Followers

Monday, May 23, 2011

May 23, 2011

This is an example of the a 'Direct Message Campaign'
And NO! I will not give you the number...!

70 comments:

  1. Kenapa gedek takut org contact no. itu ke?

    ReplyDelete
  2. tak bagi takpe.. ada banyak tampal kat batang pokok .huuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Yob, jangan gi try tau... tapi nampak cam riso jer, takut org nampak ye?

    ReplyDelete
  4. kenapa tanak bagi uncle..jab jab jab...uncle buat apa kat situ ek...????

    ReplyDelete
  5. hahahahaha.... pokcik jgn kol pulak tau! naya je! ;p

    ReplyDelete
  6. OMG OMG OMG

    uncle naper gie sorang jer??

    ReplyDelete
  7. ..wa paling suka tengok lu punya expresi wajah yop..:0)

    ReplyDelete
  8. haha. oo. uncle pg sorg2 ek.

    ReplyDelete
  9. kemon pakcik~~PM me the no. will ya?

    kemon~~kemon~~~haha~~

    ReplyDelete
  10. actually, such marketing is allowed kaaa?

    ReplyDelete
  11. haha...punya lah susah nak cari idea ...apa gambar nak letak ni...last2...nah ambik kau!...


    pakai sendiri ke untuk hp number atau save terus....jgn tipu arr....:)

    ReplyDelete
  12. kemon pakcik~~bagi saya nombor tu~~haha~~

    ReplyDelete
  13. kemon pakcik..bujal dah merayu2 tu.. :P

    ReplyDelete
  14. mesej tu banyak bertampal kat merata tempat di KL...
    pokcik punya session pukul berapa???
    hak hak hak

    ReplyDelete
  15. ye la.
    ko nk gi sensorg je ye bang...

    hiks.


    .

    ReplyDelete
  16. alaaaa.. bagi la no phone. Saya nak belajar dgn dia.. utk tujuan education ok! heheheh

    ReplyDelete
  17. opss...
    google jer.. sure jumpa nombornya.. hehe

    ReplyDelete
  18. ayok,uncle bos dorang ek?hehehe

    ReplyDelete
  19. apa motif ni yer...hmmm jangan bersangka buruk...hehe

    ReplyDelete
  20. come on pakcik...bagi jer no tu kat Bujal x, haha sian dia...

    Jawapan serious : dulu blaja UiTM,skarang UTM...course sy amik enyebabkan tiap hari sy sedut chemical sampai sy biol.

    ReplyDelete
  21. yang penting uncle tak layan horny girl tu.haha!

    ReplyDelete
  22. kenapa saya rasa uncle yang kol?

    ReplyDelete
  23. uishhhh bolot sorang-sorang nampak...akakkaa

    ReplyDelete
  24. uncle gedek kedekut la....kompom nk pegi sorang2 sambil sorok2....

    ReplyDelete
  25. @Kakzakie

    Ya...

    saya tak nak bersubahat...

    eceh!

    ReplyDelete
  26. @Cik Pah

    kat bahu jalan pon banyak!

    pakai spray je

    ReplyDelete
  27. @kella

    takkan la pokcik nak col....

    sebenarnya sebab takde credit....

    ReplyDelete
  28. @Cik Cempaka

    ABis nak gi dengan rombongan bas?

    ReplyDelete
  29. @Chereta Chenta

    Sorang je la...

    buat hapa kongsi....!

    ReplyDelete
  30. @Republic Aku

    Haahah!

    tau takpe...!

    Pengalaman ke?

    ReplyDelete
  31. @bujal X

    kita exchange number.... kamu ada yg lain?

    ReplyDelete
  32. @tasekM

    Sorang je la....

    kalau kena cekop tak malu!

    haha!

    ReplyDelete
  33. @mizzura

    Kat singapore ada iklan macam ni, tak?

    ReplyDelete
  34. @Cik Cempaka

    chemical tu dah trigger your creative brain...!

    ReplyDelete
  35. @Pistachio

    tang mana ni?

    gambar nampak kepala je,...!

    ReplyDelete
  36. @wahida

    kamu ni banyak sangat idea lah!

    keep it to yourself!

    ReplyDelete
  37. @Eye_nee

    kalau sorok takde la masok belog

    haha

    ReplyDelete
  38. gadis bertanduk?
    (saya budak suci. :D)

    ReplyDelete
  39. @gadisBunga

    Mungkin maksod dia 'horn' = trompet...?

    ReplyDelete
  40. Awwww...come onn man...help a brotha out, will ya?

    ReplyDelete