Followers

Wednesday, May 4, 2011

May 4, 2011

Bujal X, Cilki & Daddy Ziyyad.... Jangan JELES!
(And zillion thanks to Solo Molo for listed my BOTH blog under your 'Creative Blog Category' ~ YEAY!)

57 comments:

  1. meh~~saya layan kamen rider je skarang~~

    *padahal jeles gila~

    ReplyDelete
  2. yang kat depan tu hero akhir zaman

    ReplyDelete
  3. hahaha...saya mark entry ni pakcik...ada lori ada bas, ada hari, saya balas....saya posing dgn superhero yg lain....ekekekekeke

    ReplyDelete
  4. yang depan tu - second choice

    yang belakang tu - first choice

    haha, uncle jangan JELES

    ReplyDelete
  5. pokcik memang creative..letk bawal bl creative adalah berpatutan =)


    hodoh ye perangai saya..tak apela..suami saya tak kata apa2.. =)

    ReplyDelete
  6. suria baca hitam lagi menarik dan kene dgn tema..

    ReplyDelete
  7. saya dtg, saya folow sebab ade batman....

    ReplyDelete
  8. uncle...hehehhe..ngan doraemon xmo bergambau ke?heheh..sy suke doraemon..mcm2 ada..heheh

    ReplyDelete
  9. bro,
    gua dah lama jeles sebab lu terer melukis.
    gua juga akan jeles kalau lu jadi dr black jack atau conrad dalam kyo kara maoh.

    hebat gambar ni bro. not bat..man.

    ReplyDelete
  10. tak sangka orang tua pun ada blog!

    ReplyDelete
  11. cer uncle pinjam costume dengan orang sebelah tu..

    kudos to blog uncle yg creative ini..

    ReplyDelete
  12. uncle..
    ayu nak cari hero apa eik????

    ReplyDelete
  13. depa mesti jelesss lah ..... pasti punya

    ReplyDelete
  14. ada bro bagi tau dia, adik dia kelwang man sehat sejahtera

    ReplyDelete
  15. alaa....uncle lepas ni

    please...bergambar dgn superhero kita lak...

    si merong tu...ada tak ? :)

    ReplyDelete
  16. @Republic Aku

    Jadi-jadian...! (macam serigala la pulak)

    ReplyDelete
  17. @bujal X

    Pakcik tahu kamu jeles maksimum!

    ReplyDelete
  18. @Daddy Ziyyad

    Tapi Posmen bukan super hero, tahu?

    ReplyDelete
  19. @alien

    Robinnya pegi pakai bulu mata, sat...

    ReplyDelete
  20. @Cik Cempaka

    2nd choice tu pon kira baik, la...!

    yeay!

    ReplyDelete
  21. @Queen

    Hehe... Jangan marah ya, pokcik bergurau...

    Yabang memang terbaik!

    ReplyDelete
  22. @rATu kEBaYA

    Tau takpe....

    Dua Dark Knight, an?

    ReplyDelete
  23. @Just Call Me Bitt

    Pompuan memang suka men in tights, kan?

    Wow! Selamat datang!

    ReplyDelete
  24. @cikceriacorner

    Doraeman tu cute...

    tapi nak pelok tangan tangan tak sampai!

    ReplyDelete
  25. @catherine-

    Eh... Uncle pon boleh pakai brief kat luar, tau!?!?!

    ReplyDelete
  26. @Cikli

    Haha!

    Lu memang sangat 'Mangga'

    Bes!

    ReplyDelete
  27. @Bigdaddyz

    Haha!

    Komen yang sangat tak bole Bla!

    Hai!

    ReplyDelete
  28. @MULAN

    Kostume dia sangat ketat...!

    Nak berjalan pon malu...!

    ReplyDelete
  29. @Chik Att

    Memang... It's a guys thing!

    Haha!

    ReplyDelete
  30. @b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

    Sihat tuboh badan... tapi bukan sihat otak...!

    Haha!

    ReplyDelete
  31. @Ati Masrif

    Eh? Merong tu Hero je... Bukan super hero!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  32. : alaaa . uncle pun dlm bloglist org laaa :')

    ReplyDelete
  33. hidup spiderman!

    batman org kaya, story line yg tak syahdu! hehehehehe

    ReplyDelete
  34. @kocix!

    You coolest, la babe...

    Hehe...

    ReplyDelete
  35. @phee ungu

    Oh ye la...

    Kat 'must drop blog' tu

    'Uncle cool?' Kembang hati....! Tengkiu!

    Kamu masok senarai blogger cun di hati uncle!

    ReplyDelete
  36. @Cik Ina minat Do do Cheng

    Baik teros amek gambar sebelah Megan Fox!

    Sexy!

    ReplyDelete
  37. @DeLancrettLurpak

    Spiderman tu uncle suka tang 'bisikan hati' dia yang kelakar!

    hahaha ~ cool!

    Atau kamu suka kan dia berbaju ketat tu?

    ReplyDelete
  38. gambr ni...mcm shy2 cat nk snyum...

    Agaknya amik mood batman ke??hheeha

    ReplyDelete
  39. salam, selalu 'terlanggar bahu' kat blog kawan² lain... :)

    ReplyDelete
  40. @arryani

    uncle memang shy-shy cat....

    haha!

    ReplyDelete
  41. @kucingorengemok

    Hai... Bukan terlanggar bahu lagi... memang dah lama jadi 'silent follower' kamu...

    Hai!

    ReplyDelete
  42. sab ada bag batmen.. huhhuuu

    *banyak jugak entry uncle dah terlepas ni. haisyh.(geram dengan line yang suka buat hal)

    ReplyDelete