Followers

Thursday, June 16, 2011

June 16, 2011

Merewang-rewang at The Mines
"I really hope my boss don't read my blog"

96 comments:

  1. suka naik bot tuh dari Mines nak ke KTM serdang

    ReplyDelete
  2. opss....report kat bos...hahaha

    ReplyDelete
  3. uncle,
    tadi saya nampak atas meja uncle ada memo..

    ReplyDelete
  4. ha? uncle kat the mines??? saya lunch kt sane td...nape tak cakap.. kalo tak leh mintak uncle banje..hihihihihi

    ReplyDelete
  5. kita takut betui mai the mines nih

    pasai syahmi teringin benor nk
    meloncat ke dlm tasik tuh :)

    ReplyDelete
  6. lah.. g sane nape tak habaq.. boleh segarkan mata ni.. mengantuk ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. sy bru je bagitau kat bos uncle..whooor~

    ReplyDelete
  8. gotcha...hahha..

    cepat prepare for good explanation.. kalau idak .warning letter satu ..

    ReplyDelete
  9. oooo keluar curi2 ye! hehehehee..
    nak cakap kat boss lah!

    ReplyDelete
  10. uncle.uncle.bos kat blkg..kt blkg

    ReplyDelete
  11. Uncle nampak tak bos uncle dalam bot tu?

    ReplyDelete
  12. hahaha! kantoi la pulak uncle ponteng!

    ReplyDelete
  13. rajin betul uols ngular ye...
    hiks

    next time meh sini lah beb
    bleh lunch sama2
    ok tak?

    ReplyDelete
  14. pakcik dah dekatlah tu.. aduhai nape tak bgtau.. boleh terus naik kapal dari westport ni.. heh..

    ReplyDelete
  15. saya mimpi naik ferry dengan perempuan feveret.belakang tu kira mini ferry boleh..?/

    ReplyDelete
  16. wahwahwah....sempat lg ae pakcik g dating kt mines 2....kekekeke....

    ReplyDelete
  17. haa.. sape bos.. sape boss uncle! meh nak pi bagitau.. hehee.. ;p

    ReplyDelete
  18. Boss!!! Gedek tengah mengular ke The Mines...warning dia boss..warning dia...

    ReplyDelete
  19. waaah,nak gi sane gak lah uncle (:

    ReplyDelete
  20. bos kata, awat tak ajak sekali.?

    hehe XD

    ReplyDelete
  21. gedek no hp boss ko apa?cik ina nak report.

    ReplyDelete
  22. muehhe..sape le bos uncle ek..ebruntung bebeno

    ReplyDelete
  23. ahaha...uncle ni mengulorrr je haaa....

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Pray hard...!

    ReplyDelete
  25. alah uncle mana dia berani baca...keh3

    ReplyDelete
  26. uncle,blnje la cik suha nek bot tu (^_^)

    ReplyDelete
  27. besok pagi sila jumpa Bos ye Uncle...

    ReplyDelete
  28. tak pe..kalau bos tahu katakan kat dia.. jalan-jalan cari idea...tak ada idea.. dia pun susah juga..

    ReplyDelete
  29. gue selalu lepak sini dulu..masa duk putrajaya

    ReplyDelete
  30. gua nak jadi assistant lu boleh?

    ReplyDelete
  31. caught in action.





    surat tunjuk sebab?

    ReplyDelete
  32. @CaDLyNN

    La, ye ke...?

    Uncle makan kat Chicken Rice Shop....

    ReplyDelete
  33. @Ati Masrif

    Biau la...

    bagi can dia jadi diver

    ReplyDelete
  34. @Miscellaneous Smiles

    Terima kaseh...

    Errr... kamu pernah makan kasot, tak...?

    ReplyDelete
  35. @Cik Pah

    Berani boss tu nak bagi warning letter...?

    ReplyDelete
  36. @mas saari

    cakap lah, cakap lah....

    Blueekkk!

    ReplyDelete
  37. @bujal X

    Boss pakcik sangat spoting lagi tampan tahu?

    ReplyDelete
  38. @Daddy Ziyyad

    Apasal boss nyorok kat bot tu?

    Dia yg takot?

    ReplyDelete
  39. @Sunah Sakura

    Terbawa-bawa ponteng zaman sekolah!

    ReplyDelete
  40. @miloais

    Gud idea tu...!

    Err... kat mana?

    ReplyDelete
  41. @rATu kEBaYA

    Kapal kamu dengan bot tu macam langat dengan bumi!

    ReplyDelete
  42. @pembaris

    Tak boleh... feri berwarna kuning... (rujuk feri penang)

    ReplyDelete
  43. @kella

    BOS uncle ialah BOSan...!

    haha!

    ReplyDelete
  44. @tasekM


    Bos saya buta hurof!

    (Mintak2 la dia tak baca jawapan ni)

    ReplyDelete
  45. @Eye_nee

    Eleh! Setakat warning, ?

    Bla la boss!

    Eceh!

    ReplyDelete
  46. @syaimz

    Wei... jom la...

    Ada panggong tau!

    ReplyDelete
  47. @Cik Ina Do do Cheng

    Cik ina nak ngorat boss pakcik, eh...?

    Mintak nom hp la pulak!

    ReplyDelete
  48. @suha

    Belanja Naik bot je...?


    Belanja terjon bot pon boleh...!

    ReplyDelete
  49. @roslaini saad

    Takde idea, dia cari pekerja lain...!

    ReplyDelete
  50. @Cikli

    Asistan gua dudok opis.... nak?

    haha!

    ReplyDelete
  51. biasa la bro. keje luar mmg tak dpat elak dari mengular. hehe.

    ReplyDelete
  52. hi there i have followed your blog and i hope you can follow me back..you have a very nice blog here and see you on my blog ya! cheers

    ReplyDelete
  53. uncle,.

    pecah tembelang.. nie bos datang..
    hahahha

    ReplyDelete
  54. haaaa.. uncle di tangkap sebab merewang2.. saya pengintip yang di upah oleh bos uncle.. hehehehe...

    ^__^v

    ReplyDelete
  55. hoh.

    ngular. report bos.

    hehe

    ReplyDelete
  56. saya tak penah naik cruise tu. siyes!

    ReplyDelete
  57. uncle naik tak ajak sy pun..dalam tu ada naga tau

    ReplyDelete
  58. uncle!! mines tu tempat wajib bdak2 UPM macam saya..heheheh

    ReplyDelete
  59. @Ries Lee

    Bukan ulor lagi....

    Tahap ulor sawa!

    ReplyDelete
  60. @Bella Bell

    Berapa bos uncle upah?

    Meh uncle double kan...!

    haha!

    ReplyDelete
  61. @Cik Cempaka

    Kalau uncle tau dalam air tu ada naga, dah sah-sah unlce ajak kamu!

    haha!

    ReplyDelete
  62. Den rasoo "bos" yang tulis n create ini entry.... xkan dia x bacooo kowt... hihiihihhi

    ReplyDelete
  63. @EYE.STUDIOS

    'boss' aku paling tu manusia paling hensem dalam dunia kau tau...?

    haha!

    ReplyDelete
  64. I'm gonna tell your boss..

    what's his number ? or email ?

    ReplyDelete
  65. @bersama kak Es

    Boss uncle hanya pakai snail mail...

    haha!

    ReplyDelete