Followers

Wednesday, May 25, 2011

May 25, 2011

Another FUN & FUNKY session with Syahrin Abdul Aziz
It's always a pleasure to work with a professionals like him...

50 comments:

  1. "pastikan cam vid ,berwarna dan beraudio,tak mau la macam bedio bedio nior dan bisu" ujar bro gedek sambil mata sesekali memandang amoi

    ReplyDelete
  2. koje apa pakcik? saye dulu cita-cita nak jadi arkitek tau, tapi time spm fizik dapat c6 tros automatik tak layak amik course gitu kat uni. sudahnye mambawa diri ke jepun belajo menda yang saya tak minat - biz mgmt. balik mesia keje secretary haishh.. terima kasih sudi baca / approve komen / luahan hati saya di kotak komen ini. tau, tau, takde kena mengena kan. jasamu dikenang :-)

    ReplyDelete
  3. janji sempat update blog kan uncle...hehehe

    ReplyDelete
  4. okey. hr ni abg nampak macho. haha

    ReplyDelete
  5. jadi profesional, buat keje cara profesional... respek3

    ReplyDelete
  6. uncle,die solo lagi ek?hahaha

    ReplyDelete
  7. Menagih kegigihan baru boleh tercapai impian...

    ReplyDelete
  8. lain macam jer...apa magazine ...luar negara ke dalam negara ke...

    ReplyDelete
  9. bagus bagus...

    anak tu rezeki tau uncle...

    ReplyDelete
  10. eh..saya nak interprame boleh ?

    ReplyDelete
  11. apa kat dahi abang tu? mechanical horn? humanicorn?

    ReplyDelete
  12. die pakai baju pokcik ke?....


    ~hitam~

    ReplyDelete
  13. bro,
    kalau nak arah filem, gua ada skrip.

    ReplyDelete
  14. ternyata. tak syak lagi. pakcik model sambilan.

    ReplyDelete
  15. si lengan besar muncul kembali

    ReplyDelete
  16. Muka nampak letih tak bermaya...bawak2 la baring ke ,tido ke....

    ReplyDelete
  17. @Ija Zambry

    Haha!

    secretary lagi glamer tau!

    Eh, uncle tak pernah sampai jepun... teringin lah!

    Buat entry jepun + gambar gambar? Boleh?

    ReplyDelete
  18. @EZAN IDMA

    Kamu nak makan apa?

    Meh 'abang' belanja..!

    ReplyDelete
  19. @Cik Pah

    Boleh!

    Jangan lupa pakai jersy merah!

    ReplyDelete
  20. @Cikli

    Ini filem 'hitam putih tanpa suara'

    Lu nak belakon boleh, tapi kena perot boroi!

    ReplyDelete
  21. @Ungu

    Pakcik sebagai model seluar renag, tahu?!

    ReplyDelete
  22. @daddyzkool

    Memang letih la bro....

    Kadang2 baring kat set...

    huhuhu!

    ReplyDelete
  23. ptg smlm nk komen payah betui...

    mamat tu pun minat black yek :)

    ReplyDelete
  24. lagi la uncle suka dapat bergambo kan?

    ReplyDelete
  25. mesti dalam pic mamat tu, uncle ada senyum kan?..kan? kannnnn????

    ReplyDelete
  26. hai abang belakang! kite bersua lagi!!! :D

    ReplyDelete
  27. Besarnya kamera dia, mesti kalau ambik gambar cantikkan.

    ReplyDelete
  28. @cek chun

    bukan gamber tersenyum lagi...

    terbahak2 pon ada..!

    ReplyDelete
  29. @gadisBunga

    gambar GB pon setanding dengan gambar dia...!

    ReplyDelete
  30. @Cik Ina Do do Cheng

    tengok la website dia... memang bes...

    klick kat nama dia....

    ReplyDelete
  31. So THAT'S how your cameraman looks like

    ReplyDelete