Followers

Saturday, June 11, 2011

June 11, 2011

Tepat sekali! You guessed it right, I'm at a wedding...!

(Terima kasih pada QASEHRAIHAN kerana review 'uncle rock' semalam... Apa lagi? Jom group hug!)

60 comments:

  1. kalau lah kita kahwin lagi...pasti meriah dengan kuali belanga melayang-layang...

    ReplyDelete
  2. heheheh....bunga manggar~
    bile nak amik gambar pakai baju melayu uncle? hehehe

    ReplyDelete
  3. selamber rock je pergi majles kawen2..

    ReplyDelete
  4. uncle's wediing???
    ayok!cakap ngn auntie (^_^)

    ReplyDelete
  5. style sendiri dalam buat blog.sangat simple tapi penuh makna

    ReplyDelete
  6. ni bukan uncle yg kawen lagi kan???ekekekekeke...

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya makan nasi minyak!

    ReplyDelete
  8. haha .. uncle pi wedding day sape kah ? huhuhu

    ReplyDelete
  9. hahaha lepas nih nak tangkap gmbar mcm uncle. seriouss rasa rock jeh . hehehe

    ReplyDelete
  10. oh terkejut cik ina pegi rumah orang kahwen tak pe..kalau ko yang kahwen mahu cik ina empuk ko ngan bunga manggar tu.

    ReplyDelete
  11. nak bunga kenduri... hahaha..sedap nye makan knduri..

    ReplyDelete
  12. tengok. ramainya kata uncle kawen. hahahaha.

    ReplyDelete
  13. hehe..berapa mangkuk uncle makan hari tu?

    ReplyDelete
  14. Uncle, selagi ada hari Sabtu dan Ahad mesti ada wedding kena attend... bosan kan? nasib baik nasi minyak tak membosankan...

    ReplyDelete
  15. @Bigdaddyz

    Kah kah kah...!

    Ini baru bertol 'life begins at forty!'

    haha!

    ReplyDelete
  16. @senyumSOYA

    Baju melayu ke baju pengantin...?

    eceh!

    ReplyDelete
  17. @JIJI YU

    Tak boleh buat apa dah, bro....

    mula-mula terasa macam nak pakai bulu mata...

    ReplyDelete
  18. @Rozuan Ismail

    Terima kaseh daon keladi,

    lain kali datang lagi..

    haha!

    ReplyDelete
  19. @mas saari

    Sekarang dah tak banyak nasik minyak kan?

    Asik2 nasik biryani je!

    ReplyDelete
  20. @'CikMimiEy'

    Family member...

    (peni nak makan je..!)

    ReplyDelete
  21. @Cik Ina Do do Cheng

    Dear cik ina...

    usah risau...

    sebelom cik ina hempok kepala pakcik... siang siang dah kena hempok dengan makcik...!

    Haha!

    ReplyDelete
  22. @vampire's lovex

    Bunga kenduri juga dikenali sebagai bunga manga...

    kan?

    ReplyDelete
  23. @menusuk hati

    Mangkok? Kamu ni menghina uncle...

    Periuk lah!

    ReplyDelete
  24. @Jo Qusary

    Memang tu!

    Awek-awek yang hadir juga tidak memposan kan...!

    haha!

    ReplyDelete
  25. 1st time dtg sini uncle! dr belog qasehraihan. uncle memg slamber la..rambot style abes!

    ReplyDelete
  26. haha,style! memang tak segan XD

    ReplyDelete
  27. uncle nak bersilat ka nak bermuay thai...??

    ReplyDelete
  28. perut ayu dah kembong makan nasi minyak..

    uncle..banyak2 komen.. ayu gelak jahat part dadytwins komen.. waka..waka....
    ada hati ko!!

    ReplyDelete
  29. mana songkok?
    tak aci tauuu, org laki pegi majlis org pompuan kawin leh pakai t-shirt, kalau pompuan pakai t-shirt, confirm kena kata tak semenggah..

    **flips hair kuat2**

    ReplyDelete
  30. minggu ni takde makan nasi minyak...

    ReplyDelete
  31. bro,
    brutalsolo tak jemput gua pon...

    ReplyDelete
  32. uncle tak nak kwen lagi ke..muhahaa~~

    ReplyDelete
  33. sepupu kite pulak yang kawen hujung bulan ni bro!

    ReplyDelete
  34. Cuti sekolah, tiap2 hari ada org kawin.Sampai tak larat nak pergi.

    ReplyDelete
  35. @Raden

    Ha! Thank you!

    ini rambot carik makan!

    ReplyDelete
  36. @syaimz

    Haha!

    tapi segan itu juga perisai iman,!

    ReplyDelete
  37. @Citarasa Rinduan

    Daddy twins tu sebaya uncle...

    kami sama-sama krisis pertengahan umor!

    haha!

    ReplyDelete
  38. @DeLancrettLurpak

    Songkok?

    Tanjak boleh...?

    haha! (flips hair 2 round)

    ReplyDelete
  39. @Pijahh' de-Arr

    Errrrr...

    (eceh! siap boleh pikir-pikir, lagi)

    ReplyDelete
  40. @Ries Lee

    Dia perlukan orang silat pulut, tak? Uncle cas murah murah...

    ReplyDelete
  41. @Scarlett O'Hara

    True....

    sampai kena pilih pilih ikut menu!

    Haha!

    ReplyDelete
  42. @phee ungu

    Tak la...

    Kalau uncle dah tentu uncle ajak Phee...

    eceh!

    ReplyDelete
  43. Gayah tahu blog gedek pon dr Qaseh dia buat review blog gedek :P

    ReplyDelete
  44. @Gayahspears

    Qaseh tu cool kan...?

    Kamu cool juga kah?

    ReplyDelete
  45. arghhh~

    nasib baik dah habis cuti sekolah.

    dah tak larat nak pergi

    ReplyDelete
  46. skrg org xpki bunga manggar da la pakcik....tp bunga manggar mmg sinonim ngan wedding pun....=)

    ReplyDelete
  47. i thought u r the 1 whom get married lol :D

    ReplyDelete