gadisss2~~ ;p

    ReplyDelete
  31. jgn pandang lama2...nanti jadi gile...

    ReplyDelete
  32. Di antara mataku
    ada kamu..
    sentiasa di situ..
    rindu...


    hehehhe suka tak..???

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Yob Gedek,

    "Dari kerana mataaaaa....
    Yang mempunyai kuasaaaaaa!"

    ReplyDelete
  34. kalau perempuan pandang kita tunduk ja

    ReplyDelete
  35. ouwwwwww.....

    uncle gedek: my weakness (almost)~

    ReplyDelete
  36. uncle..
    mata uncle pun mengoda tau..

    ReplyDelete
  37. kalo mcm tu uncle kena berjalan tunduk je..hehehe

    ReplyDelete
  38. Sinar matamu bagai api menyambar
    Haruskah engkau dan aku sama
    Bara restu cintamu aku terpandang
    Oleh pancaran demi cinta kristal

    ReplyDelete
  39. betapa bahayanya renungan wanita..hehe

    ReplyDelete
  40. tak rock la uncle ni.. ha ha

    ReplyDelete
  41. tak dapat bernafas model tu. hehe

    ReplyDelete
  42. uncle dok kat situ, nak jadi woman nose ke..hehe

    ReplyDelete
  43. To tell you honestly, YOUR EYES can be a woman's greatest weakness too.

    ReplyDelete
  44. gedek dia pandang ko ke , ko pandang dia?.ekekek. bulu mata pelesu .

    ReplyDelete
  45. setuju kata Scarlett O'Hara
    mata gedek pun bisa buat wanita cair...:))

    ReplyDelete
  46. mata pmpuan skg byk yg fake,xkan tergugat lagi kot uncle..haha

    ReplyDelete
  47. @Hantu Kak Limah

    Eh...

    Uncle emang pakai bulu mata hari2 !

    Haha!

    ReplyDelete
  48. @aizamia3

    Haha!

    PPUKM lah... bukan PPUM!

    haha!

    ReplyDelete
  49. @bujal X

    Boobs bukan hanya untok di tengok, tahu?!

    ReplyDelete
  50. @Eye_nee

    Eh....

    sama la dengan penanyi asal...!

    ReplyDelete
  51. @Miss b

    ya, ya....

    pandai...

    hati dia lagi cantik

    ReplyDelete
  52. @Ahkak OuhP

    Perempuan pakai kapan je yg selamat!

    ReplyDelete
  53. @Sunah Sakura

    kalau dorang sudi... apa salahnya?

    haha

    ReplyDelete
  54. @Roza Ami Nanomiya

    Masalahnya pompuan tak nak pandang pon...!

    haha!

    ReplyDelete
  55. @gadisBunga

    Alaaa, kamu ni...

    bikin uncle malu!

    ReplyDelete
  56. @Citarasa Rinduan

    Renung.... renung... renung....

    Nak cuba pukau kamu...!

    ReplyDelete
  57. @cek chun

    Olololo...

    kamu nak makan apa...?

    ReplyDelete
  58. @Ries Lee

    Haha!

    Komen kamu yang paling kreatif!

    ReplyDelete
  59. @Cik Cempaka

    Uncle jadi apa pon tak pe, untok wanita mata cantik....

    haha!

    ReplyDelete
  60. @nyanyisunyi

    Alaaa...

    Kamu mengalih toipk...

    (nak tutop malu)

    ReplyDelete
  61. weakness ??
    ohh.. i like to put some tears.

    ~weakest!!??

    ReplyDelete