Followers

Saturday, May 7, 2011

May 7, 2011

A beautiful morning to jog... or perhaps a walk... but, on second thought... I just watch, lah...
(Wehey! I can see my hands reflection on my shades! Cool..!)

(Terima kasih pada AZZAH dan FIFYMEOW coz entry yang buat uncle sangat berbesar hati! Juga PHEE UNGU sebab list uncle sebagai 'Uncle Cool Yeah') ~ Klik nama.

53 comments:

  1. yu nk amik gambar awek belakang tu senarnya kan bang...?

    :p




    .

    ReplyDelete
  2. at least u exercise your eyes..he he

    ReplyDelete
  3. mesti masa berlari tu rambut uncle beralun kencnag kan? kihkih!

    ReplyDelete
  4. rajinnya....cuci mata ...faham sangat!

    ReplyDelete
  5. hahahahha...seperti ade orang sedang tumbuk dlm mate pakcik....
    huis..lame makcik x jogging ni....banyak lelemak tepu dah terkumpul ni...hehehheehhe.....

    ReplyDelete
  6. haha! knp tgk je.?
    xpe2.. senaman mata kan .. haha

    ReplyDelete
  7. hehhehe..o jog ke cuci mata uncle..hehehhe

    ReplyDelete
  8. lamanya tak exercise dan jogging... tu yang dari 75 ke 88.4 tu... adoyai !!~

    ReplyDelete
  9. bro,
    bila lu jogging melawan arus, ada sesuatu yang tidak kena!

    ReplyDelete
  10. salam
    masalah pertengahan umur macam ni la

    ReplyDelete
  11. kalau uncle tak cakap.. sumpah saya tak perasan reflection tu.. hahaha

    ReplyDelete
  12. uncle, control idung..jgn kembang sgt tauuu... nanti jatuh saham eheheheh


    rajinnye "jogging"... ehehehe

    ReplyDelete
  13. wah..uncle 'jogging' or 'jugling' mata eh atas bwh..atas bwh..hehehe..

    ReplyDelete
  14. agak2 ayu, uncle jogging nie...
    dengan usia uncle dan bentuk badan uncle..
    sure ada stamina dan rahsia awet muda

    ReplyDelete
  15. demi kesihatan rumahtangga terpaksa la ,jika tidak kurang power!!!


    kah3!

    ReplyDelete
  16. banyak berjalan dari jogging...

    satu senaman yg sangat cool sambil layan mata.

    ReplyDelete
  17. motip nak gi jogging pakai spek itam? ekekeke

    ReplyDelete
  18. jogging smbil cuci mata. hmm

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Yob Gedek,

    Ha, Hah!...setuju dgn Yob Brutal , ada masalah mid-life krisis ni,,...ho ho! Err...seriously..., bape km Yob berjogging nih?

    ReplyDelete
  20. nice view..yg kat belakang...:)

    ReplyDelete
  21. : nak jog pun malas ke uncle ?? :P apelaa

    ReplyDelete
  22. uncle cool berapa minit berjogging? Yang mana lebih jogging atau cuci mata?

    ReplyDelete
  23. @Bigdaddyz

    Faham?

    Terima kaseh...! Haha!

    pengalaman ke?

    ReplyDelete
  24. @fifymeow

    Pandai....

    Mata pon perlu senaman

    ReplyDelete
  25. @Cikli

    Orang orang yang berani je mampu malawan aros!

    Haha!

    ReplyDelete
  26. @DeLancrettLurpak

    Kalau uncle tahan hidong dari kembang... sure sure bontot pulak kembang!

    ReplyDelete
  27. @Dee

    Juggling sampai juling!

    Haha!

    ReplyDelete
  28. @Citarasa Rinduan

    Haha!

    Uncle belakon je... kalau berlari, tak cukop nyawa!

    ReplyDelete
  29. @Chereta Chenta

    Ehem ehem... jangan bagi tau mokcik, ye?

    ReplyDelete
  30. @Daddy Ziyyad

    Hahaha!

    Clever kan? Kalau boleh hitam teros!

    ReplyDelete
  31. @MOH KEMBARA

    teman tak guna sukatan KM...?

    Teman kira dalam 'depa' lah.....

    ReplyDelete
  32. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Macam ni, lah....

    cuci mata boleh buat berjogging lebih bersemangat!

    Jom jogging sama-sama...?

    ReplyDelete
  33. Fight the idle, my brother!
    A great week for you!

    ReplyDelete
  34. @Carlos Ribeiro

    Thanks brother!

    All the best to you!

    ReplyDelete