Followers

Thursday, May 5, 2011

May 5, 2011

Ozzy 'gedek' Osbourne

80 comments:

  1. wow.penyanyi pujaanku.nak minta sign kat dada!

    ReplyDelete
  2. Sain kat baju boleh? Kat dada untok peminat pompuan, je...!

    ReplyDelete
  3. john lennon?? i tot u die aledi!!

    homaigod homaigod~~

    ReplyDelete
  4. @bujal X

    John lennon boleh, Ghandi pon boleh...

    Haha!

    ReplyDelete
  5. gandhi? gi cukur dulu~haha~~

    ReplyDelete
  6. alamak..sejibiklah...mcm semua yg di atas..

    ReplyDelete
  7. @Dee

    Haha!

    Maklom la... Rock Tua...

    Adoi!

    ReplyDelete
  8. spek best..kene dengan tema..bleh?...hekhekhek...
    lama tak tgk spek gitu....


    eh takpe...bak kata saiful apek kat amir.....IKHLAS..hakhakhak....

    ReplyDelete
  9. @Queen

    Ho ho ho...

    Kamu Ikhlas tapi jaoh...?

    Hahaha!

    ReplyDelete
  10. err.... nk ckp mcm awie boleh x??

    nice hair..u make my heart melt~~

    >.<

    ReplyDelete
  11. @catherine

    Tak pernah pulak ada orang cakap macam Awie...

    Tapi...

    Macam Sawi ada, lah....

    Haha!

    ReplyDelete
  12. eh..macam mus may pun ada .. tapi dia katik sket..

    ReplyDelete
  13. @Cik Pah

    Oh ya...

    Mus May pon pakai spek macam ni, kan?

    Tapi dia rendah sikit...

    Haha!

    ReplyDelete
  14. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Maksok kamu macam vokalis orang buta...?

    (tahu)

    ReplyDelete
  15. agak2...
    kalau lah uncle benar2 artis.....??

    ayu nak tiak.. papa rock gedek....heheheh
    LARI!!!!

    ReplyDelete
  16. @Carlos Ribeiro

    Another John Lennon's, fan...?

    (Don't forget to email me your home address, okay..?)

    ReplyDelete
  17. @Citarasa Rinduan

    Gelaran 'papa rock' uncle telah di 'curi' oleh Ramli Sarip...

    -eceh-

    ReplyDelete
  18. tak mo tandatngan
    iols nak spek tu jahhhhhhhh!~
    bleh????

    hik hik hik

    ReplyDelete
  19. @miloais

    Haha!

    Nak tandatangan Miloais, boleh...?

    ReplyDelete
  20. @Chik Att

    Macho tidak...

    Mancung lagi tidak...!

    Haha!

    ReplyDelete
  21. herk!

    nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  22. @Miss b

    Buat tattoo teros, ndak...?

    'Bahahahaha'

    ReplyDelete
  23. spec bolat john lennon..ade buat sewa? huhuhu

    ReplyDelete
  24. @Just Call Me Bitt

    Wah!? Boleh buat duit pulak spek ni...!?

    (cakap dalam hati)

    ReplyDelete
  25. @cikceriacorner

    Dalam gambar memang nampak cantek...

    Betol-betol nampak macam dawai...!

    Haha

    ReplyDelete
  26. spek tu betul2 bulat ka uncle? ka ada sikit sfera? haha..

    tapi mmg ingatkan saya pada john lennon lah..

    ReplyDelete
  27. @nyanyisunyi

    Sebijik Awie...?

    Ingatkan sebuah Awie....

    Haha!

    ReplyDelete
  28. cam mus may pun ada.tapi rambut jelah tak kan ye ko cam mus may plak.makcik cari kamus dulu ye.

    ReplyDelete
  29. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Makcik baca kaMUS tu jangan sampai terjeruMUS pulak..!

    ReplyDelete
  30. bro...itu ozzy gua punya pujaan hati tu masa zaman sekolah dulu!

    ReplyDelete
  31. @Republic Aku

    Yeah, bro!

    Paranoid bro... Paranoid...!

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum Yob, John Lennon? ha ha dulu ada orang kata akak cam Yoko Ono...buleh berduet kita! Huar...huar...huar...!

    ReplyDelete
  33. @MOH KEMBARA

    Nak? Kita berduet nak...?

    Lagu 1Malaysia, amacam...?

    ReplyDelete
  34. rambut dah macam ..

    hero..Merong tulah ^__~

    ReplyDelete
  35. @Ati Masrif

    Huh? Mengharapkan perot 1 big pack ni sama dengan hero Merong yang 6 pack, tu...

    huhuhu

    ReplyDelete
  36. @tupaimerah

    Ya..?

    Kamu panggil uncle...?

    (eceh)

    ReplyDelete
  37. kalau saya nak pinjam rayban onizuka tu boleh tak??..hehe

    ReplyDelete
  38. bermata hijau..??malu nak tunjuk...??

    ReplyDelete
  39. @pembaris

    Bukan lah...

    Bermata duitan...

    (ya, uncle tamak!)

    ReplyDelete
  40. ni spek ujang ke atuk ujang yang punya bro.

    ReplyDelete
  41. coolness!!


    pi makan nasi kandaq mcm gitu, confirm free, hehehehe

    ReplyDelete
  42. Yes, John Lennon's great!
    Okay, brother!

    ReplyDelete
  43. @Cikli

    Spek Professor Serba Tahu, la bro....

    ReplyDelete
  44. @KHRLHSYM

    Macam je... tapi bukan...

    (meyamar)

    ReplyDelete
  45. @DeLancrettLurpak

    Free sebab takot ke sebab kesian...?

    Huhuhu

    ReplyDelete
  46. @Bigdaddyz

    Yeah... Ini baru rock!

    Bukan rock 'jantan manja'

    ReplyDelete
  47. @CaDLyNN

    Errr... RM2.00 sejam...

    Boleh?

    Hahaha!

    Hai!

    ReplyDelete
  48. hehehe...mane pakcik dpt spec tu....
    oldskool sungguh ini gambor...huhuhuhuhu...
    brutal le pakcik....

    ReplyDelete
  49. u make me drool la uncle..



    at the sepek.

    ReplyDelete
  50. spray spec kaler pink lah uncle!

    ReplyDelete
  51. cantik kata mata uncle!ozzy osbourne tengok ni mesti menangis air mata beku.confirm!

    ReplyDelete
  52. ozzy pon cakap:

    "who justin bieber?"

    ReplyDelete
  53. @Hantu Kak Limah

    Mana dapat?

    DAh nama pakcik... dah tentu 'old'

    haha!

    ReplyDelete
  54. @cek chun

    Sedia kan sapu tangan...!

    Macam baby!

    ReplyDelete
  55. @Amalina

    Maksod kamu keluar ice cube dari mata?

    rare!

    ReplyDelete
  56. @ghost writer

    "Kau ambil lah Justin Biber dan kembalikan lah Bob Marley" (menadah tangan sambil berdoa)

    HAha!

    ReplyDelete