Followers

Thursday, May 26, 2011

May 26, 2011

"Sumpah la awak...! Ini poster, bukan orang betul..!"
I nervously explained to my wife...

92 comments:

  1. ni apa jilat2 telinga ni
    keh3

    ReplyDelete
  2. muka kaver~padahal asyik~haha~~

    ReplyDelete
  3. masuk lobang telinga tak .....

    ReplyDelete
  4. erk cik suha bawah umo lagi..tak patot tgok aksi neh..(+_+)

    ReplyDelete
  5. lepas telinga awak nak tang mana lak

    ReplyDelete
  6. hahaha! ni poster hapa ni pakcik? saya suka komen bujal..ekekeke

    ReplyDelete
  7. hamboi2..ke ni hint nak tambah sorang lagi anak dekat mokcik...

    ewah2 pokcik...saje je tau nak kasik yabang kite jeles..kite nak pantang dah ni 2 bolan...hakhakhak...


    mmg saje kasik pokcik 'terbakor' tgk kite bongkang2 kat pantai...kelesss... =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Yob, is this one of your fanatsies? Ish...ish...ishk...

    ReplyDelete
  9. tapi...

    tapi...

    alam hati tu...

    adatak niat....huhu

    ^____~

    ReplyDelete
  10. uncle steady jer...x geli ker? ahaks

    ReplyDelete
  11. sensitip wooo main telinga2 ni..:P

    ReplyDelete
  12. pakcik nervous.

    saya lagi nervous lihat gambar ini.

    ReplyDelete
  13. semakin kita berumur tahap kegatalan kita semakin tidak terkawal....ada setuju....heheehe!

    ReplyDelete
  14. pakcik..

    kenapa nakal ni? kan susah nak explain..

    ReplyDelete
  15. nyum~

    nakalnyer.

    aunty, uncle tipuuuu

    ReplyDelete
  16. uncle,
    muka uncle macam tak ada perasaan jer..wife tak marah pon rasanye...

    ReplyDelete
  17. .....................

    ..........................

    speechless ^^"

    ReplyDelete
  18. i wish, this time around,
    instead of your front elevation,
    there'll be your left elevation!
    haha

    ReplyDelete
  19. tp lidah dia nmpak cam real ler bro.hehe

    ReplyDelete
  20. saya pulak yang terasa gelii...iii...serammm

    ReplyDelete
  21. fuyoh uncle.. hahaha.. terbaek.. *pas nyh lari laju laju..*

    ReplyDelete
  22. uncle buat malam jumaat ayu.. jadi gundah gulana....
    hehehe

    ReplyDelete
  23. haha.
    jawab la ko dgn ur wife bang.



    .

    ReplyDelete
  24. pakcik...adekah itu satu keteringinan.....hehehehe.....

    ReplyDelete
  25. ini daring uncle..

    larikkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  26. haha. uncle! skali snap terus dapat ke?

    ReplyDelete
  27. ..kreatip tol nih!!!

    -salah sangka dan salah tengok adalah benda yang sama kerana keduanya akan berakhir dengan masalah(^_^)

    ReplyDelete
  28. gambar badan tak de pun, saja cik ina nak tengok dia pakai apa?

    ReplyDelete
  29. bro, sekali ni lu patut ambil gambar dari sisi baru real.

    ReplyDelete
  30. ni citer x-men baru ke?

    ps: kotak komen tak salah la.. line 1 post baru.. line 2 post lama...

    ReplyDelete
  31. eh..bukan takut kan.. respect bini jer..

    ReplyDelete
  32. @Kakzakie

    Saya memang suka geli-geli tu...!

    Haha!

    ReplyDelete
  33. @Chik Att

    Masok?

    Siap terkeluar ke teinga sebelah lagi...!

    ReplyDelete
  34. @Queen

    Nanti nak suroh makcik maca komen kamu...

    nanti dia paham...!

    HAhaha!

    ReplyDelete
  35. @Ati Masrif

    Niat....?

    Malau lah nak cakap.....

    ReplyDelete
  36. @phee ungu

    Uncle memang orang yg suka bahaya....!

    bahaya tapi seronok....!

    ReplyDelete
  37. @Ungu

    Kamu yg nerves...?

    Hahaha! Amatur!

    ReplyDelete
  38. @eLL

    Orang tua lagi nakal dari orang muda, tau.!

    ReplyDelete
  39. @chichi

    Naseb baik kamu backing!

    High five!

    ReplyDelete
  40. @tupaimerah

    MAcam gambar banduan penjara pulak!

    ReplyDelete
  41. @ayin

    Memang mengharap kan real!

    Hai..!

    ReplyDelete
  42. @Citarasa Rinduan

    Nasib baik kamu ingatkan malam jumaat...!

    yeay!

    ReplyDelete
  43. @MasZuber

    Daring.....

    Ingat kan darling....

    ReplyDelete
  44. @Cik Ina Do do Cheng

    Gambar kepala je....

    bawah bayang sendiri...

    ReplyDelete
  45. @Sab Buenoo

    Lidah panjang, akal pon mau panjang....!

    ReplyDelete
  46. without even flinching his face...salute you bro...

    Now to test on REAL ladies...

    ReplyDelete
  47. hahaha....gerun tgk lidah pompuan tu la uncle...

    ReplyDelete
  48. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    Uncle suka...!

    Maksod uncle 'sup lidah'


    Haha!

    ReplyDelete
  49. uish!kalau begini tak perlu beli korek telinga.

    ReplyDelete
  50. @Amalina

    Ini korek telinga yang megasyikkan...!

    Lalala....

    ReplyDelete