Followers

Monday, June 13, 2011

June 13, 2011

School starts today, traffic jam starts today, stress starts today...!

92 comments:

  1. alamak..!! saya lupa ke sekolah..

    habis lah..


    hehee~

    ReplyDelete
  2. Stress kerja ke stress hantar anak2 ke sekolah, haha...

    ReplyDelete
  3. betul tu uncle...
    start hari ini kena bangun seawal jam 5 pagi semula...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. sy masih spt biasa. hehe
    happy monday uncle~

    ReplyDelete
  5. anak yg no empat tu , masa cuti sekolah , ok jer bangun awal


    tapi pagi nie , kejut kul tujuh pagi pun , meragam ragam



    ngantukkkkkkk

    ReplyDelete
  6. adeh ~ yg x skulah nyh pown leyh stress tgk bas skolah ! hehe xP

    ReplyDelete
  7. ahaha..rase cam nak wat2 lupe je ngajor hari ni

    ReplyDelete
  8. hari ni bawa bas sekolah pulak keee

    ReplyDelete
  9. haha,kesian eh uncle.bawak bas sekolah ke? haha

    ReplyDelete
  10. True.

    Yang paling best about school season dah start balik ialah, kalau gi Cameron Highlands, the accomodation is damn cheap! :P

    ReplyDelete
  11. sabor ye uncle....muke nampak stress ajee...ce senyum sikit.. :p

    ReplyDelete
  12. dah lama tak terasa stress traffic jam

    ReplyDelete
  13. as salam..tq for being my follower....follow u back...

    ReplyDelete
  14. uncle antar anak g sekolah ke??:)..Such a good father...

    ReplyDelete
  15. betul lah pic gedek tu dah berkata yg gedek memang tgh stress

    ReplyDelete
  16. amboi.. stress nye muka. senyum la cket=)

    ReplyDelete
  17. uncle..

    umai ari nie balik dgn menangis,, maklumlah.. dah hampir 3 bulan tak pi sekolah.. hahaha

    ReplyDelete
  18. bagi housewives..depa suka anak2 dah sekolah..less stress..

    ReplyDelete
  19. tiada bermusuh denga hari isnin kini...keh3

    relek....

    ReplyDelete
  20. uncle ketua Geng Bas Sekolah ek?
    (^_^)

    damn monday!

    ReplyDelete
  21. sikit lagi berasap la uncle tuh!

    ReplyDelete
  22. Kalau lalu depan sekolah lagilah....Nasib ada pak guard jaga...

    ReplyDelete
  23. pagi tadi hampir2 terbabas....heeeee

    ReplyDelete
  24. nasib baiklah cik ina tinggal sorang je sekolah. Gedek 3 orang yang sekolahkan. sabau banyak banyak ye.

    ReplyDelete
  25. Makchik tersalah kunci jam...aduhai makchik ingatkan 5.30..upanya 6.30...seperti diberikan suntikan sedatif kerana kelajuan kerja yg tahap turbo umpama body iswara berinjinkan VR4 lagaknya....

    ReplyDelete
  26. namo la stres uncle. cikgu kt skola lg stres. keke

    ReplyDelete
  27. patutlah kedai gunting penuh semalam

    ReplyDelete
  28. salam..
    monday blues also starts today...
    but everyone is waiting for the payday...hehe

    ReplyDelete
  29. @Kakzakie

    Ha ah, kan?

    Budak2 nampak sama je!

    ReplyDelete
  30. @Cikli

    Haha...

    betol! Gua kena semalam!

    ReplyDelete
  31. @zarazueyin

    Dah tunggu pay day?

    Jaoh lagi tu....!

    hadoi!

    ReplyDelete
  32. memang stress bila nak nginjak ke hari isnin... pehh pehhh rasa nak hari ahad selalu !

    ReplyDelete
  33. terasa muda bila bergambar dengan bas sekolah?

    ah, saya patut cuba ! -)

    ReplyDelete
  34. sebenar nya rasa post dua kali.

    *malu*


    *walk away, bye*

    ReplyDelete
  35. dari dulu sampai sekarang, berebut naik bas

    ReplyDelete
  36. salam
    saat manis berdua duaan kembali

    ReplyDelete
  37. @eLL

    Kamu dulu skip pelajaran sivik...?

    ReplyDelete
  38. sbb yesterday was starts everything,dats y i bru nk comment today...hehehe...

    ReplyDelete
  39. stress!!!
    tapi naper uncle nampak macam sonyum???

    ReplyDelete
  40. baru lepas hantar anak sekolah ker bro. haha..

    ReplyDelete
  41. bas sekolah gak yang salah. tp yg byk nye kete yg org opis dah tak cuti tu kannnn :P

    ReplyDelete
  42. rasanya takde subjek pendidikan sivik kot.

    hanya pendidikan seni.

    yes! melukis

    ReplyDelete