Followers

Tuesday, May 3, 2011

May 3, 2011

Have you heard of 'Tuesday Blues'...?

58 comments:

  1. uncle...
    citarasa rinduan ramai orang.. kurang jelas... kurang clear... hehehhehe..
    ROJER!!

    ReplyDelete
  2. first time dengar dan bro adalah pelopornya..hehe

    ReplyDelete
  3. sebab isnin semalam cuti.

    haih~~saya juga tuesday blues~~

    ReplyDelete
  4. hari ni saya jumpa ramai orang(bukan pesakit, sebab mereka tipu sakit) yang ada masalah Tuesday blues..dan mahu MC..bagaikan tak cukup cuti 3 hari....haihhhhh...

    ReplyDelete
  5. Have you heard of 'Charles Bronson'...?

    ReplyDelete
  6. Tempias Monday..
    Aduhai lemaunya hari ni....

    ReplyDelete
  7. adekah anda sudah bersedia..tembak saje orang itu...(huhuhuhuhu)
    pakcik pakai teknik rebonding ke hr ni...hehhehhhehe.....

    ReplyDelete
  8. ganti monday blues lah tu..hihihi..

    ReplyDelete
  9. study...study...study..

    fever...fever..fever...

    flu...flu...flu...

    exam..exam..exam..

    ReplyDelete
  10. magnum pi atau dirty harry callahan mana yg best atau toto magnum

    ReplyDelete
  11. suka poster/gambor belakang tu.. boleh tembak2... i like...

    ReplyDelete
  12. Hari ni uncle nampak macam mafia

    Ngaa

    ReplyDelete
  13. heheheh.. cer rambut tu ikat, tepek sikit bedak nyonya, terus ilang blues, heheheheh

    ReplyDelete
  14. hari2 pun blues..tapi rambut pokcik tu mengukuhkan lagi bluesnya..hahhahaha

    ReplyDelete
  15. no blues for me today. at all.
    metal. full swing.
    maklum waktu kerja 20% kurang minggu ni.
    hahaha

    ReplyDelete
  16. "he who blues on tuesday, will be scolded by his superior on wednesday" - anonymous

    ReplyDelete
  17. tak pernah dengar pon Uncle...

    ReplyDelete
  18. berderet2 orang tuesday blues hari ni
    nak nak bila hujan dipagi hari..
    lepas tghari, berduyun2 'datang' sbb dah puas tido.. haihhhh

    ReplyDelete
  19. hii
    cempaka tengok hari hari cuma tak sempat nak comment, uncel makin kacak la

    ReplyDelete
  20. belum pernah lagi gedek.kenapa?ko jangan cakap yang ko tuesday blues plak.

    ReplyDelete
  21. Salam Yob Gedek, akak ari-ari tak der blues, rainbow memanjang!

    ReplyDelete
  22. errr.. monday blues kot. hihi

    ReplyDelete
  23. amboi.. ada juga blues hari selasa.
    saya hari2 blues :)

    ReplyDelete
  24. hehhehehe..saya blues gang..heheh

    ReplyDelete
  25. @Dee

    Boleh ganti-ganti?

    Macam puasa la pulak!

    ReplyDelete
  26. @MULAN

    Dihadiahkan oleh rakan polis...

    serious!

    ReplyDelete
  27. @Queen

    Rambot blues?

    Pokcik ingat nak kaler blonde la...

    guano kiro?

    ReplyDelete
  28. @h4ni3

    Itu namanya penyakit Virus Malas!

    ReplyDelete
  29. @Cempaka R.Minta

    Cempaka nak makan apa? Uncle belanja...

    ReplyDelete
  30. @MOH KEMBARA

    Kamu berfikiran positif! Baru balik motivasi ke hapa?

    ReplyDelete
  31. @Fyqa

    Hari-hari dalam kehidupan blues la ni...?

    Haha!

    ReplyDelete
  32. @cikceriacorner

    Hari tu Blues Gang buat reunion! Pegi?

    ReplyDelete