Followers

Sunday, May 29, 2011

May 29, 2011

Pick one....

55 comments:

  1. erk xmo la uncle sakit (^_^)

    ReplyDelete
  2. uik...uncle nak dptkan rawatan sakit apa tu?

    ReplyDelete
  3. @suha

    Dah lepas 40 ni... mesti sakit sampai....

    paling tidak...

    sakit hati...!

    haha

    ReplyDelete
  4. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Hehe...

    Uncle berselisih je dengan iklan tu...

    apa lagi...

    SNAP!

    ReplyDelete
  5. Semoga kita semua dijauhi dari semua penyakit tu. takut kena makam ubat rutin ni.

    ReplyDelete
  6. hehe tp nmpk mude je lalala (^_^)

    ReplyDelete
  7. sekarang ni sedang sakit jiwa...hehe

    ReplyDelete
  8. kat mana ni uncle? heheheh...
    uncle kena jaga kesihatan tau...selalu bersenam n mkn sederhana ya..

    saya doakan uncle sihat2 (^^!

    ReplyDelete
  9. kus semangat.... takmo semuanya...

    ReplyDelete
  10. that's why they say life begins at 40

    ReplyDelete
  11. jap nk cek.. urmm.. maaf.. masih sehat N kuat ;)!! hehe

    ReplyDelete
  12. semua tu tak mau...

    biarlah kita semua sihat hendaknya :)

    ReplyDelete
  13. kolesterol

    sebab sy pandai formulate anticholesterol

    keh keh keh

    ReplyDelete
  14. haha! uncle sllu jmpa iklan unik ek!

    ReplyDelete
  15. strok semput tu cemana ek? strok sekat2?

    ReplyDelete
  16. nak pick ..free ke berbayar ni...

    ReplyDelete
  17. sakit ape tokwi..
    sakit sendi tulang..
    ubat ape tokwi..
    ubat limau gedang.. :p

    ReplyDelete
  18. terima kasihlah pakcik.. harus dielakkan

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Yob, minta dijauhkan penyakit yg berat-berat tu!

    ReplyDelete
  20. pembunuh senyap.
    uncle jaga kesihatan!
    nanti berjiran dengan abah saya pula di wad kencing manis.

    =.=

    ReplyDelete
  21. orang malaysia TERLEBIH makan...banyak la penyakit yang singgah

    ReplyDelete
  22. takmo...takmo...minta dijauhkan..:)

    ReplyDelete
  23. amboi,

    uncle nak pilih yang mane satu?

    ReplyDelete
  24. @suha

    Kamu nak suroh uncle belanja kan...?

    licik!

    ReplyDelete
  25. @Republic Aku

    Berbelog boleh sakit jiwa juga tau!

    ReplyDelete
  26. @senyumSOYA

    Thanks babe...

    uncle selalu bersenam muka....!

    ReplyDelete
  27. @MULAN

    Makan banyak sangat velvet cake boleh dapat sakit tau!

    ReplyDelete
  28. @Cikli

    40 = macam macam dugaan datang...

    ReplyDelete
  29. @emeera asnary

    Tang mana kamu check ni...?

    Macam bomoh la pulak!

    ReplyDelete
  30. @CaDLyNN

    Uncle tau lagu tu....

    tapi tak hafal...

    (uncle dengar rap je...)

    ReplyDelete
  31. @rATu kEBaYA

    elak lebih baik dari mengubat, kan?

    ReplyDelete
  32. @Ungu

    Oh ye ke?

    Semoga abah kamu dertambah baik....

    (spital mana?)

    ReplyDelete
  33. @Queen

    Sapa kata orang Malaya susah, kan...?

    ReplyDelete
  34. @Daddy Ziyyad

    Reput tulang, macam cerita Ali Baba Bujang Lapok, la pulak!

    ReplyDelete
  35. @solomolo

    Jamu awet muda banyak kat Bali!

    haha!

    ReplyDelete
  36. saya ada jugak 2,3 jenis yang kat belakang tu...

    ReplyDelete
  37. @pembaris

    kamu repot tulang...?

    ke berat tulang...?

    ReplyDelete
  38. uish !! memang unik la blog ni :)

    ReplyDelete
  39. @bersama kak Es

    Harap unik yang baik-baik...

    terima kaseh!

    ReplyDelete