Followers

Monday, May 30, 2011

May 30, 2011

Stop elderly abuse, juga!
(I'm getting old..!)

40 comments:

  1. saya bkn seorang pendera...mendera org tua2 pun tak pernah rasanya.Tak pernah dera uncle juga kan ?Mendera emosi tak tau lah pula ...hehe.

    ReplyDelete
  2. tengok gak kalau uncle terlebih nakal harus didera.enjut ketampi boleh.

    ReplyDelete
  3. orang tua yg selalu mendera diri sendiri.. 24jam wat keje utk mencari rezeki.... "sape soh x amek aku soh backup" kikhkikhikhikh

    ReplyDelete
  4. sape yg panjang umur mesti akan bertambah tua.. :-)

    ReplyDelete
  5. cik suha menyayangi org tua hikhik(^_^)

    ReplyDelete
  6. hahahaha..tapi kalau dera uncle takpe kot..sebab semua nak tengok muka uncle nangis..waaaa....

    ReplyDelete
  7. ooo....takut kena dera yerk....hehe..:)

    ReplyDelete
  8. Sekarang child abuse dan agak kurang tapi yg menjadi-jadi sekarang budak sekolah dera kawan mereka. Kena ajar anak kita jadi kuat dan berani.....

    ReplyDelete
  9. cik teledera: hello talian teledera, boleh kami bantu?

    uncle ged: hello ye saya kena dera.

    cik teledera: (letak gagang dengan background suara 'lelaki gatai mana ntah yang main telefon!')

    :-)

    ReplyDelete
  10. org tua macam uncle mmg begitu lain lah saya masih muda lagi ...hehe

    ReplyDelete
  11. sy xsuka dera sapa2. tapi suka dera uncle. boleh?

    ReplyDelete
  12. @Cik Ina Do do Cheng

    enjut ketampi tu dera...?

    Hahaha! Itu sebelah kaki pon boleh!

    ReplyDelete
  13. @EYE.STUDIOS

    Engkau terlalu hebat, bro...!

    haha!

    ReplyDelete
  14. @pB

    Memang seorang yang SANGAT serious...!

    Haha! (gelak serious)

    ReplyDelete
  15. @chichi

    Uncle nangis macam baby...!

    nak tengok?

    ReplyDelete
  16. @lieynanilaz

    Sila dera uncle menggunakan kemewahan!

    ReplyDelete
  17. @Kakzakie

    Itu macam bunyi nak bukak gelanggang bertumbok, je...?

    ReplyDelete
  18. @Ija Zambry

    Macam mana kamu tau uncle gatai...?

    Hoi!

    ReplyDelete
  19. @daddyzkool

    Hoi!

    Kamu nak dahi kamu bertukar 3D...?!!!!

    ReplyDelete
  20. @marina anakcikbob


    Nak dera, dera, lah...!

    Tuhan marah, tau!

    ReplyDelete
  21. pakcik muka ganas.siapa berani nak dera??

    *sekarang bizi sangat kah? entri lambat bersiaran~

    ReplyDelete
  22. dok kena buli dengan anak-anak eh uncle?

    ReplyDelete
  23. @Cikli

    Haha!

    Teringat cover GG dulu...!

    KAn?

    ReplyDelete
  24. @bujal X

    Masa sangat mencemburui pakcik, lately....

    Hadoi!

    ReplyDelete
  25. @cek chun

    Kena buli dengan bloggers!

    haha!

    ReplyDelete
  26. mane datangnye kehebatan itu klw "sifu gedek" x hebat...! dah lumrah mahaguru x turunkan ilmunyaa 100%

    khikhikhikhikh.....!

    ReplyDelete
  27. @RagamSiCilik

    100%?

    Guru silat pon simpan 20%.!

    Hahaha!

    ReplyDelete
  28. mesej dengan muka yang serius sangat berkesan !!

    ReplyDelete
  29. @bersama kak Es

    Saya memag serios orangnya...! Haha!

    (gelak pon serious tu)

    ReplyDelete