Followers

Friday, June 10, 2011

June 10, 2011

'Old habits die hard' I love jajan...!
Now... where is my Cheezle..?


(Jutaan terima kaseh pada UMAR FARUQ kerana review blog ni dengan cool sekali. Juga sahabat hebat ku, KELLA, JI JI YU dan SYAIMZHEBATZ yang juga mentioned uncle kat your wonderful blog... ~ Meh sini kita group hug..!)

108 comments:

  1. Abg. Gedek,

    Group hug dari jauh gak. Boleh?

    Hadiah Abg. Gedek baru keluar dari kilang. Hari Isnin akan dibawa keluar oleh pari-pari. Mungkin Selasa (kalau pari-pari tidak mabuk) akan sampai ke tangan Abg. Gedek. Tunggu ya dan maaf kalau lambat ini menyusahkan.

    ReplyDelete
  2. saya LOVEEEEEEEE JAJAN toooo .

    lepas ni kalao review boleh dpt jajan? kehkeh

    ReplyDelete
  3. nak review la macam ni..hehehe :P
    ala..nak group hug jugak boleh??? hehe

    ReplyDelete
  4. ek uncle nak pelok kita la weyh..eheh uncle belanja jajan satu

    ReplyDelete
  5. ala..cik suha pon nk group hug gak..kalo dpt group hug,nnti cik suha bg jaja kt uncle..nak tak?nak?(^_^)

    ReplyDelete
  6. uncle saya pun suka jajajnnnn!!! nak ckittt!!! blanja laaa!!hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

    ReplyDelete
  7. alahhhhh uncle...Mas pun suka jajan! paling favourite mamee dan twisties..

    ReplyDelete
  8. wahh...memang tak bleh la tengoK jajan..every time mesti beli jajan untuk layan mOvies kat rOmah..way to gO uNcLe..^^

    ReplyDelete
  9. nyum2..sedapnye jajan...suke super ring.!

    ReplyDelete
  10. nak twisties cheese satuuuu... main hug by grouping lah pulokkkk.. haha

    ReplyDelete
  11. 4 orang bagi puji kat gedek. ahhh mencik lah.

    cik ina suka chezel ngan chikedes. jangan makan jajan banyak, rambut gugur.

    ReplyDelete
  12. Tak bagi anak makan tapi papanya yg makan. Huh....

    ReplyDelete
  13. makchik loves Jajan-jajan ni...Pakchik kat umah tu jer selalu get angry...nut gud 4 ur health at this aged..tp makchik engkar...berdosakah makchik kat pakchik???...Chipster kaler ijau peberet abis.....

    ReplyDelete
  14. yeaaaah,uncle the best!

    eh chipsters?? nak.haha

    ReplyDelete
  15. uncle ... banyak tuh jajan kat belakang .. nak semua !!! haha , bapak tamak budak sorang nih . thehehe :)

    ReplyDelete
  16. cheezle banyak lemak lah uncle..saya prefer twisties..~miahahaha...

    ReplyDelete
  17. alaaaaa....nak hug jugakkk
    (sila baca dengan nada mengada-gedik )

    ReplyDelete
  18. benda ni makan banyak banyak pun velum tentu perut kenyang

    ReplyDelete
  19. saya paling suka cheezelll!!!

    mane2 jajan biru saya?

    ReplyDelete
  20. i love jajan too :D

    ramai btul review blog pakcik..pemes ah sekarang

    ReplyDelete
  21. kita sukaaa chipster hijau..

    3 kali ngap..habis...hehehe

    ReplyDelete
  22. ambo berahi kepok keping..sedak sungguh...

    ReplyDelete
  23. Asssalamualaikum Yob, akak kureng suka jajan. Kekacang dan bijiran ok. Jajankan banyak garam,MSG dan pewarna. Nanti gugur rambut tu Yob Gedek!

    ReplyDelete
  24. suke twistis merah tu... sedap berkeju

    ReplyDelete
  25. 40++ jajan2 kena kurang kan....::))

    ReplyDelete
  26. i love twisties cheese.
    and green pea.
    and rota.
    hehe

    ReplyDelete
  27. CHEEZLE IS MY FAV TOOOO...! =) wahh.. uncle mention nama kita la... terharu... tengkiu..

    ReplyDelete
  28. vote for cheezel bbq!!

    tapi mamaainul tak bagi saya makan da~~haih~~

    ReplyDelete
  29. gambar muka makin kabur.kenapakah..??

    ReplyDelete
  30. Twisties...selalu menjadi teman ketika di TGV!

    ReplyDelete
  31. cheezle? chikedih lg best la uncle ;P

    ReplyDelete
  32. tora dtg lggggg...
    kite ske yg 2..=)
    pakcik gedek belikan satu blh?hehehe

    ReplyDelete
  33. nak panggil uncle..kot sebaya..panggil gedek jer lah..ok tak? TQ krn sudi masuk blog kpah..sesekali acu try masuk http://effa-k-poh.blogspot.com blog akak yg ni nampak sekepala dgn gedek..cuma kurang uban..hee..oh yaa one more thing..tolong buat follow by email..kpah nak subscribe..kalau dah buat sila bgtau kat sbox yaaa...nice to know you...

