Followers

Friday, May 27, 2011

May 27, 2011

What?! Me?! Punch card?! I'll quit!

37 comments:

  1. waa rindunye zaman-zaman punch card time prektikal dulu..

    ReplyDelete
  2. kalau sembahyang kena punch kad... asyik merah je gua...

    ReplyDelete
  3. selamat hari sabtu encik gedek..hehe

    ReplyDelete
  4. kat tempat keja saya..lewat seminit pun, nama masuk email.. tp saya tak pernah lg la.. :)

    ReplyDelete
  5. Entri kali ni lambat beesiaran?

    ReplyDelete
  6. @suha

    Prektikal pon kena punch jukag, ke?

    ReplyDelete
  7. @Fyqa

    Owh!

    Itu terlalu canggih untok uncle!

    ReplyDelete
  8. @Cikli

    Banyak la memo gua dapat dari malaikat...!

    ReplyDelete
  9. @Azzah

    MAsok kan paper clip kat mesen tu?

    Kamu pernah buat ke?

    ReplyDelete
  10. @norh

    Tu mesti opis canggih tu...!

    opis uncle masih pakai mesen taip...

    ReplyDelete
  11. @bujal X

    WAH!

    Bujal on saturday?

    Kena beli nombor ni...!

    (semalam masa mencemburui pakcik... tapi maseh entry maseh entry semalam. ~ lega)

    ReplyDelete
  12. @bujal X

    WAH!

    Bujal on saturday?

    Kena beli nombor ni...!

    (semalam masa mencemburui pakcik... tapi maseh entry maseh entry semalam. ~ lega)

    ReplyDelete
  13. 2 bijik mesin punch card tu..kalau tak punctual, memang patut kena rotan ni..miahahaha..

    ReplyDelete
  14. huhuhuhu....makcik selalu punch card dpt line merah...hehehhehehe

    ReplyDelete
  15. kalau thumbprint macamana pulak..?saya dah rasa...

    ReplyDelete
  16. uncle saya suggest beli mesin tue satu letak kat rumah.

    ade orang penah buat. ;p

    ReplyDelete
  17. tak best punchcard, tak leh mengular..

    ReplyDelete
  18. @Daddy Ziyyad

    Punch card adalah untok orang yg tak berdisiplin..!

    ReplyDelete
  19. @pembaris

    Thumb print?

    Macam nak keluar duit kat tabong haji la pulak!

    ReplyDelete
  20. @DeLancrettLurpak

    kalau mengular.... punch in the face!

    ReplyDelete
  21. tapi seronok kn punch card?
    (pendapat org xbkerja)(^_^)

    ReplyDelete
  22. cik ina dah tak pakai punch card lagi, tapi tetap suka je kalau pakai tu lagi.senang suruh orang punch kalau lambat.jangan ikut style cik ina.

    ReplyDelete
  23. It's a right thing to record such paraphernalia bcoz it's getting obsolete

    ReplyDelete
  24. @Irwan

    Kau sangat tinggi falsafah orangnya...!

    ReplyDelete
  25. wahh nak jolok kad ni yg tak suka uncle...asik merah jek biasanya..haha

    ReplyDelete
  26. smpi 2 punch card tuh..dulu tulah keje dee..monitor punch card staff..huhu..

    ReplyDelete
  27. @Dee

    Hoi...!

    Kamu lah penghantar memo, itu...!

    huh!

    ReplyDelete