    ReplyDelete
  34. bila nak belanja gua jajan dengan kopi jantan?

    ReplyDelete
  35. dah tua2 pun masih sebat jajan anak...keh3

    ReplyDelete
  36. tak elok sangat makan jajan selalu bro..huhu

    ReplyDelete
  37. @Mommy Fara

    meh! Meh Meh!

    Awwwuuu... thank you! Tak sabar ni!

    ReplyDelete
  38. @Ayuraza

    Meh meh meh...!

    Tangan uncle memang panjang... ramai-ramai pon muat!

    ReplyDelete
  39. @Jo Qusary

    Jajan adalah makanan ringan. Juga dikenali sebagai junk food...

    harap maklom

    ReplyDelete
  40. @mas saari

    Twistis merah tu mengasyik kan , betol?

    ReplyDelete
  41. @grOundnUt

    uncle time muvi siap ada kuaci...!

    ReplyDelete
  42. @Alisya

    ramai juga peminat super ring ni...

    ReplyDelete
  43. @vampire's lovex

    Olololo....

    Kalau nak group hug, meh la....

    ReplyDelete
  44. @Cik Ina Do do Cheng

    Pakcik tang rambot gugor ni sangat takot!

    Biar 'musim salji' daripada 'musim gugur'

    ReplyDelete
  45. @Eye_nee

    Kalau takot dosa beli yg ada logo halal...

    Eh..?

    ReplyDelete
  46. @syaimz

    Chipsters hijau satu untok syaimz!

    ReplyDelete
  47. @Cik Cempaka

    Olololoooo...

    Meh sini...

    Tapi kamu kena mandi dulu!

    ReplyDelete
  48. @pB

    haha!

    Betol tu... dalam mulot dah hanco!

    ReplyDelete
  49. @Ati Masrif

    Ha ah kan?

    pacak dia kembong angin je!

    ReplyDelete
  50. @rATu kEBaYA

    Yes!

    Tu klasik tu!

    Zaman sekolah dah ada!

    ReplyDelete
  51. @nyanyisunyi

    Errr...

    Alaaa... bagi chance la....

    last-last...

    ReplyDelete
  52. @tupaimerah

    Ya ya!

    Green pea sangat mengasikkan!

    ReplyDelete
  53. @kella

    Kamu jadi presiden kelab peminat cheezle nak?

    ReplyDelete
  54. @Ieqa Rahim

    Kamu bukan nak makanan tu...!

    Kamu nak permainan percuma tu...!

    tahu!

    ReplyDelete
  55. @kpah k-poh

    Orait! nanti usha!

    follow by email?

    Alamak kena blaja dulu tu!

    ReplyDelete
  56. @Cikli

    Bro... kopi janda ok jugak! Dah try?

    ReplyDelete
  57. @Ries Lee

    ALaaa....

    bukan selalu....

    Pagi > noon dan petang je.... Malam kadang2....

    haha!

    ReplyDelete
  58. UNCLE...

    entry utk uncle..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/blog-ini-digilai-semua-orangjangan-klik.html

    ReplyDelete
  59. fuh .. 1 gambo 1 moment .. dahsyat

    ReplyDelete
  60. blog pakcik ni nampak rileks je tapi best sebab x serabut masuk sini dengan entri yg sangat ringkas..guna gambar pun satu je sendiri punya ambik..hehe..tengok video kat sidebar tu pun best boleh tengok muka pakcik yg pelbagai rupa dan situasi..imej yg tersendiri..penampilan lain dari yg lain..'blog pakcik,identiti pakcik' :)

    ReplyDelete
  61. Gayah nk join minum kopi dgn uncle ley tak??kehkeh >_< nice blog..
    Salam knai dr Gayah :)

    ReplyDelete
  62. ^___^

    muat ke tangan nak wat grup hug?

    ahah

    ReplyDelete
  63. @qasehraihan

    Oh my.!

    Zillion thanx, babe....

    SAngat sangat terharu! (kesat air mata)

    ReplyDelete
  64. @Mrs.Yie

    Sebenarnya pakcik takde bakat menulis panjang....

    Hahaha!

    jangan bagi tau orang lain ye...?

    ReplyDelete
  65. @Gayahspears

    Kopi hitam jom...!

    Tengkiu....!

    Err.. 'dr' tu dari ke doktor...?

    ReplyDelete
  66. @Mutiara Bernilai


    Kalau nak tau, mari sini kita cobak...!

    haha!

    ReplyDelete
  67. dr ialah dari~bukan doktor lah..hahaha

    ReplyDelete
  68. @Gayahspears

    Hahaha....

    naseb baik kamu xplain....

    ReplyDelete
  69. uncle dah try corntoz perisa chilli cheese?sedap..n addictive.

    ReplyDelete
  70. wahhh!! me too.
    but becareful not untill your child said 'ehemmm!!!'

    ahahaha

    ReplyDelete